Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4186
View
86
Reply

Nazim Othman Enggan Lakonkan Watak Kedua Jika Hero Tak Semenggah

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ko berlakon pon cover2 takut air liur tersembur ke hape aku layan gak suri katriana, boleh tahan ye erni natural sangat berlakon mcm langit ngan bumi la nak banding dgn khai bahar
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berlakon geli giler ngan muka kejung pehtu acah2 hot stuff bajet tough padahal dot dot dot....eh sudah la jimah, aku start geli tgok ko berlakon citer Lara Aishah tu..even pelakon lelaki tambahan yg last skali kapel ngan Sasqia tu lagi helok n ensem gittuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dia selalu dpt watak mcm kontrol macho..x pernah lagi tgk dia bawa watak sengal2 ubi ke..watak lawak ke..
selalu watak sepesen ank org kaya/keje korporat..
mcm dlm citer monalisa/suri katriana
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sdcara halus heshe cuba meletakkan diri dlm kelompok pelakon berGred kot! Ayooooo... ko belum sampai level tu lg nazim oi.. ape je awars dlm lemari ko?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain mengata orang, macamkan ko tu hebat nau berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berlakon hebat sangat ke? Dahla hidung tiruan macam terlebih filler
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
hati kama sgt statement ko sundirik pon berlakon xsemenggah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni belum pernah kena kondem teruk2 psl lakonan dia, sbb tu dia rs dia berlakon hebat.
Dia ni kalau berlakon aku nmpk diri dia sendiri dlm semua lakonan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni berlakon ok la
aku tak paham nape org x suka dia
dia jenis buat hal sendiri je kan
enjoy his life after divorce
lagipun dia ni beringat la
pernah ada brain tumour kan
aku tak rasa dia teruk macam dlm imaginatio. acik2 bawang kat sini

perasan hensem, perasan jelita ???
aku rasa acik2 bawang forumer pon  sama
perasan hensem, perasan jelita , padahla lagi kepam dari nazim
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 18-11-2019 10:33 PM
Kau perasan ko bagus ke? Dalam suri katriana rengsa aku tgk ko berlakon acah2 hero, tp azalinya ko l ...

apa kata ko je jadi pelakon
meh nak tgk best ke idok

hahaha , bila dah tak suka
macam2 cacian
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka kejung ada hati nk jd lead actor..puihhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
iols suka jer nazim othman ni berlakon. romantik jer suara heol. kelempuk pon kelempuk la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-11-2019 07:40 AM
apa kata ko je jadi pelakon
meh nak tgk best ke idok  


Keje aku bukan pelakon, dah kenapa aku nak belakon plak? Kalo keje die berlakon, berlakon la elok2 best2. Kalau berlakon mcm patah seribu, baik x payah je berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau pon tak oernah menang award pelakon terbaik toksah mendiva cam kak ogy sgt la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
So taknak jadi second lead, nak jadi heroin kah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hg rasa hg berbakat ke..keras kejung duk jaga memek muka dgn rambut sampai aku pun ikut stress tgk hg
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:31 AM | Show all posts
ashilalat replied at 18-11-2019 10:33 PM
Kau perasan ko bagus ke? Dalam suri katriana rengsa aku tgk ko berlakon acah2 hero, tp azalinya ko l ...
Jerawat nek ta mcm diternak ternak dalam tu.


ye ker? tak pernah tengok drama kat slot ratus2 episode tu...
pelik kalu umur dah senja jerawat naik mencanak canak lagi.. pakai product timbang kilo ke ape...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:44 AM | Show all posts
sedarlah diri semakin sendu bakat lakonan yg so-so je pun..bersyukurlah ada org still nak bagi job..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:45 AM | Show all posts
Telolet replied at 18-11-2019 01:44 PM
so siapa pelakon lelaki utama dalam cite yang nak dia jadi second lead tu?

i speku fattah amin, capik kyle or ben amir
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-11-2019 07:39 AM
dia ni berlakon ok la
aku tak paham nape org x suka dia
dia jenis buat hal sendiri je kan

Betul nazim nie berlakon okay iols suka jerdia berlakon actually dia nie humble jer cuma dlm ig jer mcm acah2 poyo.. Sapa kata dia X pernah berlakon jadi org kampung.. Ada jer cuma org kalau tak suka semua nampak buruk kt mata dorg.. Biasss yg amatt.. Iols lagi suka dia berlakon dari SK..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091416s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list