Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8410
View
186
Reply

"Saya Terpaksa Utamakan Fan Club" - Peminat Kecewa Tak Dapat Bergambar Dengan Naqiu

[Copy link]

Author: bawangkecik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 19-11-2019 02:44 PM
kawan fb aku ade dlm fan si naqiu ni . annoying giler tiap2 minggu nk amek gmbr ngn naqiu .. klu per ...

Over tau! Kita yang gegurl ni relax je. Minat karya dia je la. Takde nak beria apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 19-11-2019 03:27 PM
aiols mmg carutkan babi jah kt set2 acah2 fans tp kedekut duit nk beli merchandise...kate fans!!!bel ...

Ni ala2 Korea ada fan meet bagai ni. Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya mindorder ni dapat idea dari company artis kat korea tu kot. Siap ada membership semua, pastu ada nama fan club, pastu ada membership first gen, second gen and so on. Kalau ada fan meeting kena beli something like tiket, merchandise etc.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 19-11-2019 11:07 AM
Gedik je nmpk pompuan2 tu..pprt sgt

Chuols kena belajar besabar mulai sekarang. Esok2 ko hadap karat bakal isteri ko tuh lagi dasat sekor2 punya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-11-2019 02:22 PM
Diraf ni sape? Kwn or kumpulan boboibjugak?

Nasi himpit teragong retis chuolssss...pnh menang award arwah tokpit
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 19-11-2019 03:37 PM
punyalah sakai masing2
lagi 15tahun
eman tino plak cmni

aiman tino berapa tahun sudah pun dah pernah kena kes fans mengamuk x dpt bergambar wei.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Naqiu je pun hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 19-11-2019 11:06 AM
mujur laa takde retis Msia yg mendonia seantero alam...
baru GV je pun dah haywire siap utamakan ma ...

Aku selalu tertanya2 dorang ni x ngantuk ke pg kije esok? Nk masuk tu dh 1 hal kena awal. Kul brp la baru smpai umah pastu nk tido plak kul brp. X ngantuk ke weh. Aku husnuzon kata dorang ni businessman mcm online seller gitu. Xde office hour
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sha86 replied at 19-11-2019 11:21 AM
aku amy search mkn kt cafe idcc shah alam ni pun, aku xd nk beramek gmbr, tgk jer la dr jauh, tu pun ...

Pnh jumpa gak heol kt denai alam.
Era razali yg tunang ngn footballer pun ada. Tp persis org x kenal je
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling xhingin nak bergambar dgn artis...Rasa mcm euwww
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mata.kail replied at 19-11-2019 03:52 PM
da habis gv...ntah ada lagi ka tak mcm ni..mula2 je masih membara...bila gv da habes...suam2 da...mu ...

Ingat zaman2 af popular dulu Ada ketua fan club sanggup berenti keje sebab nak uruskan fan club Tu..sapa punya ntah, mawi ke Mas sate tak sure..haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
xijasmine95 replied at 19-11-2019 08:10 AM
Masa zaman boboy top dlu rase mcm lg teruk.. Kan dia cite yg smpi toreh tgn lah, nak tikam dia lah ...

ouh... lebih extremela kirenye.   sorila mmg x taw sbb x berapa mengikuti perkembangan boboy ni... xpayahla batak retis sangat..  bukan blh dpt duit pon.. apela dorg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 19-11-2019 11:09 AM
kosserrr la nak tangkap gambar dgn retis......

Tapi kalau yg kurex suka, mesti nk jgk kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 19-11-2019 11:09 AM
Mesti geng akak akak kepammm. LOL.

Yg jadi fans2 club ni jenis acik2 mok xlaku ala2 kefam kebanyakkan.kalo uolls tgk kat youtube geng2 fan club ni alahai..mcm xde life plak.sanggup tunggu retis smpai pg buta.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pia250110 replied at 19-11-2019 11:04 AM
kebulurnye deme nak bergambor dgn retis..huhuhuhu

Harusla nak rangkul pinggang retid
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 19-11-2019 07:01 PM
Aku selalu tertanya2 dorang ni x ngantuk ke pg kije esok? Nk masuk tu dh 1 hal kena awal. Kul brp  ...

Kan..sbb gv habis je da pukul brp wei.tu xtermasuk sidang media bla bla lagi.rasa nye nk dkt ke subuh.i tgk kat youtube tu alahai..kuasa sgt nk jumpa retis.ada yg bwk anak plk tu.laki xmarah ke bini kluar minat retis smpai mcm tu skali.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Naqiu je punnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai macam tu sekali minat retis

Bosan sangat ke life sendiri sampai hadap nak bergambar dengan depa Dah la kena keluar duit bagai
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya lepas GV tetap mcm Ni ke....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmm susah jadi artis lagi kesian ngn anak bini kena bermadu ngn para peminat nihh

Koser sgt korang ni masa sejuk beku takde plk korang nak bergambo.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105852s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list