Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6355
View
183
Reply


'Hanya Mampu Bawa Kedai Mamak' - Pengasas Kosmetik Dedah Kenapa Tak Suka Lelaki Melayu

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 03:10 PM | Show all posts
#pastisenak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:17 PM | Show all posts
bukan semua jantan melayu miskin nyah

ada je jantan melayu bawak gi makan mewah

apa ko ingat semua jantan mat saleh tu kaya raya

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:26 PM | Show all posts
kedai mamak pun mahal gak, apa pun, ukur baju di badan sendiri hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:29 PM | Show all posts
Kang notelo tu taste market, iols tak rasa chuols akan rejek. Ker notelo tu tak dikategorikan sebagai 'melayu'?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:29 PM | Show all posts
Kurex replied at 19-11-2019 06:41 AM
dengan cara mengurut batang hidung ke?

cucuk2... whitening seme dia ada buat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko jgn jd cm ratu rapat yg muke desa knon ta nak jantan melayu,k*** lembik..nk negro punya bru rasa..jap lg btebran post cri mamat melayu yg prgnantkn dia..dia post pasal jantan tu larimemalukn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 03:36 PM | Show all posts
12.png 122.png 1223.png

Dia jual bengkung Sajat ke??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:41 PM | Show all posts
lantak lah kalau dh itu taste die..kalau laki melayu xtaste pompuan mcm die,takyah la hencap...cari je pompuan marhaen lain yg bleh lepak kedai tonggek tepi jalan..simple kan..
by theway laki kwn sis pon xsuke mkn mamak bkn sbb org kaye tp sbb trauma tgk blakang kedai mamak yg kotor..tp kwn ai tu mmg kaki ngeteh kat kedai mamak..so p kedai mamak ni bkn pengukur level dan kelas seseorg..sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:54 PM | Show all posts
dia saja ckp, psl nk viralkn diri dia, psl produk tu sendu lar

korg tk paham marketing

pasni isu apa plak? taik lebih harum/ hijo lepas fine dining mkn hotel mewah dari mkn kdai mamak?..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Cipta kontroversi tuk up kan sale.. Kesian..tp aku suka je lepak mamak.. Nak2 kalo time bola pala dunia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 19-11-2019 03:29 PM
cucuk2... whitening seme dia ada buat...

long term effect
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:09 PM | Show all posts
Touch n go type
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
joyahglam replied at 19-11-2019 01:36 PM
alangkah baiknya bila kau dah kaya raya, kau tak menghina orang yang kurang dari kau

Aku sokong kenyataan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mh17 replied at 19-11-2019 03:30 PM
Ko jgn jd cm ratu rapat yg muke desa knon ta nak jantan melayu,k*** lembik..nk negro punya bru rasa. ...

Kes apa? Aku terlepas ferry kat bod media sosial ka?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 03:36 PM
Dia jual bengkung Sajat ke??

Dia jual bengkung sama ja mcm sajat.. Cari kat shopee ada harga murah2
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 19-11-2019 02:50 PM
I pun suka pergi kedai mamak sebab nak makan naan cheese leleh double!
Sedap nyaaaa

Sdpnya..ingt nk mkn lg la ujung mggu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Fine dining tapi table manners? Ada fine dining letak tangan atas meja?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nak makan fine dining aje konon.. tapi kau sendiri level2 gerai tepi jalan je

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sara ana ni yg besfwen ngn anju kan.. Ada kuarkn corset ke bengkung tah..

Bior la, dh selwra dia cmtu, cm dia ckp, dia kerja keras utk dpt apa yg dka ada skrg so takkan la dia nk dihargai dgn hnya belanja mamak.. Hahahaha.. Suke ati awk lah.. Moga bahagia

I love mamak..nasi kandar.. Sedapp uiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko tanak lelaki melayu xpe dek. Taste memasing. As long as xhina n xpandang rendah kt org. Yg lelaki melayu pulak jgn la sentap. Let her be. All happy. Gittuh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list