Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2065
View
42
Reply

Instafamous yg berbaloi untuk paid review

[Copy link]

Author: Ilailia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-11-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Ilailia at 18-11-2019 08:30 PM

Hi semua, boleh tlg share tak instafamous yg berbaloi untuk paid review,
Dah terkena beberapa kali buat paid review tak berbaloi.
Ada yg buat video unboxing je. Bila pkai bukan tag pun.
Yg sunyi sepi lps dpt brg n payment pun ada.

Antara yg tak berbaloi, buat review mcm kne paksa
1. Aishah******
2. Nadz*****
3. Nrd*****

Yg berbaloi buat review, ikhlas menolong org baru nk buat bis
1. Arviena
2. Zazarinna
3. FM

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:02 PM | Show all posts
cer bagi pulak instafemes yg you dah penah guna servis depa mcm uols tulis tu
so boleh gak kita buat as reference mana yg ok mana yg x ok
gituuu my 2kupang
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:04 PM | Show all posts
haaa yg sepi lepas dah dapat barang tu meh letak sini nama dia supaya ramai2 boleh boikot
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:32 PM | Show all posts
zarina anjolie lucah tu ok jugakkk..tapi sakit mata tgk pakaian dia skrang..hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 18-11-2019 03:02 PM
cer bagi pulak instafemes yg you dah penah guna servis depa mcm uols tulis tu
so boleh gak kita bua ...

Dgn yg ok tu mmg stick buat review, tp nk mncri yg baru sbgai tambahan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 18-11-2019 03:04 PM
haaa yg sepi lepas dah dapat barang tu meh letak sini nama dia supaya ramai2 boleh boikot

Aishah****** huhuhu. Lps sy post kt twitter baru dia upload video unboxing n i
Gmbr ig story 1 je. Ada sorang ni pulak followers 1800+ minta di sponsor. Di ig profile tulis miss Malaysia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kevler replied at 18-11-2019 03:32 PM
zarina anjolie lucah tu ok jugakkk..tapi sakit mata tgk pakaian dia skrang..hahahahahaha

Terfikir juga, berbaloi ye klau buat paid review dgn zarina
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:18 PM | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 03:40 PM
Terfikir juga, berbaloi ye klau buat paid review dgn zarina

try la..kalau promo kena tunjuk bontot ke (.) (.)..dia mesti tunjuk punyaaa...kalau review makanan, make sure food betul2 sedappppp
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kevler replied at 18-11-2019 03:32 PM
zarina anjolie lucah tu ok jugakkk..tapi sakit mata tgk pakaian dia skrang..hahahahahaha

Klau brg dia xsuka, dia hencap x uols?

Ps: thanks to tt sbb bukak thread ni. I pon nk tanya jugak . Pernah tanya dlm benang blogger tp xingat list dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:01 PM | Show all posts
anony-mous replied at 18-11-2019 06:34 PM
Klau brg dia xsuka, dia hencap x uols?

Ps: thanks to tt sbb bukak thread ni. I pon nk tanya jug ...

kalau benda dia tak suka dia tak promo pun. tapi try review page je, bayar la. tak payah bagi barang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-11-2019 06:34 PM
Klau brg dia xsuka, dia hencap x uols?

Ps: thanks to tt sbb bukak thread ni. I pon nk tanya jug ...

Tu la nk tau kan. Biar berbaloi dgn harga review n brg kita yg dilaburkan. Kdg 1 follower dri review pun takde sis.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr clue2 nama di atas...satu pon iols tak dapat teka...hahahhaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 18-11-2019 08:42 PM
Dr clue2 nama di atas...satu pon iols tak dapat teka...hahahhaha

Hahaha. Nt klau dedah kan kne serang mt ig nt. Yg berbaloi tu, FM is fara mendoza
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 08:56 PM
Hahaha. Nt klau dedah kan kne serang mt ig nt. Yg berbaloi tu, FM is fara mendoza

FM ok ke uols? Sb sheol mcm bad rekod n org xsuka kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-11-2019 09:07 PM
FM ok ke uols? Sb sheol mcm bad rekod n org xsuka kan

Bad record kenapa. Nampak sgt iols tertinggal train. Tp buat review dgn dia followers n sales mencanak naik
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 09:13 PM
Bad record kenapa. Nampak sgt iols tertinggal train. Tp buat review dgn dia followers n sales menc ...

Dia kan seksi and mcm slutty. So xsangka la boleh naik pollower. Uols review brg apa? Kalau xnk specific, bg niche pon ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-11-2019 09:17 PM
Dia kan seksi and mcm slutty. So xsangka la boleh naik pollower. Uols review brg apa? Kalau xnk sp ...

Earring jd mcm ok la followers naik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kdg kompius review dgn bebytora, sbb kalau review makanan, komennya sedap memanjang. Mcm takde perkataan lain nak guna pulak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bracebintang replied at 18-11-2019 09:31 PM
Aku kdg kompius review dgn bebytora, sbb kalau review makanan, komennya sedap memanjang. Mcm takde p ...

Paid review nya mahal uolls.lebih dri RM500 tak silap. Mau kata tak sdp.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 08:56 PM
Hahaha. Nt klau dedah kan kne serang mt ig nt. Yg berbaloi tu, FM is fara mendoza

Kasi la clue yg clear sket...letak la gossip2 berkaitan...leh la kitorg decode
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088661s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list