Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8482
View
77
Reply

Fesyen Pelik Peserta Dewi Remaja 2019, Michael Ang Perli Terus!

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 06:27 PM | Show all posts
Apa punye pelik n fening la fesyen depa ni  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 19-11-2019 04:20 PM
setuju.
program bg drg umah yg bsepah nk mati tgk peserta kemas mcmn.


weyh tiba2 aku rasa serius shit best giler idea ni..

klu aku producer mmg aku produce ni..
mcm best je nk tgk cmna org mengemas rumah bersepah..wahhhh..

love love love. ..tp mgkin dlm mpi je la..xde sape pn nk nt program camtu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:54 PM | Show all posts
Richie rachman jugak yg best. Magazine yang in sangat suatu masa dulu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
last season yg dewi remaja ada relevant nya is zaman batch jahlop.. lps tu terus ke gaung..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ek mostly show2 kontes kecantikan kat malaysia ni mesti nk tiru format ANTM?? Kena amik gambar pastu dijurikan.. i mean.. it so 10 year agoooo... cuba create format yg lain sikit..
Aritu iols tertengok 1 episod dewi remaja ni siap ada go sees.. apooo?? Ujung2 after keluar DR deols ni jd pelakon slot akasia jah.. g award show pon pakai baju sedihhh dr deisgner sedih..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 19-11-2019 03:00 PM
cuba tengok "SAY YES TO THE DRESS ASIA". yg ditayangkan di peringkat asia    HAUK sangat.  baju baju ...

Ada jugak yg sependapat part SYTTD asia tu.. mmg hauk sungguh fashion.. yg pengantin lak mcm xde duit nak hire memaner fashion designer utk buatkan baju.. choice of dress dah la limited.. jovian lak membosankan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg aku dgr Dewi remaja ni dh Di plan.. Pemenang pon dh Dipilih awal2.. So layan jer lah drama dorg...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 19-11-2019 01:20 PM
Dulu dewi remaja adalah nmpk cantik2 belaka ...beza btoi dgn skrg ...hehehehe zaman muda mmg kaki be ...

Betul.. Skang ni dh lah Rupa biasa, general knowledge pon out
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
haha tu baju pengganas komunis ka baju menoreh gotah.. rela ja dek jadi mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:33 AM | Show all posts
stylist dorang si abu tu kan?
kau rasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau emma kembong yang dress up macam ni teruk diam tak berkutik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bajet ciput pon bukanlah alasan sampai hamjadah punya fashion.
Yg betulnya stylist tu sendiri mmg zero fashion sense. Kalau dah mmg pandai mix & match pakaian murah pon nampak trendy. Bukan nk expect ko sarung givenchy pun.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua cakap pasal baju askar..ce korang tengok sebelah nya..die pakai baju free masa masuk universiti, biase kan dpt sweater n seluar yg gabak..much buruk k aku tengok ritu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:26 AM | Show all posts
fadz84 replied at 19-11-2019 05:05 PM
Haah euwww sangat baju2 SYTTD Asia. Lagi satu rancangan makeover yg Sazzy Falak pernah jd host tu. ...

kaaann...... memalukan punya tahap fesyen...   kalau pertandingan tu utk pengantin ketinggalan zaman.  mesti malaysia  juara segala juara
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 20-11-2019 08:26 AM
kaaann...... memalukan punya tahap fesyen...   kalau pertandingan tu utk pengantin ketinggalan zam ...

Masalahnya kita yg org biasa ni blh nmpk fesyen tu buruk, org dlm industri yg mmg hari2 melawo blh plk approve baju2 outdated tu untuk siaran TV. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Apesal bila hijabster berfesyen interneseynel  jadi pelik eh....



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 19-11-2019 11:13 AM
Haha mcm pkerja zoo pun ada kn

Hangpa mana tau pasal pesen pesen.. inilaa pesen uptodate.. terkini .. the vass kebabooommm...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:02 AM | Show all posts
coco replied at 19-11-2019 03:00 PM
cuba tengok "SAY YES TO THE DRESS ASIA". yg ditayangkan di peringkat asia    HAUK sangat.  baju baju ...

setujuuuuuuu...aku tgk pun xberkenan..lagi satu, option yg ada cuma 2,3 rak je.. bukan 1 kedai mcm dlm SYTTD obersie...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:03 AM | Show all posts
babycc replied at 19-11-2019 11:29 PM
Ada jugak yg sependapat part SYTTD asia tu.. mmg hauk sungguh fashion.. yg pengantin lak mcm xde d ...

HOST membosankan... designer standard chow kit....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:11 AM | Show all posts
fadz84 replied at 20-11-2019 08:39 AM
Masalahnya kita yg org biasa ni blh nmpk fesyen tu buruk, org dlm industri yg mmg hari2 melawo blh ...

budget tak ada..... tp nak gak buat rancangan tu.. nak masuk level internasional u olss..... terus hauk dan memalukan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092450s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list