Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3891
View
74
Reply

Tahniah.. Tajul sedalam rindu dah jadi daddy

[Copy link]

Author: misuke    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 10:13 AM | Show all posts

Tajul Arif Dah Jadi Bapa, Kongsi Nama Anaknya Adriana Carissa

Penyanyi lagu Sedalam-Dalam Rindu iaitu Tajul Ariff kini telah selamat bergelar bapa setelah isterinya Nurul Shamieza Eddie melahirkan puteri sulung mereka pada 16 November jam 11.56 malam.



Penyanyi tersebut mengumumkan khabar gembira itu melalui laman Instagram beliau.








  





"Yeay, alhamdullilah anak daddy Adriana Carissa selamat dilahirkan pada 16 November malam tadi jam 11.56 malam,"





  



Memilih nama Adrianna Carissa untuk anak sulungnya itu, Tajul memberitahu akan mendedahkan wajah puterinya kelak apabila sudah besar sedikit.



Di ruangan komen, Tajul dan isteri dihujani ucapan tahniah daripada peminat dan rakan artis. Untuk rekod, Tajul Ariff dan isteri mendirikan rumah tangga pada 23 Disember 2017.



Walau bagaimanapun, Tajul merahsiakan perkahwinannya itu dari pengetahuan umum dan hanya didedahkan pada tahun ini. Apa-apapun, tahniah buat Tajul dan isteri! - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:43 AM | Show all posts
tahniah dpt baby...moga menjadi anak yg solehah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:16 PM | Show all posts
Adriana Carissa binti Tajul Ariff Noor  
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 17-11-2019 11:54 PM
Hahaha eloo skg sendayan kan dh jd bandar baharu so ok ape hihiii

Bandar pun org masih tau asalnya Felda...
Segan kot nak mengaku urban kan carissa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Biabetik replied at 18-11-2019 10:02 AM
Orang sekarang dh mula buat nama mcm org dulu2 blk. Aisyah, Mariam, Fatimah. Ni gigih lagi berAdrian ...

Kawan i bagi anak nama Salma.
Ada akak sorang tu, cucu dia nama Maryam...
Dua2 ni lahir tahun 2019.

Mak Salma tu kategori lawa persis model tau....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu totok jgn la letak nama lawa sgt,  sian budak tu bila dah be so..
Muka so so nama kemainnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:11 PM | Show all posts
daddy???? adrianna?? carissa???? tak tally dengan wajah desa sendu backgorund kampung english tahu daddy mommy je kot...

#donekecam

euwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:16 PM | Show all posts
Kurex replied at 17-11-2019 07:18 PM
macam ada sorng mak orang, dia panggil anak pompuan dia "nurul aina natasyah sofea"..

rimas aku d ...

nama anak aku Nur Amni..

memang kerap panggil nama penuh...

rimas tak?


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah tajul...abaikan la org ngutok ko..janji hdup ko ngn keluarga bahagia.giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
aTiKah_aYuNi replied at 18-11-2019 03:16 PM
nama anak aku Nur Amni..

memang kerap panggil nama penuh...

dua tu je kan? takde nama lain kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:22 PM | Show all posts
Kurex replied at 18-11-2019 03:25 PM
dua tu je kan? takde nama lain kan?

xde...

2 ketul tu aje...

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap nama anak..Carissa tu ejaan betul dalam arab tu Karissa..Dia ubah sikit kot...lupe maksudnye tapi femes kat group nama nama indah by ustazah nazhla..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:47 PM | Show all posts

kejapan dah 10k follower bebi
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:31 PM | Show all posts
lor nape umum dulu...tunggulah dulu pastu wat pc bagitau semua, acah2 penyanyi fofular khennn
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Malas nak hencap
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:42 PM | Show all posts
alhamdulillah tahniah2x..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniahhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
So Adrianna Carissa binti Tajul?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Saba je la tajul..nama anak pon kena hencap forumer, padahal forumer sini pon nama anak x mau kalah mcm mat saleh padahal dok desa jua. Sekasta la tajul dgn korang
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni mmg sah2 BBNU letak nama anak ala2 watak Novel sangat!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list