Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6778
View
184
Reply


'Hanya Mampu Bawa Kedai Mamak' - Pengasas Kosmetik Dedah Kenapa Tak Suka Lelaki Melayu

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda2 pandai cari duit.. Ok la tu. Jangan jadi mangsa biawak jantan. Cari laki yang boleh bg kita senang hati dan hidup senang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:18 PM | Show all posts
Muka tak siap tapi nak jual barang kecantikan. Padanlah kena reject
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu style ko gini..mmg elok ko cari mat salleh dek...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:23 PM | Show all posts
PulutSambal replied at 19-11-2019 12:59 PM
Pffttt. Lepak makan kat fine dining pun tapi hakikatnya tipu sana sini pinjam sana sini nak buat hap ...

a ah
nasi telor dadar makan dgn kerepek / keropok

taste sgt desa

kulit bontot eyeslash tetek semua pon fake

muka asal seriously amat desa sekali

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:28 PM | Show all posts
dia tak taste lelaki melayu or memang lelaki melayu reject dia?
ada ker lelaki melayu nak bawak rupa cmni jumpa mak sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:36 PM | Show all posts
alangkah baiknya bila kau dah kaya raya, kau tak menghina orang yang kurang dari kau
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:37 PM | Show all posts
foreigner2 tu tgk ko pun buat melempias sperma jah... dari amik yg berbayar... angkut g makan fine dining 2-300 ratus settle kelegaan... dah pakai 2-3 kali buang mcm diapers terpakai...verangan lebih
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:57 PM | Show all posts
ouch sissss
tapi tu lah everyone ada preference masing2 kan
just tak perlulah merendahkan orang lain

at the end of the day, look for the one yang boleh tahan segala perangai you
sayang you regardless of your visuals
if you just reject someone just sebab dia bawak you pi kedai mamak, macam sedih lah jugak
what if that kedai mamak ada roti nan cheese best?
melepas you
but you know what i mean
selalu fine dining pun boring tau sis
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka ati dia la. Hidup dia. Janji tak amik si tua tetek gelebeh ada wife anak besar2 jadi laki.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:33 PM | Show all posts

selain produk dia ada offer treatment mancungkan idung etc....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:35 PM | Show all posts
Kerja keras?? Buat apa? Produk dia pon tak pernah dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:37 PM | Show all posts
tetap jua takleh menepis level pprt tuan punya diri ni.. btw, bij who are u?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:37 PM | Show all posts
tak kenal pun dan taktau kewujudan produk apa niii
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:41 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 19-11-2019 02:33 PM
selain produk dia ada offer treatment mancungkan idung etc....

dengan cara mengurut batang hidung ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:48 PM | Show all posts
Lol muka desa poyo taknak lelaki melayu
Lelaki melayu pun taknak ko weh
Org luar yela, dorang main sapu je
Opssss!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:49 PM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 12:10 PM
Board of directors at Goldsky by Sara Anna
Owner and Founder at Sara Anna Beauty Parlour

Pangkat nak gah
Padahal sendu je
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:50 PM | Show all posts
msbegawan replied at 19-11-2019 01:57 PM
ouch sissss
tapi tu lah everyone ada preference masing2 kan
just tak perlulah merendahkan orang la ...

I pun suka pergi kedai mamak sebab nak makan naan cheese leleh double!
Sedap nyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:52 PM | Show all posts
palmolive replied at 19-11-2019 01:28 PM
dia tak taste lelaki melayu or memang lelaki melayu reject dia?
ada ker lelaki melayu nak bawa ...

Tengok gambar je terus mak tak restu
Paaki baju, kasut mcm tu
Takkan nak bawak pergi mamak
Nak bawak pergi mana2 pun malu
Gila
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:55 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 19-11-2019 02:52 PM
Tengok gambar je terus mak tak restu
Paaki baju, kasut mcm tu
Takkan nak bawak pergi mamak

bawak gi pasar pun malu
gila bawak bakal bini org duk pandang2 anu dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:59 PM | Show all posts
moga sis bahgia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090524s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list