Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10752
View
200
Reply

Penampilan Henry Golding Dalam Last Christmas Bikin Wanita Mat Salleh 'Pecah Ovari'

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 09:59 AM | Show all posts
per706 replied at 19-11-2019 02:44 PM
Entah leeee,xde la handsome mna...biasa je..handsome bront lgi

kalau dah taste hauk tu, nak buat camne kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:01 AM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 04:40 PM
Betul, mak dia Iban 100% tak ada campur cina, bapak dia English 100% jugak

kampung sgt orang cakap die rupa cina kan, nampak sgt ruang lingkup tu sangat negatif
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:10 AM | Show all posts
Sayornara replied at 19-11-2019 09:07 PM
Sstgh Org Sarawak mmg macam cina.. Suami cheq pun org ingat Cina sedangkan dia Melanau.. kalau ada ...

Yelah orang Asia ni memang ada banyak percikan Kecinaan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:11 AM | Show all posts
AppropriateNick replied at 20-11-2019 09:58 AM
kenapa la ada orang negatif mcm ni dalam dunia?

Apsal kau nak berprasangka negatif? Aku cakap dia kayu, itu pun ramai yang setuju. Kalau aku kata rupa dia apek atau kecinaan itu suatu yang negatif ke? Bukan aku kata muka dia burok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen wanita di sana sukakan beliau kerana ada pakej katanya. Memuji-muji terutama sekali suara beliau "smooth" bak "mentega" atau "sutera".
Ada yang samakan aura Henry ini seperti Hugh Grant di waktu muda.
Jadi kita rasa bukan sekadar rupa menjadi taruhan.

Sumber: Komen-komen YT temuramah beliau dengan Jimmy Fallon dan treler Last Christmas.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita setuju lakonan beliau dalam A Simple Favor nampak kaku. Tapi kita sedang menunggu aksi beliau dalam filem The Gentlemen. Harap tidak menghampakan.

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:41 AM | Show all posts
Tahniah lah Henry!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:42 AM | Show all posts
dulu ada channel Go Asean kat Astro.. 24jam chanel tu muka dia je..maka 24jam juga lah iols menempel depan tv tgk HG ni.. hensem wooo... betuah bini dia.. and bini dia tak perlu rasa insecure la aku rasa..HG sayang bini gila2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:46 AM | Show all posts
nfaaa replied at 20-11-2019 11:42 AM
dulu ada channel Go Asean kat Astro.. 24jam chanel tu muka dia je..maka 24jam juga lah iols menempel ...

bini dia pun cun melecun..mmg xyah nak rasa insecure pun..suka tgk dorang berdua..mmg sepadan sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:48 AM | Show all posts
habislah wanita2 tempatan..nak bersaing ngan acik2 omputih yg taste dah pandang ke timur..ahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Actually lakonan Henry dlm A Simple Favor tu mendapat pujian penonton Barat tp mungkin bagi kita pelakon kena over-emote baru dikira tak kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:54 AM | Show all posts

henry-golding-liv.png
henry-golding3.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:06 PM | Show all posts
Kita tunggu Henry dlm filem the Monsoon..jadi gay bottom..mungkin sangkut Oscar mana tahu kennn..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-11-2019 12:06 PM
Kita tunggu Henry dlm filem the Monsoon..jadi gay bottom..mungkin sangkut Oscar mana tahu kennn..

Cite gay ke? Huhu..terus iols teringat cerita brokeback mountain uolsss..byk menang awrd gak...iols gigih tgk masa tu dok minat giler2 ngan heath ledger...semua cite heath ledger iols tgk wpun rasa nak muntah darah tgk cite tu..ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:35 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 20-11-2019 12:26 PM
Cite gay ke? Huhu..terus iols teringat cerita brokeback mountain uolsss..byk menang awrd gak...iol ...

Ye sis..heols setuju utk pegang watak gay dlm the Monsoon..
Hollywood ni biasalah..ada je watak gay..Khabarnya Elsa The Frozen pon mungkin akan di lesbian kan utk next Frozen..choyyyy...budak2 tgk...


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:42 PM | Show all posts

nampak tak kecinapekan dia di sini? bukan kata dia tak hensem, hansemlah. Tapi bini dia yang kacuk cina taipei tak nampak plak unsur cinapek kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendonia betul heols
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 20-11-2019 09:40 AM
Wakakaka ini ke??

Sempatlah tengok
Iols suka goodie bag je. Dapat satu set nivea head to toe. Jimat duit tak yah beli skin & bodycare untuk 3 bilan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:37 PM | Show all posts
iols suka accent dia sbnrnye. bila accent mcm tu, dia jadi automatik seksi. hahaha! motip sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 20-11-2019 12:56 AM
Kanape ya ramai gadis rembes dgn bront? Bg akak dia x handsome lansung muka patah ala2 muka tin ena  ...

Dia mmg x handsome mna punnn, tpi agak misteri and ade aura utk tarik org pda dia..n that is what makes him looks handsome...alaaa mende2 cntik hensem ni subjektif khennn, ikot le mata kita sedap mandang yg mnaaa...Kakiah12 pulekk minat sapo??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.269205s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list