Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6356
View
60
Reply

"Buat Kami Macam Musuh Negara, Makan Pun Macam Bagi Sedekah" - Raja Ilya Marah Siapa?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
'Buat kami mcm musuh negara'

Kau ni kalau sembang....exaggerate sangat, tak kisahlah apa topic pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:01 PM | Show all posts
pernah naik malindo air...masa tu cabin crew mood baik...mungkin cabin crew tu tengah pms kot...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh....lifestyle cam have2..alih2 naik malindo je? Aku byk kali naik malindo ok je ..so far xde problem sgt pun....compared to AA. Even Mas pun ada je crew yg xsemenggah tp mostly yg muda2 la...mcm layan x layan jek.. Atau xreti nk handle request dr customer...tp malindo dulu aku suka naik sbb free luggage sekali ngan harga tiket pastu dpt meal sekali atau refreshment. AA plk sbb byk destination dia pegi...MAS sbb customer care dia bagus especially kt ground... Lenkali nk layanan bagus2 amikla business or first class kt mn2 airline ko konpem dpt layanan bagus2...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 18-11-2019 02:56 PM
Naiklah MAS at least business class dptlah layanan tiptop

Khennnnn...confirm permintaan semua dilayanzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:26 PM | Show all posts
musim retis merempan kat medsos  
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:39 PM | Show all posts
imanda replied at 18-11-2019 11:49 AM
hubby sheol lama2 tgk xmcm kekosen plak.. mcm rupa paras pelakon bollywood

ha ah betul lahh. nampak mcm set set saif ali khan cmtuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:37 PM | Show all posts
akk setakat ni alhamdulillah ..tak pernah kene lg yg bukan2 ni..
krew2 semua baik2 jg takde masalah pernah naik mas,airasia dgn
malindo ..layanan bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
At least dia bersuara..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dulu cabin crew airlines mne?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lonely_classic replied at 18-11-2019 02:58 PM
Stewardess airline ni memang mostly macam minah rempit sikit. Pakai uniform pun macam ada selekeh. T ...

I ingat I sorang je macam tu. Memang ada certain nampak macam rempit.
I pernah terkena juga 1,2 kali dgn Malindo Air punya sterwardess. Kerek nak mampus. Muka ketat je.
I pelik macam manalah training airlines kat Malaysia ni.
Sebab kalau Jepun, depa punya pramugari memang senyum  Sampai kita pun rasa malu sebab asyik senyum and baik sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 18-11-2019 06:06 PM
Dia ni dulu cabin crew airlines mne?

MAS tak silap. Ada forummer pernah tepek sebelum she overhaul her whole image.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je i naik sblm ni..ke kau byk songeh.org tu terkejar2 nak wat keje tp kau byk songeh..mmg tk terlayanlah kan..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiii yg marhaen ni pon pi Perth mac ari tu naik MAS.. chuols yg kaya raya katanye naik malindo saja kah???
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 18-11-2019 06:23 PM
I ingat I sorang je macam tu. Memang ada certain nampak macam rempit.
I pernah terkena juga 1,2 k ...

Dah memang minah rempit yang spm fail/asal lulus je pun yang ramai mintak jadi fa. Jadi lah ramai fa macam rempit zaman sekarang. Sumber, kawan aku fa yang ada degree tapi selalu cerita kerempitan dan kebimboan rakan sekerjanya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami kaya...naik SA laaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal tak naik Qantas?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah sekali naik malindo, domestik jah tapi delay sampai 6jam. Gilo. Tercongok dari awal pagi sampai tengahari kat airport dah la tengah preggy. First & last jelah naik malindo
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm lagu dadah durjana, kau penghancur bangsa, kau musuh rakyat, kau musuh negara.kini kami teguh, kini kami kuat, dadah kami tempuh, hancur dadah jaya rakyat...

lagu ni mcm nk pergi berperang
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 18-11-2019 10:32 PM
mcm lagu dadah durjana, kau penghancur bangsa, kau musuh rakyat, kau musuh negara.kini kami teguh, k ...

Kan iols dah ternyanyi
Hish....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
meolls terhutang budi dgn malindo.  gi jkta, giler shoping +macet hanatt, meols smpi kt pesawat betul2 flight nk gerak.. mmg pecut dlm epot tu... huhu.. nasib la crew baik. tggu smpi meols masuk... kalo AA, wajib dh meols kena tinggal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097774s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list