Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6389
View
183
Reply


'Hanya Mampu Bawa Kedai Mamak' - Pengasas Kosmetik Dedah Kenapa Tak Suka Lelaki Melayu

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ishh ishh komen tak hagak2...  Apo ingat mkn tpt mahal, tpt best semua sedap ka... Semua org miskin ja hadap mkn mamak???? Sian ko dik.. Hilang nekmat dunia.. Ko hagung2kan kan sgt la nk lelaki.kaya.. Pd hal yg betul2 kaya raya, x hadap nk pegi tpt2 mcm tu.. Yg acah2 kaya mcm kau je deknon... Baru nk merasa pegi tpt class... Dh riak semacam..  Spesies jual produk timbang kati, jual brg rege yahudi.. Mmg pesen kena show off manjangg...

Adoii la deknon, laki akak pun manjang ajak lepak mamak, gerai tepi jln.   Dr mula bercinta smpi la beranak pinak ni..  Takla ckp laki akak ni miskin.. Walaupun x kaya raya mcm alip syukri, mampu jugak dia hadiahkan akak kete baru sebijik mcm bini di baru dpt tu..  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
I pernah stalk IG dia ni dulu and dia sendiri cakap dia bukan melayu. Tapi indon. Dulu pun duduk kat setinggan. Tp kerja kuat nak kaya. Geli sangat sbb pakai macam slut. Mmg la lelaki melayu kayo rayo fine dining bagai mana pandang perempuan macam ni. Sangat x classy
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edisi whorusss

Harap aset je mantop, wajah x mantop, caner la jd founder kosmetik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 12:10 PM
Board of directors at Goldsky by Sara Anna
Owner and Founder at Sara Anna Beauty Parlour


Sapa lagi bod members?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan tak suka sebab something yang substantial. Rupanya sebab mamak je.

Alahai. Shallownya.

Kalau I jadi lelaki yang kaya raya pun tak kosser lah ngan betina ini.
Ada self esteem issues ke?

Kekecik selalu kena ejek ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 19-11-2019 07:32 PM
Mat saleh mmg suka pompuan melayu yg tak cantik.. so lelaki melayu jgn terasa lebih..taste korang pa ...

Betui tu... Rata2 yg mat saleh pilih gred d jaa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 19-11-2019 05:50 PM
I tk suka kedai mamak...tp masa berkawan...awal2 org ajak lepak k folow je...kali kedua ckp jgk..peg ...

I mmang xla nk masuk mamak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi iols janji ada orang sayang sudah.. Nasi kandaq sedap kut..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
farlis replied at 19-11-2019 08:57 PM
Ishh ishh komen tak hagak2...  Apo ingat mkn tpt mahal, tpt best semua sedap ka... Semua org miskin  ...

Sebabnya iols xmemamak ialah eeewww tahap gaban
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aurora175 replied at 19-11-2019 05:58 PM
matsaleh tak makan fine dining sangat pon dekkk.... dorg kat sini makan makanan dalam tin dan microw ...

Dia ingat mat daleh semua kayo suka fine dining je.... Dia x prnh tgk homeless kat sana kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:31 PM | Show all posts
pakaian dia yang xsesuai bawa makan di kedai mamak.

Dia pakai mcm tu elok makan lepas tu bawa masuk hotel saja.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedulu selalu nampak anjoulie lucah lepak dgn dia ni.  Yg aku nk tergelak bile tgk anju try dress up mcm sara anna ni, badan tembun tp try gak nk fit baju saiz ala2 sara, terjerit terpekik lemak nk kuar.

Utk x ot, sara ni indon n katanya dulu hidup susah yakmat. Walaupun susah, tp katanya lagi dia mmg dress up mcm bohsia dari dulu. Skang je dia try nk nampak classy. Classy la sgt kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 19-11-2019 05:49 PM
ni dia upload sendirik

Byk betul alter muka dia ni. Tp dlm q&a dulu mmg dia ngaku dia buat muka kasi cantik. Even dimples dia pun dia buat gak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:49 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 19-11-2019 12:24 PM
padahal mat salleh yang diagungkan tu taraf marhaen jugak kat negara sendiri..

realitinya , mat saleh yg ada kualiti dan ada kelas takkan datang carik makan kat malaysia unless expat yg kena posted dengan company ke asia ...Yang lain lain tu semua stok stok reject kat negara sendiri ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-11-2019 04:15 PM
Kes apa? Aku terlepas ferry kat bod media sosial ka?

Disbbkn sendu ta ada yg up story dia..bside dia post dkt group jb..sbb jantn yg prgnantkn dia org jb katanya..hahaha..lawak..si amiza sendu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mh17 replied at 19-11-2019 10:53 PM
Disbbkn sendu ta ada yg up story dia..bside dia post dkt group jb..sbb jantn yg prgnantkn dia org  ...

Uish.. Nanti pi selak2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Takk.. yg engkorang amik serius cakap sheols kenapa?? Who is sheeeee???? Anggap je just a random girl.. sheols bukan sape2 pon. X terkesan pon nk kawin negro sekalipun
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-11-2019 08:48 PM
Kalau kt Kuantan nan cheese with tandoori chicken plg best kt Alif (now tukar nama jd farook) tp s ...

Yup....kat mamak nasik kandar kuah campo + ayam goreng ngan peria grg mmg terbaikkkk (biasa mkn kt pelita coz anney tu pandai bajet2 letak kuah tu huhu)
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berbahagia lah sis. Preference masing2 khen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-11-2019 10:58 PM
Uish.. Nanti pi selak2 la..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.132100s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list