Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5572
View
111
Reply

"Kalau Ban Netflix, Saya Akan Baring Depan Finas Tu"- Sharifah Sakinah

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 04:11 PM | Show all posts

celcom. dah pernah try telco lain, lagi ke laut dalam
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 20-11-2019 07:41 AM
best ooo netflix...tak sabar tggu part 4 money heist

Omaigaaddd meols tgh struggle nk abiskan part 4 niii
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 20-11-2019 04:31 PM
bakau_condong replied at 20-11-2019 04:11 PM
celcom. dah pernah try telco lain, lagi ke laut dalam


itu kalo.....celcom kan ada 'video walla' rm20 15GB tuk 'penstriman'  IFLIX,NETFLIX,YOU TUBE....sebulan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 04:51 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 20-11-2019 04:15 PM
Omaigaaddd meols tgh struggle nk abiskan part 4 niii

Ehhh...part 4 dah ada ke?? awat ai ada takat part 3 je?

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:03 PM | Show all posts
djzara81 replied at 20-11-2019 10:36 AM
I have both Astro & Netflix. My hubs lyn EPL so dia sanggup langgan Astro till now. Netflix best sbb ...

iya dong, kalau AOD emang nya ngak di sensored pun. kalau tgk GOT tu waktu premier mmg dah filter, tp kalau repeat on demand mmg tak laa uolsss.. sama. i prnh tgk GOT same time dgn US tp tu laa sure ada delay a few mins or sec kan, kot ada part2 tak senonoh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 20-11-2019 03:51 PM
Ehhh...part 4 dah ada ke?? awat ai ada takat part 3 je?

Eh salahhh part 3.. Meols tgh tgk part 3 hahhahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:27 PM | Show all posts
Managerara replied at 20-11-2019 04:55 AM
Sory i olls org kg nk tsnye..netflix ade movie je ke? Drama mcm greys An ade x? Then subtitle ade?

yes movie...macam2 movies ada tak semestinya hollywood movies
biasa subtitle auto english
nak malay pun boleh

gambar terbaik...
tapi syarat dia u kena ada internet connection
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:30 PM | Show all posts
bakau_condong replied at 20-11-2019 11:18 AM
sy dok ulu sket, internet cam siput sedut

cuba unifi yang monthly installment RM 158++
berdesupp laju
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 20-11-2019 05:03 PM
iya dong, kalau AOD emang nya ngak di sensored pun. kalau tgk GOT tu waktu premier mmg dah filter, ...

Ya ampun...Gue terlewat nonton GOT. Kene  sorok2 tgk, takut anak2 ternmpk adengan yg bisa mengurangkan pahala
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Over la kau Kinah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:37 PM | Show all posts
fairiza replied at 20-11-2019 09:19 AM
oooo semua tu tiada sempadan hehehehhehe
boleh muntah tgk laki ngan laki kissing

x mau tgk lah... tp carly adaa je tgk kt web lain cerita2 yg di tayang di netflix...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:13 PM | Show all posts
oiii jgnla ban netflix. iols mmg dah potong astro...harapkan netflix jer nak tgk big bang theory punye marathon
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nk tanya korang yg guna netflix guna telco apa weh, stress tmpt iols xde port unifi
Takleh nk berharap pd tenet streamyx yg slow yg amat ni dah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 20-11-2019 05:03 PM
iya dong, kalau AOD emang nya ngak di sensored pun. kalau tgk GOT tu waktu premier mmg dah filter, ...

Cemana nk tgk AOD? Kena tukau remote astro ke ye?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-11-2019 10:15 PM
nk tanya korang yg guna netflix guna telco apa weh, stress tmpt iols xde port unifi
Takleh nk berh ...

celcom ngn video walla nya rm20 15GB/month.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 20-11-2019 10:36 AM
I have both Astro & Netflix. My hubs lyn EPL so dia sanggup langgan Astro till now. Netflix best sbb ...

Cane nak register netflix sis. Boleh ajar tak?? And nak tengok kat phone je camane?? ( iols ada WiFi )
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Overnya triggered siapa pulak nak ban. Macamana korang tgk Netflix kat livin room eh? Mmg duduk sorang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:38 AM | Show all posts
lol non ethical kununnnnn drama2 n filem2 dia dolu2 tu asek scene berpeluk2 bagai jadi tontonan meols masa kecik2 dulu beretikaaaa lah sangat ye.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pnh subcribe netflix yg trial punya.. ok la jot bad cuma aku tak sggup nk terminate astro sbb rasa mcm dduk dlm gua pulak bila takde channel tv.. berita wajib kena tgok huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 21-11-2019 12:04 AM
celcom ngn video walla nya rm20 15GB/month.

Apa maksud video walla? Cukup eh 15gb sebulan tuk tonton netflix?
Cam murah je rm20 je sebulan.
Iols sampai la ni tak dapat2 lg nk pilih telco yg terbaik.
Igt nk stop dah streamyx sbb slow sgt.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108357s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list