Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6293
View
60
Reply

"Buat Kami Macam Musuh Negara, Makan Pun Macam Bagi Sedekah" - Raja Ilya Marah Siapa?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Actress Marvel naik Malindo Air? Humble nyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:04 AM | Show all posts

Biasalah dia orang tu jeles tgk you yang cantik and laki yang handsome. Pprt punya staff.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:08 AM | Show all posts
takayama replied at 17-11-2019 10:56 PM
Naiklah MAS at least business class dptlah layanan tiptop



Oh please ... aii naik first class (dlm Malaysia) apa yang hidang? sate tiga cucuk. Anak aii pulak sandwish ayam dingin sejuk. Layanan mmg bagus sebab aii dua orang jer pelanggan first class. Sampai dia orang naik risau aii tak nak makan sate & anak aii tolak that sandwish. Bila aii ckp bagi aii kacang (kacang goreng dia kan sedap) dia orang bagi aii dua tiga bungkus bag besar! dia orang ckp ambillah kak iklas ni

Vips lounge di KLIA pun so so jer makanan dia.


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila you dah involved dalam service type of job,nak xnak put aside your personal thingy...tak kisah laa you're having a bad day ke,nitemare ke,serve your customers at your best effort..

Kecuali customers y kerek dan demand pelik2,y tu kena balik pd rules and policy lah..tp cuba sedaya upaya utk senyum..kalau sejenis muka ketat,better jgn keje service nih..keje belakang tabir jah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-11-2019 11:28 AM
Naik malindo ka? Suami millionaire katanya khensz

klu kaya tak semestinya kena bazir duit kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:52 AM | Show all posts
misuke replied at 18-11-2019 10:45 PM
meolls terhutang budi dgn malindo.  gi jkta, giler shoping +macet hanatt, meols smpi kt pesawat betu ...

so far iols pun xda prob naik malindo.. setakat delayed sejam tu iols bole maapkan lagi..
rezeki naik malindo dpt cabin crew or pilot mmbr iols sendiri.. kalau ada yg iols x puas hati kat situ jgk iols kecam kwn2 iols tu
hahahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Cam terlebih telur je kt pipi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:46 AM | Show all posts
ntah2 ko yg kekwat dan demand layanan bak ko tu Queen Elizabeth..
sbb fefeeling kasta dah naik tinggi sebab kawen dengan kokesen...
sebab tengok gaya mcm spesis tu je... spesis kera dpt bunga...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak pun dah pangkah Malindo. Asal naik jer mesti flight delay. Sg-Kl jer pun..... Tak penah on time. MAS pulak asal naik jer mesti luggage terkopak la luggage crack la.... Issshhh fed up. Every time luggage pecah mesti transit KLIA. Ape cite ni....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 18-11-2019 11:49 AM
hubby sheol lama2 tgk xmcm kekosen plak.. mcm rupa paras pelakon bollywood

Klu x silap nenek laki dia mmg dr belah sana..
Masa depa nk kawen dulu, ilya mcm penah share..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:18 PM | Show all posts
pernah naik malindo... rezeki elok sj smua... kopi dia yg dirindui
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar laa Queenn Australaysia ... next time fly dgn Flight ara pulak hokey , 100% dijamin dirimu tidak dapat melupakan layanan over class dari meolls khas buatmu Remilah kariku !

Ehhhh ... tervavas pulak , hampun yee milah !
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 19-11-2019 12:25 PM
Klu x silap nenek laki dia mmg dr belah sana..
Masa depa nk kawen dulu, ilya mcm penah share..

ohh gitu ke. xlari jauh ler hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauk2 servis attendance airlines sini, hauk lagi Europeans punya. KLM je ok sikit bagi I
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:58 PM | Show all posts
sesuai lah dengan malindo tu rem.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ni remilah memang takde luck dengan kampeni yg pangkal namanya ada ma
Dulu kena rijek dek marvel
Now kena kapur dek malindo pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrin tv for my seat tak boleh nk switch on. Panggil cabin crew, dia ckp nanti dia dtg balik settlekan. Last2 sampai ke sudah tak dtg2 balik. My first and last with Malindo eventhough lasagna dia sedap nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak semestinya kaya tak naik low cost AA or malindo etc.. kalau dah itu je timing yg ok dan flexible time tu...

But but if billionaires haruslah cari private flight..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dalam marah2 kat caption banyak kali sebut ayooo aiyooo.
Amma appa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suke malindo air. Seat die selesa ya amat....nk compare ngan air asia jauh bertiang la. So far alhamdulillah. X pernah mengecewakan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126705s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list