Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6385
View
183
Reply


'Hanya Mampu Bawa Kedai Mamak' - Pengasas Kosmetik Dedah Kenapa Tak Suka Lelaki Melayu

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksi je lebih.. kepammmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wajah nan permai
Body nan gelebeh
Pakaian nan cheapcheap
Penulisan nan wicet

Selayaknya lah makan di mamak


Ooo jahat mulot aku
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I tk suka kedai mamak...tp masa berkawan...awal2 org ajak lepak k folow je...kali kedua ckp jgk..pegi tmpt lain lah..i tk msk kedai mamak....tkleh nk telan mknn..huhu..minum pn tkleh..beli minuman dlm tin or kotak je..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 kesian dgn prempuan mcm ni. Hakikatnya xlaku di mata laki melayu sb xcantik sbb tu terpaksa cover dgn ayat mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu dia punya preference..lantak la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mat saleh mmg suka pompuan melayu yg tak cantik.. so lelaki melayu jgn terasa lebih..taste korang paling cikai pun mcm juliana evans.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 19-11-2019 01:28 PM
dia tak taste lelaki melayu or memang lelaki melayu reject dia?
ada ker lelaki melayu nak bawa ...

Err bukan ke bf sheols ni melayu, lawyer yg quite femes..lupa dah sapa..lama tak nampak kelibat heols...I speku dah putus..sheols claimed tu suami sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 19-11-2019 07:51 PM
Err bukan ke bf sheols ni melayu, lawyer yg quite femes..lupa dah sapa..lama tak nampak kelibat he ...

Dh kawen sembang apa lagi pasal taste bukan laki melayu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 19-11-2019 05:49 PM
ni dia upload sendirik

Hahaha..aku bukan nak menghina ciptaan Allah.. Tapi.. Hahahaha hahahahahahahahahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 la bbnu skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 19-11-2019 05:07 PM
darling sara ni anak erapa dah?
ni geng .30k
pastu yg nak jd barbie ape tah nama nya tu../

Oh..seriously gambo tu.. buruk nau peha punggung dia. Out of shape.
Aku anak 3 dah beso2 pon x sampai gitu rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
msbegawan replied at 19-11-2019 01:57 PM
ouch sissss
tapi tu lah everyone ada preference masing2 kan
just tak perlulah merendahkan orang la ...

Sebagai pengemar nasi kt mamak, i is sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ekselen replied at 19-11-2019 05:26 PM
Satu lg garlic cheese naan...irresistable

Kalau kt Kuantan nan cheese with tandoori chicken plg best kt Alif (now tukar nama jd farook) tp sy suke nasi. So mkn nasi +ayam goreng+peria, nallarakek
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muke x lawo...mcm whore je...gigihla pakai seksi nak perhatian mat salleh...cer klu x seksi msti x pandang punye sebab muke beshe2 je
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Da la bawak kdai mamak... Kuat sentap lak tu... Ish ish...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
OMG...bukan nak ngutuk...wajah mu sendu di pagi aidilfitri tepian desa nan permaiiii...NEXTTT
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 19-11-2019 05:49 PM
ni dia upload sendirik

Uwaaa huduh. Sori to say. Semua kt badan dia fake oiii. Dari muka sampai ke bontot sume fake. Gigihla alter sana sini tpi tetap muka desa. Warna kulit fake shining2 gitu apoooo.
Slang dia pun fake. Braces pun fake ke? Geli
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 19-11-2019 12:17 PM
Org mcm ni pn ada followers jgk..?

Yg follow pon lelaki gak agaknya, kantoi stalk perempuan seksi, pastu sentap org tu xminat lelaki melayu ..klu xmasuk gosip, haku pon xkenal sape die
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 19-11-2019 05:51 PM
aku nk laki kaya tinggi hensem beriman syg aku, aku syg dia. tlg aminkan semua. hahahaa

Ameen.aku nak jugak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 19-11-2019 08:12 PM
Dh kawen sembang apa lagi pasal taste bukan laki melayu?

I speku sheols dah putus dgn bf lawyer itu..lama jugak lah sheols berkasih dgn lawyer tu....sheols pun agak rapat dgn mak lawyer tu...adalah tu yg sheols bitter dgn lawyer tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094586s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list