Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4178
View
86
Reply

Nazim Othman Enggan Lakonkan Watak Kedua Jika Hero Tak Semenggah

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 10:18 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-11-2019 11:49 PM
Sdcara halus heshe cuba meletakkan diri dlm kelompok pelakon berGred kot! Ayooooo... ko belum sampai ...

Hey..heols da mula kuor dari lemari yach.

Statement hesheols bermaksud... kalo hero dia x remves..xnk ah berlakon.

Dia nk watak mcm Khai Bahar kena peluk Yusof Bahrin... di samping Malek mcCrone gitew

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:19 AM | Show all posts
MadameOnion replied at 19-11-2019 08:45 AM
i speku fattah amin, capik kyle or ben amir

hesheols pernah terai Ben Amir yach...tp telah di bolayan katanya...ooops
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:40 AM | Show all posts
nazimah ooohh nazimah...cakap je le nak jadik heroin...mana cerita yg kate bawak watak fondan tu? haritu dah bagi teaser drag look, mana citenya?

topang dagu..........
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:53 AM | Show all posts
Faundeysyon kau sekilo nok, buat la tengah panas ke, tetap kepok. Tak real kau berlakon. Jalan kulu kilir dengan kot, bosan mak! Kau punya profile sebagai pelakon tak meluas, asyik watak lebih kurang. Cara bercakap pun banyak swallow your words, lagi nak tanya apasal kau jadi second lead.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:54 AM | Show all posts
Hmm.. aku sebenarnya berharap statement dia tu tak stop kat situ je.. nak gak aku tau, siapakah yang dia rasa lebih baik dari dia yang layak jadi hero no 1 - pada pendapat dia la..

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 19-11-2019 07:57 AM
Keje aku bukan pelakon, dah kenapa aku nak belakon plak? Kalo keje die berlakon, berlakon la elok2 ...

dia berlakon elok je kat mata aku
takde kayu kayan pon, even zaman sblm menikah bella dally dulu.

he is one of thr fav drama hero yg prod suka ambik.
aku follow je drama2 nazim ni
ko tu yg x suka dia , sbb tu ko kata macam2

bila tgk tv tu ,cer tgk dgn hati tenang and neutral. Ko bukan tgk tv nak cari calon buat suami , nak tgk tg santai2 je kan . Lapangkan sikit dada tu

tak perlula nak libatkan orientasi seks / or kecenderungan seks seseorg pelakon kan . Tak suka tgk la channel lain , remote kat tgn ko kan ,
Klu semua channel tak suka ,katup buang ja tv tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 19-11-2019 09:01 AM
Betul nazim nie berlakon okay iols suka jerdia berlakon actually dia nie humble jer cuma dlm ig je ...


kann iols klu tgk nazim berlakon kadg2 rasa feelingla jugak sbb dia mmg nampak muka laki yg humble and gentleman.

dia boleh je carry macam2 watak kot.
Suka style dia yg bersahaja , and tak buat2
cuka tu la , dia pon pesen aaron , kkdg2 ckp x bukak mulut , tapi expression muka tells everything
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
marchikobonzo replied at 19-11-2019 10:53 AM
Faundeysyon kau sekilo nok, buat la tengah panas ke, tetap kepok. Tak real kau berlakon. Jalan kulu  ...

Padu mek.. Ni kalau post kt ig die tgk die reply cane wkwwkw
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:13 PM | Show all posts
perasan cantik lahh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:47 PM | Show all posts
adelea replied at 19-11-2019 11:42 AM
kann iols klu tgk nazim berlakon kadg2 rasa feelingla jugak sbb dia mmg nampak muka laki yg humb ...

aaron aziz i tak suka.. pasal i rasa dia masih kayu berlakon dgn cakap sepatah2 mcm seksa nk tgk dia habiskan ayat..antara hero yg i suka berlakon watak2 gentleman lawak2 .kamal adli ,engku ismail drama diorg akan jadi best walaupun klise klau diorg yg jadi hero ..

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-11-2019 11:40 AM
dia berlakon elok je kat mata aku
takde kayu kayan pon, even zaman sblm menikah bella dally dulu ...

Dah aku x suka..aku terbayang die berlesbo dgn heroin, nak wat cmne. Sukati aku la nak komen apa. Yg ko beriya sangat paksa smua org suka nazimah ni kenapa? Ko nazimah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-11-2019 11:42 AM
kann iols klu tgk nazim berlakon kadg2 rasa feelingla jugak sbb dia mmg nampak muka laki yg humb ...

By the way dalam benang ni ramai kot yg menyampah dgn nazimah ni, ko je beriya mcm backup dia. Sesuatu sangat. Ke ko ni teman nazimah berhati kama masa skolah dlu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 19-11-2019 12:47 PM
aaron aziz i tak suka.. pasal i rasa dia masih kayu berlakon dgn cakap sepatah2 mcm seksa nk tgk d ...

hhahah suka jugak kamal adli and ungku ismail
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 19-11-2019 12:48 PM
By the way dalam benang ni ramai kot yg menyampah dgn nazimah ni, ko je beriya mcm backup dia. Ses ...

tu tanda nya hati aku tak hitam macam hang, aku rasa dia ok je
ntah pape je la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 19-11-2019 12:47 PM
Dah aku x suka..aku terbayang die berlesbo dgn heroin, nak wat cmne. Sukati aku la nak komen apa.  ...

sapa suruh ko bayangkan bende bukan2
kan aku ckp ko tgk je tv dgn lapang dada
tak yah pk pa per ,

yg ko pk bukan2 tu salah ko sendiri
bukan salah nazim pon


sendiri otak tak bersih dok pk hal org
ntah pa pe la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:40 PM | Show all posts
adelea replied at 19-11-2019 12:58 PM
tu tanda nya hati aku tak hitam macam hang, aku rasa dia ok je  
ntah pape je la dia ni

kt forum nie tak boleh melawan arus uiols nanti dikatakan karat atau kena speku artis tue sendiri biasalah forummer kt sini acah2 rasa diri semua betul .. bila ramai tak suka kita pun kena paksa tak suka org tue juga..entah apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:29 PM | Show all posts
mieymiey replied at 18-11-2019 12:56 PM
Ko berlakon pun malas nak bukak mulut

Tapi, iols nak tau siapakah retis yang first itu? ...

bam tah kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendapat peribadi iols la, dia ni bukan dalam kategori pelakon yg iols akan tengok tak kisah la naskah apa pun tapi sebab lakonan best. Lagipun mekap terlebih sangat tak koser iols. Bukan tonton drama korea
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 19-11-2019 01:40 PM
kt forum nie tak boleh melawan arus uiols nanti dikatakan karat atau kena speku artis tue sendiri  ...

So kau nak suruh org x suka ikut ko macam si forumer kat atas ni? Paksa org nak suka nazimah. Cara paksaan tu lah yg menggambarkan die nazimah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-11-2019 01:00 PM
sapa suruh ko bayangkan bende bukan2
kan aku ckp ko tgk je tv dgn lapang dada
tak yah pk pa per ...

Dah si nazimah tu yg meliuk lentok, dah tentulah org nmpak die patah seribu. X macho lgsung. Kau ni aku tau la taste kat bapok2. Takpon ko yg bapok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list