Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32737
View
273
Reply

Eizlan yusuf announce bakal berkahwin. Misteri Ziela jalil kena prank sempena birthday.

[Copy link]

Author: zeitabaei    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 19-11-2019 11:11 AM
kan?mcm selalu gak la meratib pasai cinta mati dia dgn arwah tu..xpa la..rezeki jodoh dia

Yup kaka pun noticed tang dia kerap gak meratib ttg arwah suaminya, igt cinta mati pd arwah rerupanya dah ada pengganti
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:04 PM | Show all posts
romeor replied at 19-11-2019 10:21 AM
Kannn.... dok kutuk EF bukan main kata nak rampas laki org nak kaya cepat..... Kata fake konon...  ...

IBARAT ludah meludah sekali terludah muka kawan sendiri..gitew!..rasa nya EF senyum sinis jah..nasib sheolss diam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang dalam igs zj dok makan sebelah dia tu madu dia lah eh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:25 PM | Show all posts
Bagus lah hubungan dgn madu pun baik
Elok je tag & upload pic madu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 19-11-2019 01:35 PM
HoneyR replied at 19-11-2019 12:00 PM
Madu masa dpt tahu pun kecewa n sedih teramat sgt. Stress Datin Sh Rogayah. Dengarnya mula2 kawin  ...


Bila kawin nya?

Update: dh dpt jawapan sbelum puasa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
romeor replied at 19-11-2019 10:15 AM
Sama je ZJ dgn ZR dok cari laki org yg kaya jugakkan buat laki.. merampas jugak kan.. sekurang2nya ...

Ef kawen dgn siapa u?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tak payah nk eizlan2 sangat laa
nama asal heshe is Idris
tak gitu derih???
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:45 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-11-2019 01:35 PM
tak payah nk eizlan2 sangat laa
nama asal heshe is Idris
tak gitu derih???



idris bin jusoh kan...

mamat ni kalau sembang...babi pun boleh terbang
dulu citer konon ada lombong arang batu lah..
punca cerai sbb ex wife kikis habis harta tukar nama lah
rupanya...habuk pun taraa

untunglah time tgh kencing...ada yg percaya sampai kurnia Dato Sri
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 19-11-2019 01:45 PM
idris bin jusoh kan...

mamat ni kalau sembang...babi pun boleh terbang

geng pijo gak rupenye..sembang kari
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:02 PM | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 19-11-2019 01:45 PM
idris bin jusoh kan...

mamat ni kalau sembang...babi pun boleh terbang

Sembang kencang lombong arang batu di Indonesia
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:04 PM | Show all posts
nadihazza replied at 19-11-2019 01:04 PM
IBARAT ludah meludah sekali terludah muka kawan sendiri..gitew!..rasa nya EF senyum sinis jah..nas ...

Elok la sheolls diam lagi banyak rahsia minta sponsor itu ini terburai
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 19-11-2019 01:45 PM
idris bin jusoh kan...

mamat ni kalau sembang...babi pun boleh terbang

Yeke?i ingt kan eizlan ni alim2 gitu.down to earth.rupa nye prangai suke gebang jugak.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:14 PM | Show all posts
Edited by Girl-N-Roses at 19-11-2019 02:16 PM
dineyta replied at 19-11-2019 12:22 PM
cuba google x ada pulak muka syed osman tu. ada gambar x

gi stalk IG dia sementara dia belum private : rogayah.sharifah


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 19-11-2019 11:39 AM
erma buat prank konon dia dh tak ada prank pun tak agak2
tu yg sampai menangis2

Tapi masa zj nangis2 kat kereta tu dia ckp pening. Pastu ummi ke Liza tu ckp tak per nanti suruh erma buat kan kopi. Pastu ummi ada tanya kenapa ni angah.. umi dgr mcm2... pastu conversation tu stop jer kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:19 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 19-11-2019 02:16 PM
Tapi masa zj nangis2 kat kereta tu dia ckp pening. Pastu ummi ke Liza tu ckp tak per nanti suruh e ...

ntahlah..I pun tgk2 camtu je
nanti jumpa dia...I tanyakan ye apa prank yg sbenarnya smp nangis2
nak whatapp tanya..kang dia kata i kepoh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:21 PM | Show all posts
sayangkid replied at 19-11-2019 02:08 PM
Yeke?i ingt kan eizlan ni alim2 gitu.down to earth.rupa nye prangai suke gebang jugak.hahaha



alim ????


i pun tak paham celah bedah mana yg sponsor ada hati nk sponsor majlis dia smp 2 juta tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 19-11-2019 02:14 PM
gi stalk IG dia sementara dia belum private : rogayah.sharifah

Elok je dia minum minum kat ig zj td kan. Tp dua cantiklah. Ada iras mak mira filzah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:51 PM | Show all posts
zeitabaei replied at 19-11-2019 02:48 PM
Elok je dia minum minum kat ig zj td kan. Tp dua cantiklah. Ada iras mak mira filzah

cantik2 pun kena madu kan....sian
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin Sharifah mmg cantik n body masih letop. Dia ada SPA kt Setiawangsa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
romeor replied at 19-11-2019 10:15 AM
Sama je ZJ dgn ZR dok cari laki org yg kaya jugakkan buat laki.. merampas jugak kan.. sekurang2nya ...

Haiyooo....maksud aku tu bukan pasal bini ke 2 ke hape. Yg aku maksudkan ko nak hidup mewah cariklah org kaya lain, kenapa nk skandal laki kawan baik sendiri. Elok2 dapat kawan baik yg boleh simpan segala rahsia, tak memasal pecah rahsia dark life nko. Itu mksud aku, pahamm??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115365s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list