Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8467
View
186
Reply

"Saya Terpaksa Utamakan Fan Club" - Peminat Kecewa Tak Dapat Bergambar Dengan Naqiu

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya hamponnnnn nya lahhhh. Apa kebataknya setan2 ni semua hoiiii. Kang habis GV, aku nk tgk, laku lagi ke idok  si Naqiu nih. Yg fan club pun hanjing, dah bergambar pagi2 buta, tak blk rumah, kat parking lot pulak tuuu. Haiyooooo... Takde class cikki2 skrg. Yg batak takdpt bergambar pun satu. Sentap bijik, tapi satu sen kau tak kluar, kau demand nak bergambar pulak. Ingat org tu buat charity???
Yg minat minat minat tersgt minat ni, apa pekdah nya kat retis?? Kau ingat, diorang beli album ko??? Kerat jari lah. Haram. Duit nak beli teh o ais pun cukup2 je
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai ke subuh nak bergambo semata dengan artis.. nnti habis GV takde maknanya semua niew . Kelam balik di dunia sepi.. apalah best sgt dpt bergambo siap byr beli tshirt semuaa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:42 PM | Show all posts
kalau kerja kat astro berlambak retis2 dok lalu lalng g tandas...g sana..semua kat situ buat tak thu je
xde pun nak ambek gambar
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:48 PM | Show all posts
shania88 replied at 19-11-2019 12:42 PM
kalau kerja kat astro berlambak retis2 dok lalu lalng g tandas...g sana..semua kat situ buat tak thu ...

yes btul, iols ada kwn keje kat asteruk bdk account, koser laa katanya nk brgambo sbb dh slalu nau trserempak katanya.. dah tak heran, paling lebih pun borak lite2 jer, xde lah smp gigih nk br fan club bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Jakun nya sis2 kepamiah ni. Kat parking lot pulak tu HAHAHAHAHAHA gelak jap
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Halahhh hadap sgt ye dgn artis msia

Kelakar tul

Eh tapi bagus kontroversi camni penting utk kekal glamer

Haters ke katarz ke dua2 penting

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk i yg blurr ni
Kalau artis dok sebelah pun i tak kenal

Pernah terserempak byk kali kat mall

Tapi hubby yg bgtau
Padahal artis tu dok sebelah i je sblum tu tgk2 barang

Serius la tak kenal wpun yg glamer sbb kat luar cam lain je rupa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Smpai la skrg aq x paham ramai acik kepam minat die pastu ckp ensem sgt. Aq tgk mcm cheechak jer.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila fans taraf2 parking bay sajorkkkk.. X blh ke cari tmpt semenggah skit..dah la panas.  Kat luar mbsa tu kan blh.. kata nak hargai peminat, apa salahnya luangkan masa kejap lepak kat luar tu. Ni mcm beriya2 dh nak blk, tp dikejar fans.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mase dia nyanyi lagu episod cinta ade x org sanggup bergambar smpi tgu subuh.... bile dh masuk GV bru ade fanclub... choiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 19-11-2019 11:40 AM
diraf kan? heshe mmg kenal lama dgn naqiu tu yang bengang bila pelawaan heshe tak diendahkan. by ken ...

Diraf ni sape? Kwn or kumpulan boboibjugak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:27 PM | Show all posts
Sampai begitu sekali peminat dia kecewa la yer...iols geli hati
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:35 PM | Show all posts
ya Allah gigihnya beli merchandise semata2 nak bergambo kat parking lot je? korang ni dah kena scam ni kot iyepun carila tempat yang senonoh sikit nak buat private event pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
org yg mcm ni jenis hadap like.bila post pic. rmai la puji. jumpa retis hot kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:43 PM | Show all posts
Tukul.Besi replied at 19-11-2019 02:56 AM
D*raf d*as and the geng lettewwe

cakap je la dirafdias dengan geng kelempuk dia (maybe termasuk sekali kelempuk rtm yang suka peluk artis lelaki tu)

memang ada keluar pun luahan hati dirafdias kat konsert last week.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:44 PM | Show all posts
kawan fb aku ade dlm fan si naqiu ni . annoying giler tiap2 minggu nk amek gmbr ngn naqiu .. klu perempuan aku fhm la . ni jantan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 19-11-2019 11:58 AM
kalau refer posting heshe kt fb rasanya dh ok sbb Naqiu sendiri mencemar duli masuk menghadap heshe  ...

Ade ke mase si naqiu ni baca forum?

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 19-11-2019 11:40 AM
diraf kan? heshe mmg kenal lama dgn naqiu tu yang bengang bila pelawaan heshe tak diendahkan. by ken ...

diraf tu budak istimewa ke? Pesal taksub sgt ngn retis & dunia hiburan ye? pastu klu dia kenal & dh kawan2 ngn org tu mmg wajib ke org tu nk turut je segala kemahuan ko.. pathetic & menyedihkan la nasi2 impit retis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:54 PM | Show all posts
aku masuk tred ni
tekekeh2 baca komen
aku takde astro tak tgk GV
klu betul la semua tersebut ada baca forum
mmg makan hati dgn komen2 uolss
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:55 PM | Show all posts
Wow siap ada membership kad? Dah expired kena topup pakai e-wallet ke?
Class fansclub naqiu
Terkesima i
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100250s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list