Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37223
View
1993
Reply

RUMAH 8.0 GEGARVANZA 2019 SEMI FINAL..Tema CARAS, Minggu 7 kejutan extra 1@2 episod, Request NAQIU & HADY genre DANGDUT/TRADISIONAL...Sham selamat..lupakan je le kenduri tahlil uollsss tu

 Close [Copy link]

Author: alin33    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 10:49 AM | Show all posts
camne lah bunyi lagu terlalu memuja versi wann ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:54 AM | Show all posts
doubleA replied at 20-11-2019 10:37 AM
Iols dengar balik sham nyanyi lagu gersang, adoi haus rasa  
Jangan la dia menang cuckoo lagi min ...

best la chuols iols suke ulang2 dgr haha, cuckoo tu hadiah dari fans biar la dia yg dpt gtu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 20-11-2019 10:54 AM
best la chuols iols suke ulang2 dgr haha, cuckoo tu hadiah dari fans biar la dia yg dpt gtu :lovel ...

Semput iols dengar, awal2 tu ada tempo lari. Last2 lirik plak salah. Tak sanggup nak ulang dah. Baik ulang dalam gerimis

Telinga masing2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 20-11-2019 10:54 AM
best la chuols iols suke ulang2 dgr haha, cuckoo tu hadiah dari fans biar la dia yg dpt gtu :lovel ...

dgr kt budiey lg sedap..sound clear
cucko tu fans yg gigih undi sampai bengkak jari kalau tk nk daddy sham menang kena lah undi yg lain jgk byk kali
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:31 AM | Show all posts
baca kat IG naqiu ada ada 3 babak ...so semalam 1 babak ...ada lagi 2 babak lagi..tetapi tak tahu episod mana...kita tunggulah lar clip clip nanti.

cuba x sabar nak tgok scene mati ..apa yang berlaku ? kena langgar lari ke?

sempat ke Naqiu berlatih untuk konsert semi final...

minggu ni nampak dah start busy naqiu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa la korang ni asyik suggest she's gone dari haritu .. X best la lagu tu sakit telinga..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 19-11-2019 05:14 PM
Naqiu ada ckp dlm live heolls takmau nyanyi lagu tu dlm gv. Iolls pun rasa lagu tu tak sesuai utk  ...

Mana u tau fans hady kata cmtu? U ada kt tmpt kejadian ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Smlm iols lyn iv mimi and mak dia utk nona kt youtube sedih rasa.. Bergenang airmata iols.. Kuat nye mak dia.. No wonder mimi positive sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mat_arof replied at 20-11-2019 10:18 AM
hahahha...bawak bawak barsabar...bawak bertendang...

nanti ada scene mati  ...

Layan ke drama tu?

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols dgr lagu Pelangi Senja Stacy semalam dlm radio.. mcm sesuai jh dgn Kak Wann
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:06 PM | Show all posts
Idego replied at 20-11-2019 10:49 AM
camne lah bunyi lagu terlalu memuja versi wann ye

wann ok je nyanyi lagu tu...

Wann tentu akan buat kelainan nyanyi versi wann...

wann tetap wann
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:09 PM | Show all posts
Edited by mat_arof at 20-11-2019 12:56 PM

saya tolong promo lar sekali..
1st scene for naqiu  dah keluar semalam

ada lagi 2 scene for naqiu...

hehehhee...

saling bantu membantu


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:15 PM | Show all posts
Nampak berisi sikit Nq dalam video Gerhana Cinta Luka tu. Lani kurus naww...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 19-11-2019 10:10 AM
lama iols tak check in umah gegarbaganza ni..mlm tadi baru sempat tengok siaran tertunda minggu ke 6 ...

Setuju sangat dengan komen ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:00 PM | Show all posts
eyrA622 replied at 20-11-2019 11:09 AM
dgr kt budiey lg sedap..sound clear
cucko tu fans yg gigih undi sampai bengkak jari  kalau t ...

pos chuols link budiey tu sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 01:03 PM | Show all posts
doubleA replied at 20-11-2019 11:06 AM
Semput iols dengar, awal2 tu ada tempo lari. Last2 lirik plak salah. Tak sanggup nak ulang dah. Ba ...

aah iols suke part chorus sampai abes je, salah lirik last dimaafkan, tapi bam zamani nyanyi mmg best mlm tu, itu kita sama taste
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal lah lagu2 zaman batu u all suggest....muntah ijo aku.
Bosan namatey
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 19-11-2019 05:02 PM
fuhhh baru dapat marathon GV mgu ke 6.  baru ku tau jatt penah kawen ngn sharifah shahira. ingatkan  ...

Iols rasa hidup dia cam org normal je mcm marhaen lain sebelum gv ni.
Nampak depa laki bini bekerja keras cari duit dan family depa semua cam sekepala je minat nyanyi gak.
Dia pun laki bini cari rezeki dgn nyanyi kat kelab.

Iols bimbang lepas gv ni berubah jd lain plak bila kembali pemes harap terus la down to earth bak kata tokram
Iols paling risau bila retis masuk realiti tv mesti ade je mcm2 jadi so harap nq pun gitu gak
Sampai ade yg iols jd tak suka gara2 bercerai berai lepas jd juara.
Nak plak pihak management cam cuba nk buang imej2 lama tu nak biar nampak classy la kekdahnya tp pada iols biar jelaa imej rock penyanyi kelab ke apa tu asalkan tak buat menda yg bukan2 udahla.
Cuma kasi imej tu nampak wangi je laa skit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 20-11-2019 11:33 AM
Mana u tau fans hady kata cmtu? U ada kt tmpt kejadian ke?

Tempat kejadian mana pulak ni uolss. Fans dia suka meninggalkan jejak di komen2 ig and youtube semua kata naqiu nyanyi terpekik pekik la bagai. Ibarat nk compare suara anuar zain dgn ramli sarip kan tak boleh tu masing2 beza. Iolls love dedua hady and naqiu cumanya fan theyolls ni la iolls tk berapa gemar dah mcm bts army gayanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mat_arof replied at 20-11-2019 12:09 PM
saya tolong promo lar sekali..
1st scene for naqiu  dah keluar semalam


Gigih ya promo drama satukan rasa, siap tau Naqiu ade brape scene dkt dlm tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090337s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list