Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4191
View
86
Reply

Nazim Othman Enggan Lakonkan Watak Kedua Jika Hero Tak Semenggah

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 05:30 PM | Show all posts
mudah sentappp..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 19-11-2019 05:18 PM
So kau nak suruh org x suka ikut ko macam si forumer kat atas ni? Paksa org nak suka nazimah. Cara ...

xde sapa paksa ko suka dia
and dah habaq kan tadi tak suka skip je
ntah pa pe
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg xblh lupa btul lakonan dia dgn memey jd lembam tu... Rasanye masa tu dia masih baru,, sama mcm first time tgk rremy brlakon, dgn marsha azza af masa tu... Natural sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 19-11-2019 10:18 AM
Hey..heols da mula kuor dari lemari yach.

Statement hesheols bermaksud... kalo hero dia x remve ...

Mesti khai bahar tiap kali balik dr shooting heols cikcap kan sambil membayangkan body yusuf bahrin.. nana whos???? Langsung x naik kan adik heols..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:37 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-11-2019 11:34 PM
Mesti khai bahar tiap kali balik dr shooting heols cikcap kan sambil membayangkan body yusuf bahri ...

Hey.. terisam la chuols bersama yusof & malek mc crone

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mcm tasha shila bagi aku. Dedua pandai berlakon. Tapi dedua aku tak minat nak tgk klu jadi hero heroin.

Dedulu aku x minat eira syazira. Tpi yg tu pun berlakon best.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:20 AM | Show all posts
muka makin pelik
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 18-11-2019 10:35 AM
nazim seman ni mmg dlm ig jer ker nmpk segak flawless?
tgk dlm tv kepam muke mcm ta mandi jer...... ...

Berlakon mcm ala2 akulah lelaki terkacak di Malaysia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080388s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list