Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11069
View
200
Reply

Penampilan Henry Golding Dalam Last Christmas Bikin Wanita Mat Salleh 'Pecah Ovari'

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ensom...  Tak sia2 sebab berbakat....

Jangan la ensom atau cantik,  last2 berlakon kat YouTube tayang aset jer pandai...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
APA khabar Olivia Munn yg dulu selalu like and Komen kat ig heols tapi Dari side Henry buat Bodo je..aunty bawang in me speku acik Olivia try mencaras dik Henry Kita ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah leeee,xde la handsome mna...biasa je..handsome bront lgi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 02:45 PM | Show all posts
becir replied at 19-11-2019 02:42 PM
APA khabar Olivia Munn yg dulu selalu like and Komen kat ig heols tapi Dari side Henry buat Bodo je. ...

Oh ya ke? Patutlah acik Olivia Munn selalu berkuntum tinggalkan emoji love di IG Henry Golding, nak mengurat rupanya
Sekarang macam tak nampak dah dia muncul sana






Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:45 PM | Show all posts
apesal aku terconfuse dgn ellie goulding pulak
patut rasa tajuk mcm tak sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pecah ovari versi omputeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-11-2019 12:19 PM
Emilia Clarke tu heroin Me Before You kn?

Yap.. Heroin yg sama.. Korang siap tisu la.. Dlm citer ni Emilia sakit..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu helok. Sekarang macam dab tak berapa helok je. Macam tuo. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hemsem heols tapi dlm simple favor tu agak kayu..iols suka tgk wife heols..livlo..so energetic n ambitious..perfect couple.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg hsome pun kan....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
not handsome for me
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 19-11-2019 12:00 PM
tetap mcm apek menurut mataku

kan...knp aku pon nmpak gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya dia banyak mengacara dkt 8tv tu. ye la. 8tv kan channel urban. So sesuai la dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:12 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 19-11-2019 01:07 PM
dia mix apa? british ke? sbb nmpk mcm typical iban jah. tapi gmbr lama yg tv8 quickie tu nampak jamb ...

mak Iban, bapak British..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:18 PM | Show all posts
dulu masa 8tv..dia memang ensem dimata..tapi skg ni x ensem pla sy nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bg I pon mcm cina biasa je, hrp tgi ajela.
so blakon kat sn dah bukak2 habis2an la kan ms casting haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 19-11-2019 02:45 PM
Oh ya ke? Patutlah acik Olivia Munn selalu berkuntum tinggalkan emoji love di IG Henry Golding, na ...

I ni speku si Olivia ni nak mencaras sebab tengok Henry dok whoareyuss Kan dia..follow Olivia ke balas Komen pun tak. Bini Henry adala follow Olivia ni dulu pastu takde dah...gitew I punya menyibuk lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 04:37 PM | Show all posts
Dekat Wiki dia kata ada berlakon watak extra Pisau Cukur, filem apa ni??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi berlakon still agak kayu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 04:40 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 19-11-2019 12:47 PM
Tapi rasa2nya dia ni xde keturunan cina pun kan...sory i pun x tahu..hihi

12345.png

Betul, mak dia Iban 100% tak ada campur cina, bapak dia English 100% jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100340s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list