Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13511
View
196
Reply

"Daddy Maream Farah Dah Anggap Macam Abang Sendiri," - Sebak, Kagum Dengan Farah Lee

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
serinegara replied at 19-11-2019 12:49 PM
First of all, theres no such thing as ex menantu.
Kalau anak dah bercerai ngan pasangan dia, sam ...

Sebab bini br Ally bkn porumer..klu dia join porum confirm xde boria di hari raya..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ladybird910 at 19-11-2019 02:50 PM
HannahMontana replied at 19-11-2019 01:52 PM
perempuan mcm ni memang merimaskan kalau dibuat bini.


I totally blh phm kenapa Ally amik pendekatan lepaskan FL instead of lentur dia..sbb dia rasa FL bkn jenis yg blh dididik..slalu merasakan diri betul..perfect...cm bagus..poyo gedik etc...

As lelaki yang dah matang,ni la jenis perempuan yang dorg malas nk layan..lagi2 klu pepagi buta dah kena pergi bersiaran,balik2 penat,tgk bini xmatured ni xreti jalan tanggungjawab as wife,siap menjawab etc dan masih lagi rasa nak berhibur mcm teenagers lain..xreti jaga ego lelaki..
Jadi jln keluar ialah melepaskan cara baik..masih blh bkawan..tp bukan in a romantic way..sedondon ape bagai tu iols suspect si FL ni yg mintak..demi maream kekdahnya..malas nak bising,layankan aje..
Tunggu maream dpt adik nnt and still minta boria cmtu,confirmla rimas..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia nmpk mudaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
serinegara replied at 19-11-2019 08:49 PM
First of all, theres no such thing as ex menantu.
Kalau anak dah bercerai ngan pasangan dia, sam ...

Haha tu lah.. but somehow i rasa erra punya mesra dgn farah lee punya mesra lain.. farah ni lain mcm.. siap bersedondon bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
serinegara replied at 19-11-2019 08:49 PM
First of all, theres no such thing as ex menantu.
Kalau anak dah bercerai ngan pasangan dia, sam ...

Erra punya mesra tu tak nmpak menggeletis.. nmpk mcm dh move on, dn berpada-pada
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 19-11-2019 10:12 AM
who are yussss?!!!


Sejenis yg gigih nk glamer tumpang populariti bekas suami sejenis nabela alep ajis
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Berdamai dgn takdir
Gitulah konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:21 AM | Show all posts
tak pelik ke anggap ex husband mcm abang sendiri? kau dah ada anak dgn dia kot... for me it's weird la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 19-11-2019 04:05 PM
Knp nk kena samer..manusia xserupa..gigihnya follow tp xsuka....klu kn cerai i xtau la mcm mana. T ...

Sori ye sis..aiolzs xfollow ngn x hamek taw pun psl dia ni tp lps dia meroyan tanpa sedar kt socmed dlu and kt porem ni asyik ada benang dia,aiolzs bosan dan jelik dgn perangai dia..

And fyi,not only me je y rasa dia ni gedik geletis,sis baca komen and you'll know. CHoiii~
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Abang apo? Ingat versi sweet home alabama ke? Geli. Kawan sudah. Farah ni patut berjodohan dengan fizo. Dua2 banyak cakap, orang pantai timur. Duduklah rapat2 sana. Farah ni pon jenis rapat dengan mertua. Sesuai sangat dengan fizo.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:59 AM | Show all posts
ada orang lebih sesuai jadi kawan dari masa jadi laki / bini
just move on je lah
cuma kekadang tak suka farah ni sebab dia poyo

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:04 AM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 19-11-2019 04:33 PM
Sape la yg gigih jd penjilat si farah ni.. to be honest dia ni byk aura negatif dr yg positif
Muka  ...

gila attention tu aku setuju... memang sangat

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:04 AM | Show all posts
selalunya yg boleh berdamai ni ialah org dh mula mendapat kebahagiaan sendiri spt dh dapat boyfren baru. Kalau sebelah pihak je bahagia mahu dia nk berdamai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:30 AM | Show all posts
hotmak replied at 19-11-2019 08:24 PM
kan, FL ni patut lg concern perasaan wife baru ally, perlu ke sampai nak bergambar2 bagai gitu

Dia cm saje je aku tgok
mentang2 la dia lebih cantik
dan dia sendiri tau yg dia more beautiful dari wife ally
sebb tu aku rse dia saje je
kalau wife ally tu ala2 emma maembong plus hot plus meletop kebabom bergaya dari dia
aku tak rasa dia nak baik2 camtu kononn2 jage hubungan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:41 AM | Show all posts
serinegara replied at 19-11-2019 08:49 PM
First of all, theres no such thing as ex menantu.
Kalau anak dah bercerai ngan pasangan dia, sam ...

aku rse yg sedondon tu si FL yg gedik nak sedondon
so as aorg baru masuk dlm hidup ally nak kata hape
yg ally pulak takkan nak larang kalau si FL nak camtu
si FL ni mesti call tanya warna hape nak sama kan maream dgn daaddy
pastu ally pon bgthu bju warna hape
pastu alih2 dia pun pakai baju same sebb nak sme ngananak dia..yela mak bngan anak
kalau jadi allly nak kata hape..just diam je
takkan nak suruh FL ni tukar bju
wife ally pulak takkn nak bising2 kan

aku rse kan kalau wife ally ni preg dapat anak ramai
lagi si FL ni melebih2..konon2 suka tp sebnrnya dalm hati sedih
just aku harap si FL kahwen lain jelaa
sebb aku rse dia memg nak tarik perhatian ally balik dgn alasan maream tu
so bila dah ade husband baru kau tgok la..dia akan stop buat benda2 mcm ni



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:15 AM | Show all posts
Ladybird910 replied at 19-11-2019 10:27 PM
Demi secebis likes dan viral perlulahhhh!

faham2, untuk kekal relevan pun ye, kalau tak buat benda2 mcm ni, nanti org lupa dia sapa selayaknya lah kan sampai boleh dpt tempat kat bod gossip ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
FL & wife ally ni follow each other kat ig ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Besarnya hati isteri Ally. Harap Ally tak sia-siakan isterinya. Harap juga rumahtangga terbaru ini lebih mendamaikam semua.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak minat langsung farah lee ni, jenis caption berjela. Tapi bior la kan tak kacau life iols comel maream makin nampak muka ally
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex laki anggap jd abang sendiri? Ewww xboleh hadam..,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110380s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list