Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
7705
View
64
Reply

Tunjuk IC Sebelah-sebelah, Isa Khan Tengah Isi Borang Kahwin Dengan Risteena Ke Tu?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 11:33 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto: IG




Tayang gambar kad pengenalan diri sebelah-menyebelah ni ada maksud apa-apa ke tu?


Menerusi perkongsian di Instagramnya, pelakon Isa Khan memberi bayangan sedang menguruskan pendaftaran perkahwinannya.

"Akan berani aku menghalalkan kamu di pelaminan. Barakallah," tulisnya.




  



Macam nak isi borang kahwin je kan? Mesti peminat pun terdetik perkara yang sama.


Selain mencetuskan spekulasi maksud sebenar perkongsian itu, ramai juga pengikut dan peminat tertanya-tanya siapakah gerangan bakal isterinya?




  





Kredit foto: IG




Melihat komen balas Isa, dia seolah-olah mengiakan apabila ada yang bertanya sama ada wanita itu pelakon Risteena Munim yang dikaitkan dengannya sejak putus tunang bulan lalu.


Semuanya dibalas dengan emoticon berbentuk hati apabila nama Risteena disebut!




  



Adakah Risteena gerangan yang disebut-sebut itu? - CARI



BACA JUGA: "Dengan IzinNya, Kita Mulakan Dengan Bismillah" - Risteena Dah Fitting Baju Kahwin, Gimik Ke?
BACA JUGA: Foto Cium Kepala Risteena? Isa Khan Bakal Umum SesuatuBACA JUGA: Risteena Didakwa Bercinta Dengan Isa Khan, Cinta 7 Tahun Terkubur Di Tengah Jalan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pelakon malaysia ni takde cerita lain ke selain jantan, tunang, kawen, cerai???
anugerah, kemajuan, takde cerita ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 19-11-2019 11:41 AM
pelakon malaysia ni takde cerita lain ke selain jantan, tunang, kawen, cerai???
anugerah, kemajuan ...

Kurex kecewa tak dapat baring di dada isa khan ke tu? Kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak ban dua beradik ni, risteena n ruhainies dari ada thread baru? Rimas la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 19-11-2019 11:43 AM
Kurex kecewa tak dapat baring di dada isa khan ke tu? Kekeke

tak minat...
lainlah remy sehak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:46 AM | Show all posts
Reputs pun satu. Cerita %$#*@( cenggini takyah la bawa masuk porem.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Isa dgn idris khan adik beradik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:52 AM | Show all posts
ohh ic malaysia

btw cepatlah kawin, cemuih lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan who r yuss
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:05 PM | Show all posts
heols dulu bukan becinta dengan awaek yindon ke yang tatoo penuh kat tangan ke apa tu. ke iols salah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeewwww.. nak kahwin tu kahwin je lah.. ayat2 jiwang  buat aku loya lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:05 PM | Show all posts
keknaih replied at 19-11-2019 11:52 AM
ohh ic malaysia  

btw cepatlah kawin, cemuih lerrr

chuols expect ape? passport bangla pakistan ker
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:17 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 19-11-2019 12:05 PM
chuols expect ape? passport bangla pakistan ker

ingatkan ic merah yindonn hahaha tp logiklah kan bapak dia org msia
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah masalah artis especially pelakon. Diaorang rasa life diaorang mcm dalam romantic movies or fairy tale yg live happily ever after. Sama lah dgn  Ruhainies n bf dia. Kuat berangan diaorang ni....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:19 PM | Show all posts
dia nih kaum kerabat yusof haslamkan, sepupu sepapat syamsul yusof dan Abdul Fattah jugak kan????

tapi dia nih berlakon best lar gak. tak lar kayu sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jugak scene makan dalam kete
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dah ada benang risteena ke hr tu naper x sambung situ aje, rimas lah baca benda sama berulang kali, kang dah nikah satu lg benang, gaduh pun ada benang, beranak ada benang, nak tambah anak pun ada benang
Tang pencapaian dlm bidang seni mana
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
risteena kata tunggu 19 nov. so ari ni ada la tu kot sidang media.gitu.  ko mampu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 19-11-2019 12:17 PM
Inilah masalah artis especially pelakon. Diaorang rasa life diaorang mcm dalam romantic movies or fa ...

Screenshot_20191118-160604.png

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan ler dgn retis malaysia
Bab cinta cintun kawin cerai cipta kontroversi murahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.609519s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list