Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5592
View
111
Reply

"Kalau Ban Netflix, Saya Akan Baring Depan Finas Tu"- Sharifah Sakinah

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Post time 21-11-2019 08:22 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 20-11-2019 05:17 PM
Eh salahhh part 3.. Meols tgh tgk part 3 hahhahahaa

oo..hahaha..tanjat gegirl

selamat merempit part 3

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 08:25 AM | Show all posts
barfi replied at 21-11-2019 12:10 AM
Cane nak register netflix sis. Boleh ajar tak?? And nak tengok kat phone je camane?? ( iols ada Wi ...

pegi je ke website netflix, then register jela. ada free trial jugak. nak tgk kat fon, donlod je apps netflix

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 21-11-2019 12:10 AM
Cane nak register netflix sis. Boleh ajar tak?? And nak tengok kat phone je camane?? ( iols ada Wi ...

Steps quite simple. But b4 that ur tv must be a smart tv or Netflix ready tv. Wifi pon kene strong. Memula masuk website Netflix. Bole try 30 days free trial. Ada few packages offered gak. Mcm I amik Premium     monthly rm51. Pas dah decide pakej, register & buat online payment either debit or credit card. After confirmation, rasanye within the same day u dah bole tgk Netflix on tv. Kalo nk tgk kt hp, download apps netflix. Pastu login je guna account yg u create mase registration. I hope my explanation helps.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:45 AM | Show all posts
Suchi replied at 20-11-2019 10:20 PM
Cemana nk tgk AOD? Kena tukau remote astro ke ye?

ehh idok ler.. check jer PVR uols tu ada connected to the internet through LAN or Wifi jer. pastu kat home tu carik ler menu video on demand, click and baca arahan, pasti kan connect kat internet lah dulu.
alaa dolu2 kan ada muka nabil pomot camne nk connect wifi asteruk ni.

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
fairiza replied at 20-11-2019 09:19 AM
oooo semua tu tiada sempadan hehehehhehe
boleh muntah tgk laki ngan laki kissing

Baik lelaki sama lelaki atau perempuan sama perempuan.. Kalau lustfully kissing each other, memang nak muntah..
Tp pandai2 la mak pak buat parental control ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 21-11-2019 12:10 AM
Overnya triggered siapa pulak nak ban. Macamana korang tgk Netflix kat livin room eh? Mmg duduk sora ...

I takde anak kecik tapi dok dgn mertua yg suka tengok tv. Memang nak kena tunggu dia tidur baru layan unsensored ni.
Hari tu tak tau mindhunter ada bogel2. Terbuka depan mertua. Cepat2 tukar lain2
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Peppa pig memang tak tayang kat mainstream tv kan. Tu pun kena sensor ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:46 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 21-11-2019 10:12 AM
Peppa pig memang tak tayang kat mainstream tv kan. Tu pun kena sensor ke?

harus lahh chuols, kan khinzir tu.. sensitip kot pd maleis katanya
kena samak pulak tv semalaya
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka Netflix lelebih lg Ade citer movie pride and prejudice movie feveret haku tgk byk Kali pun x de Hal...ngn the crown la eh, mcm2 la noks semua hado gitew! Share 3 org sefamily... Haa sonang
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 21-11-2019 07:22 AM
oo..hahaha..tanjat gegirl

selamat merempit part 3

Benci dgn Palermo voleyy?? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 21-11-2019 09:45 AM
Steps quite simple. But b4 that ur tv must be a smart tv or Netflix ready tv. Wifi pon kene strong ...

Ohhh ok sis thankss semalam i dah register nextflix amik yg mobile monthly rm17 tu.. saja try dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:08 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 21-11-2019 03:35 PM
Benci dgn Palermo voleyy?? Hahaha

bolehhh...kelakar dan kesian kat dia, baru nak merompak trus injured
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 21-11-2019 03:08 PM
bolehhh...kelakar dan kesian kat dia, baru nak merompak trus injured

Kenapa muka heols lebih kurang dgn si Arturo celaka tu? Ada kah theyols brothers?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 21-11-2019 06:29 AM
Apa maksud video walla? Cukup eh 15gb sebulan tuk tonton netflix?
Cam murah je rm20 je sebulan.
...


tuk 'penstriman'(peliknya bunyi) iflix,netflix,youtube.Tak cukup bole 'add-on'...baki lbh...boleh bawa ke depan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 21-11-2019 04:03 PM
Ohhh ok sis thankss semalam i dah register nextflix amik yg mobile monthly rm17 tu.. saja try dulu ...

Most welcome. Enjoy ur Netflix !
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 21-11-2019 08:15 AM
Kenapa muka heols lebih kurang dgn si Arturo celaka tu? Ada kah theyols brothers?

Hahaha keluar terus money heist!

Bodo kan statement nak ban bagai.. tak tgk netflix agaknya.. ada je utk budak2 netflix siap tanya sapa yg nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baru nak terminate astro HBO dan sewaktu dgnnya sbb dah ada Netflix. Dah nak ban plak. Ok kena join Sakinah lah ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 19-11-2019 11:03 AM
hahahhahahaa ayat last kinah tu WINNNN

Sempat lagi sindir drama cinderella dulu tu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 07:37 PM | Show all posts
kinah nnt nk join u baring sama..  aflix pejadah.. ? sume sumbat cite cinderella melayu nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:18 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 21-11-2019 04:15 PM
Kenapa muka heols lebih kurang dgn si Arturo celaka tu? Ada kah theyols brothers?

hahahahah....tak pasti la beradik beradik ke dorg tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110746s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list