Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10774
View
200
Reply

Penampilan Henry Golding Dalam Last Christmas Bikin Wanita Mat Salleh 'Pecah Ovari'

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 12:12 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:15 PM | Show all posts
congrats handsome
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 19-11-2019 11:58 AM
kannn..iols mmg xde minat2 retis Malaysia ni..kalau retis hollywood tu ada la minat brad pitt baga ...

Emilia Clarke tu heroin Me Before You kn?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:28 PM | Show all posts
congrats!

handsome , bijak, nice personality

patutlah boleh sukses di holiwud
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-11-2019 12:19 PM
Emilia Clarke tu heroin Me Before You kn?

Iye yunk..blakon di samping sam claflin yg super hot!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 19-11-2019 12:28 PM
Iye yunk..blakon di samping sam claflin yg super hot!

Nape dorg x buat sequel film tu kn? Ada 2 lagi sequel utk novel Me Before You tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-11-2019 12:31 PM
Nape dorg x buat sequel film tu kn? Ada 2 lagi sequel utk novel Me Before You tu.

A ah..tapi dgr kengkawan yg bookworm kata sequel kureng best..iols pun x sempat mmbc lg..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mamat handsome yg xrasa diri dia handsome
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 19-11-2019 12:00 PM
tetap mcm apek menurut mataku

Tapi rasa2nya dia ni xde keturunan cina pun kan...sory i pun x tahu..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:51 PM | Show all posts
fadz84 replied at 19-11-2019 12:19 PM
Emilia Clarke tu heroin Me Before You kn?

yup..dia pun berlakon dlm game of throne

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:59 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 19-11-2019 12:47 PM
Tapi rasa2nya dia ni xde keturunan cina pun kan...sory i pun x tahu..hihi

Kemungkinan belah ibu dia ada camporan Cina. Entah mata aku nampak apek muka dia ni sebenarnya. Adalah tempias kokesen sikit-sikit. Nasib tinggi galah sebab ibu dia pindik-pindik aja.

Hakikat lain ialah lakonan dia sungguhlah kayu. So nak bangga ka? Not me.

Aku bukan kemaruk retis Malaysia pergi Hollywood ke apa. Aku lagi bangga kalau karya dan bakat dia cemerlang. Pi Hollywood bagi aku tak menjanjikan kualiti pun.

Hollywood tuh sendiri penuh dengan artis dan produk sampah sarap.

Yang pasti good on himlah. Masyuk dan Masyhur
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dia mix apa? british ke? sbb nmpk mcm typical iban jah. tapi gmbr lama yg tv8 quickie tu nampak jambu la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 19-11-2019 12:59 PM
Kemungkinan belah ibu dia ada camporan Cina. Entah mata aku nampak apek muka dia ni sebenarnya. Ad ...

Gitulah hidup manusia...tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yg tahu...iye tak??? Kalau iols jadi henry golding pun iols sebat je segala job yg dtg bergolek2 kan...mmg masyukkkkkk..ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:10 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 19-11-2019 01:07 PM
Gitulah hidup manusia...tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yg tahu...iye tak??? Kalau i ...

Dia masuk-masuk jah terus letop ya. Memang rezeki terpijak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:06 PM | Show all posts
british accent dia tu yg plus point.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah. Tp lelaki asian mcm malaysian , philipine and certain thais mmg handsome. Yg US handsome jugak tp lelaki asian yg i ckp td lack of height jah. And shorter bibird.

Dulu2 sbb mat salleh suka ambik org mcm berahim pendek. So diaorang ingat malay men ni x handsome
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:14 PM | Show all posts
Harap megah holding akan terus maju
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks to his Iban mother. Walaupun tak lawa tapi dapat turunkan good gen untuk dicampurkan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni asalnya jadi hairdresser kat london. Balik kl join 8tv/ ntv7. Rasanya tak belajar tinggi mana. Menang cleo most eligible bachelor. Rezeki dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:27 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 19-11-2019 10:59 AM
iols minat henry golding masa dia mula2 jadi pengacara kt tv7 ke tv8 dulu2...x sangka akhirnya berja ...

tv8 quicky ke apa nama rancangan tu. aku pun minst diaaaaaa mesti akan bukak tv8 nak tengok henry golding ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106206s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list