Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8459
View
186
Reply

"Saya Terpaksa Utamakan Fan Club" - Peminat Kecewa Tak Dapat Bergambar Dengan Naqiu

[Copy link]

Author: bawangkecik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 19-11-2019 03:30 PM
aiyo sis sentap heshe baca ni. hahahah. normal jah budaknya cuma mungkin suka berkawan dgn retis ...

Takde pun post dia carut tu? Dia private ke? Mana komen naqiu?
Balik2 komen si azrel ismail je kawan rapat dia gak laa tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Oloh weh...naqiu je kot..zaman dia boboiboy dulu..xde sapa pandang kot ..tomok famous lagi masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yucks

Tak taste lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 19-11-2019 04:16 PM
Farid Said, nasi himpit retis paling popular di forum, merangkap pustakawan UiTM.

Oh...Ada jawatan jugak..gred 41 ke chuolss?? Dia lurus Kan? Bukan bengkok Kan? Mesti ramai pempuan ngidam laki berjawatan cam diras ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 19-11-2019 04:52 PM
maafkan meols, jarang gi library kekdahnya
ntah-ntah chuols nih dirafdias tak? masih S17 ...

Oh gred 19..xperla chuolss...keje gomen jugak..berebut acik bawang kat kampung nak bermenantukan org gomen even gred spm sajork
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
x phm dgn fans2 skrg yg dok terhegeh2 nak brgmbr nak slalu spend time bagai dgn retis kesayangan..
kalo dulu phm la sbb nak tgk retis tu mmg susah ada pun dkt tv skali sekala x pun dgn majalah or whatsoever..
ni zaman la ni kan socmed segala di hujung jari search YT IG split of second ja dah dpt tgk retis kesayangan even update aktiviti dorg lg..
itu pun still sanggup nak terhegeh2 jumpa retis bagai berkampung dkt parking lot berembun smpi pagi buta.. tiap2 mnggu plak tu..
cuba la jd fans yg ada class sikit.. x salah minat retis tp support in a proper and classy way.. nak join or tubuhkan FC pun biar la yg semenggah sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:50 PM | Show all posts
Suchi replied at 19-11-2019 09:14 PM
Takde pun post dia carut tu? Dia private ke? Mana komen naqiu?
Balik2 komen si azrel ismail je ka ...

dah delete lama dah pasal status tu. tapi ada yg screenshot tu yang sampai masuk vt
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg mmg Sah2 selalu jumpa artis... Kdg duk sebelah pon x der hadap nk amik gmbo dgn dorg
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kadi retis kannn???
HADAPP  je lah layan fans yg terkinja2 nk bergambar tu.. kalau tak keluar la isu sombong kekwat bagai.. nasib la.. kalau xde fans x ke mana jua kerjaya deols ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Peaches113 replied at 19-11-2019 05:02 PM
Kemain yer hadap retis. Naqiu ada iras achey.

Adoiiii tergelak baca
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak bayar, gigih nak bergambo time fans tengah bersidang, apoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua retis2 pon sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin dia stim bila bergambar dgn artis ni. Biarlah dia demi kepuasan dia. Bengkok tak bole lurus dah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasi himpit retis ni memang orang yg sama je ke, mana2 artis punya fan club pun orang yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:57 AM | Show all posts
so soo soooooo Felda PPRT yach
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
I stalk fb diras pstu jupa fb naqiu pstu jupa fb wife naqiu

Cantik wife dia
Anak comel
Wife naqiu ada tahi lalat cam ella plak hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
I cuma heran kenapa anak last naqiu xde nama Wan

Lain2 semua Wan
Sedap nama2 anak dorang
Dahla comel2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 20-11-2019 01:44 AM
I cuma heran kenapa anak last naqiu xde nama Wan

Lain2 semua Wan

Adalah nama wan.. Bru je dia wish first birthday anak dia last week..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
xijasmine95 replied at 20-11-2019 01:56 AM
Adalah nama wan.. Bru je dia wish first birthday anak dia last week..

Oh ada ke

Sbb kt fb wife dia xde tulis

Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Pedulik kan je lah pemenat2 mcm gitu naqiu oiii..

Berlambak lagi peminat2 kat luar ni yg relax2 je tengok show naqiu... sapport & beli tiket show ratus2... without hv to q sampai subuh.. jerit2 etc etc buat penatkan jiwa raga je... janji naqiu nyanyi sedap2 ok...

Rupa tak ok... baju tak cantik.. rambut tak on.. tak kisah janji suara maintain sedap perangai bagus...dan bersih org nya hihihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116385s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list