Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32847
View
273
Reply

Eizlan yusuf announce bakal berkahwin. Misteri Ziela jalil kena prank sempena birthday.

[Copy link]

Author: zeitabaei    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-11-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesimpulannya dari komen komen disini ey bukan dgn dzj la kan. Apapun tahniah la ey dah nak kahwin.  Dan dzj pun kalau dah ada family baru mestilah happy.  Lama dah arwah pergi. Dah berusia mesti nak hidup berteman bila anak anak dah besar semua.  
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
acik2 porum selangkah kehadapan sekali lg berbanding dgn reputz cari yg berada dikelas tersendiri itu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
la salah org ke nvrmnd la..at least ad info2 lain..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 17-11-2019 09:46 PM
Bukan ke beliau cinta mati dengan almarhum suaminya itu
Selalu trobek rindu bagai?

Cinta itu buuutaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:56 PM | Show all posts
HoneyR replied at 18-11-2019 07:30 PM
I know the whole story. Kalau uols rajin view iGS story ZJ especially malam bday selepas balik dari  ...

BINGO
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa ramadhan lepas pernah jumpa eizlan dgn sorg awek chinese look, buka puasa dkt restoran rebung. Suami sy dgn tak malunya minta izin bergambar dgn eizlan.. eizlan celebrate birthday awek tu.. Surprise kek..1 restoran nyanyi lagu birthday lps buka puasa
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sheila majid tak join ke? tu circle of fren dia org gak tuh..

dan tak sangka..norman hakim pun team dia org ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-11-2019 08:10 PM
wow sejak bila tok pizz geng dgn dorang

Ini tak heran sgt.. Tapi fizo sskjp pun le geng dgn datin paduka. Oppurtunisy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik2 klu acah2 attention seekers lg mnyakitkn ht klh bbnu. Beriya2 post vid prank yg tak ketahuan kepala ekor. Acik2 garik beria2 la melalak nk tnjuk sgt friendship till jannah. Xlm nnt bercekau dlm kain pon selak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:42 PM | Show all posts
anak gadis AKA BFF dah jadi bini orang...harusla Acik mencari cinta sejati pulak chuolsss nak mengisi kekosongan

Lantokla janji bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowww curlasttt kopek bwg yinnih
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:31 AM | Show all posts
Issandra replied at 18-11-2019 03:26 PM
Ha i pn rasa mcm ZJ ni nenek2. EY tu nmpk muda sgt.

Beza umur diorang tak sampai setahun pun...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Prank yg tak tahu jalan citer tiber tiber kecoh.. aiyooo
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:25 AM | Show all posts
wowwwww seriuosly
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 17-11-2019 11:10 PM
Eizlan ni sll blakon dgn production mak kawan akak. Kata kwn akak heols ni bagus giler..sgt bertangg ...

Bekas isterinya mata duitan. Tu ahli politik pon dirembat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:00 AM | Show all posts
meh aku bgtahu citer sebenar
EY punya bakal bini pompuan lain


ZJ ni dah kawen lain ok...bini no 2
laki dia Dato Syed Osman
madu dia sharifah Rogayah tu
dorang kawen masa sebelum puasa tk silap aku

geng2 rapat pakat tahu
masa  kawen dulu madu tak tahu
now madu dah tahu...n dah berbaik pun
tu yg rajin panggil ustaz samsul debat bg tazkirah kt family ni

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:08 AM | Show all posts
ratuiphone replied at 18-11-2019 11:11 PM
sheila majid tak join ke? tu circle of fren dia org gak tuh..

dan tak sangka..norman hakim pun te ...

norman hakim ni baru je join geng dorang ni
sebab tengku aishah kerabat pahang yg geng ketat dgn artis2 ni..
baru tahu norman org pahang
mcm fizz fairus tu dialah yg rekemen Dato

kbykan Dato2 artis...rekemen by Tengku Aishah

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 18-11-2019 03:38 PM
masa vid ziela & liza kat kereta tu, ade mention 'cina tu pun ada'
cina mana tah....still tak paham ...

Sama je ZJ dgn ZR dok cari laki org yg kaya jugakkan buat laki.. merampas jugak kan.. sekurang2nya si EF ni kawin org bujang bukan menteri ke dato ke....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:16 AM | Show all posts
TT dah boleh update tajuk la...kang ramai lg masuk x beklok trus ckp benda sama nnt
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 18-11-2019 04:18 PM
ratufake aman2 je berbff dgn kwn2 lama dia.. takde nak diherankan dgn geng2 tua ni..job pun ade je ...

Kannn.... dok kutuk EF bukan main kata nak rampas laki org nak kaya cepat..... Kata fake konon... yg kawin dgn laki org yg kaya tu lagi fake ZJ and si fire stone ZR..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083018s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list