Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10525
View
196
Reply

Penampilan Henry Golding Dalam Last Christmas Bikin Wanita Mat Salleh 'Pecah Ovari'

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-11-2019 06:18 PM
Cleo's Most Eligible Bachelor kan. Dan heols menang.

Iols gi tengok masa final cleo most eligible bachelor. Gigih kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 04:40 PM
Betul, mak dia Iban 100% tak ada campur cina, bapak dia English 100% jugak

Mcm tony eusof pun ada. Sama2 sarawak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang helok sangat!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Suke.tgk dia masa quickie..
Sama la cam marion
X sangka heols sesuccessful gini
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 19-11-2019 08:45 PM
Simple favor ni yg dia berlakon jadi laki  blake lively tu kan?
Haah agak kayu kayan dlm cite tu, ...

Yup..heols mcm sampingan je..yg menyerlah blake n anna kendrick
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
jijahmomon replied at 19-11-2019 02:14 PM
Harap megah holding akan terus maju

Hahahahahahahah apa kena mengenaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat citer pisau cukur
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:46 PM | Show all posts
takdelah hensem sangat dan takdela femes sangat pun  #realiti
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols handsome tp jenis handsome muka baik2.. iols x minat sgt... tp.kadang kalau x bersiap nampak kepam gak heols ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Hollywood ni kalau tak sebab dia bias dengan muslim, bang remy kaki pukul pun boleh keluar masuk, serupa keluar masuk dapur rumah sendiri kaedahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kanape ya ramai gadis rembes dgn bront? Bg akak dia x handsome lansung muka patah ala2 muka tin ena senduk tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 11:37 AM
Zaman 8TV, jauh beza wajah Henry dgn sekarang

La.. dia ke? Mata akak tengok dulu lagi good looking.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mix omputeh yg lebih ke Asian mcm baby Leon. Rare
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Simple and xperlu gebang dapat offer marvel.. Tau2 tubik ja jd hero CRA.. And mek pun tercrazy jugekkk.. Sempoi ja ngaku dok dungun.. Xdo nak gelepor ngaku british bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:20 AM | Show all posts
minguk replied at 19-11-2019 04:51 PM
hahahahaha tersembur air i tengah minum...

dia menjaga tatasusila seorang moslem la you...

jaga lah sgt.. pastu shoot video tgh mandi.. apooo...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Minat dia masa since dia masuk Cleo's Most Eligible Bachelor
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:37 AM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 04:37 PM
Dekat Wiki dia kata ada berlakon watak extra Pisau Cukur, filem apa ni??

Henry ada watak cameo, jadi anak org kaya dalam Pisau Cukur.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 20-11-2019 12:17 AM
Hollywood ni kalau tak sebab dia bias dengan muslim, bang remy kaki pukul pun boleh keluar masuk, se ...

Abam wemy kena improve English heols klu nk luaskan syp ke Hollywood..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2019 09:40 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-11-2019 09:25 PM
Iols gi tengok masa final cleo most eligible bachelor. Gigih kan?



Wakakaka ini ke??
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:58 AM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 19-11-2019 12:59 PM
Kemungkinan belah ibu dia ada camporan Cina. Entah mata aku nampak apek muka dia ni sebenarnya. Ad ...

kenapa la ada orang negatif mcm ni dalam dunia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list