Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3140
View
72
Reply

Lelaki Gay Tumbuk Pasangan, Cemburu Keluar Dengan Orang lain

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 02:43 PM | Show all posts
jadi lelaki pun tak selamat
kena jadi punch bag jgk
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:47 PM | Show all posts
Moral of the story...apa pun sex orientation nya, curang adalah satu kesalahan yg teramat besar dlm hidup' berpasangan'. Never cheated on your spouse/partner kaedahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:21 PM | Show all posts
gay memang suke keje satu tempat eh..
lepas tu, nak kaver kemain..
ni sepupu..ni sedara...
nak kaver betapa akrab nye diorang nih..padahal sesuatu sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:35 PM | Show all posts
jelitayu replied at 19-11-2019 02:47 PM
Moral of the story...apa pun sex orientation nya, curang adalah satu kesalahan yg teramat besar dlm  ...

betul tu. Kalo isteri pulak mimpi husband dia kawen lain mmg kena la husband dia wpun itu sekadar mimpi
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:47 PM | Show all posts
kerani tumbok pegawai
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena tindakan tatatertib tak kalau kes camni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:12 PM | Show all posts
ctaz replied at 19-11-2019 12:59 PM
lubang taik pun nak berebut....

kemut 360 darjah ok

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:13 PM | Show all posts

kakak syak yg kena tumbuk tu bottem, ala2 isteri yg menderita domestic violent sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:13 PM | Show all posts
sape top sape bottom?
gred 19 ke gred 44?

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:25 PM | Show all posts
ctaz replied at 19-11-2019 12:59 PM
lubang taik pun nak berebut....

sedap sangat ke ikut jubur taik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nobito si gay bottom?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 19-11-2019 04:13 PM
kakak syak yg kena tumbuk tu bottem, ala2 isteri yg menderita domestic violent sebegitu

kahkah
cc @Muntz haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 19-11-2019 04:25 PM
sedap sangat ke ikut jubur taik

tanya azmin haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:35 PM | Show all posts

ok nanti i call  uncle min k
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:38 PM | Show all posts
ctaz replied at 19-11-2019 12:59 PM
lubang taik pun nak berebut....

lubang taik pon taik la janji berduit..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti baik la tu. Lelaki kan kalau gaduh tak lama
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:58 PM | Show all posts
ingatkan pompuan gomen je bodoh sanggup bela laki biawak..
rupa laki gomen pun bodoh jua dok bela laki biawak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:00 PM | Show all posts
aku syak paderi gay @lkick dgn pasangan john love
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:08 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 19-11-2019 04:58 PM
ingatkan pompuan gomen je bodoh sanggup bela laki biawak..
rupa laki gomen pun bodoh jua dok bela l ...

haahaha...asal berlaki..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:04 PM | Show all posts
DollahRepek replied at 19-11-2019 03:35 PM
betul tu. Kalo isteri pulak mimpi husband dia kawen lain mmg kena la husband dia wpun itu sekadar  ...

kalau cerita bab-bab husband kawin lain ni, mimpi ke, reality ke harus kena debik jugak...moral of the story...do not even dream of it...gitueww...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093881s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list