Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5607
View
111
Reply

"Kalau Ban Netflix, Saya Akan Baring Depan Finas Tu"- Sharifah Sakinah

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 02:19 PM | Show all posts
yeaaa go sakinah...

tah nya myibuk je nk ban netflix... suka hati org lah yg baya.. lagipun kan blh set utk anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:33 PM | Show all posts
biasa melayu kalau nak berniaga
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay kinah. Kalini aku setuju dgn ko. Ayuh baring sama2 kalau netflix kena ban
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:20 PM | Show all posts
so adakah itu bermaksud dalam aflix akan ada semua movie2 arahan ahmad idham?

OMG!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Begbiru replied at 19-11-2019 05:20 PM
so adakah itu bermaksud dalam aflix akan ada semua movie2 arahan ahmad idham?

OMG!

Aflix ni menate apa pulok???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 06:10 PM | Show all posts
Skuau replied at 19-11-2019 05:50 PM
Aflix ni menate apa pulok???

platform macam netflix jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 19-11-2019 05:50 PM
Aflix ni menate apa pulok???

Local punya netflix kot.. so kena cantas netflix dulu baru la nate aflix ni blh hidup (taktik kotor).
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:41 PM | Show all posts
ban? nak balik jaman batu ke pokcik idham oooi?
small minute mind should stay small and minute
tak payah menyusahkan orang lain
weols sudah lama beralih arah dari asteruk
Netflix pakai weols sefamily duduk menonton tv ramai2
go fly kite lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kinah aku nk join ko hahaah. Ape kejadah la nak ban2.. org bayar k. Bkn ciplak ke hape. Yg kt fb bagai tu ko tak nak tapis #teamnetflix
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg ni igt kalau ban Netflix rakyat Malaysia nak ke subs Aflix? Tu utk pprt blh la chuolssss. Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 19-11-2019 07:12 PM
Diorg ni igt kalau ban Netflix rakyat Malaysia nak ke subs Aflix? Tu utk pprt blh la chuolssss. Haha ...

Yess betul tu.. dengki much geng2 deham ni.... narrow minded..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
iriz88 replied at 19-11-2019 11:27 AM
Boleh laa aflix upload crita ceo ni time dia jd hero tuu. Tengok ethical ke idokkk heheh.

Penuh la cerita dia yang tak laku tu dalam aflix tu aku boleh bayangkan. Choyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah pape la ahmad idghram ni. Kot ye nak bukak platform baru jangan la guna cara kotor macam ni mementang dia ada kuasa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:16 PM | Show all posts
September14 replied at 19-11-2019 12:11 PM
Knpa dia sibuk nk kacau pguna Netflix. Baik dia bising2 pasal astro tu bnyk iklan n cter ulang2.

cable tv memang diwujudkan utk ulang2 program...
pergilah negara mana pun memang itu fungsi cable tv yach...

iols baru je terminate hypptv... jimat rm30... dulu tak boleh terminate..
sejak gobind jadi menteri nampak jugakla effort turunkan rege yahudi unifi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I'm on your side kinah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:58 AM | Show all posts
so.. kita ban Aflix?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:09 AM | Show all posts
nak tanya..netflix tak boleh pakai vpn ke kalau kena ban kat malaysia? (kalau jadi ban lah)
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sory i olls org kg nk tsnye..netflix ade movie je ke? Drama mcm greys An ade x? Then subtitle ade?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 20-11-2019 03:55 AM
Sory i olls org kg nk tsnye..netflix ade movie je ke? Drama mcm greys An ade x? Then subtitle ade?

Series movie berlambak Chuols..  Yg lama yg baru.. Ada English subtitle bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbukti otak kinak lebih berfungsi dr otak so called CEO Finas. Go go kinah!!..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092790s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list