Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33060
View
273
Reply

Eizlan yusuf announce bakal berkahwin. Misteri Ziela jalil kena prank sempena birthday.

[Copy link]

Author: zeitabaei    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-11-2019 11:01 AM
Makdatok iols ingat ziela tua 10 tahun dari eizlan

Ha i pn rasa mcm ZJ ni nenek2. EY tu nmpk muda sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:38 PM | Show all posts
masa vid ziela & liza kat kereta tu, ade mention 'cina tu pun ada'
cina mana tah....still tak paham prank deme ni
yg paham, deme ni bff till jannah
rugi lah ratufake, demi kemewahan ketepikan bff seperti mereka ini
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:18 PM | Show all posts
edoraixora replied at 18-11-2019 03:38 PM
masa vid ziela & liza kat kereta tu, ade mention 'cina tu pun ada'
cina mana tah....still tak paham ...

ratufake aman2 je berbff dgn kwn2 lama dia.. takde nak diherankan dgn geng2 tua ni..job pun ade je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:29 PM | Show all posts
KIM.K replied at 18-11-2019 02:18 PM
Wooooa Illuminati couple sangqt weh
Bukan 'kakak-kakak' ke ZJ dengan EY ni

kenapa illuminati kapel?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:07 PM | Show all posts
Tak kisah la dgn siapa dia kahwin..tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-11-2019 09:46 PM
Wow nice gila csi uolsssss

Baru la mantop gituhhh edisi gosip poremer

Zaman muda eizlan, si vie tuh tah2 tgh skolah rendah
Acik penah tgk movie kat sunway pyramid belakang seat heshe, ziela jalil and kids. Tgk citer Lord of the rings yg first tu. Ko ghaseeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:43 PM | Show all posts
fayam replied at 18-11-2019 01:38 PM
Pstu tertgk nme yg DZJ tag rogayah.sharifah tu mcm same jer muke laki yg pgang kek kt ig story zahid ...

BINGO
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:44 PM | Show all posts
shania88 replied at 18-11-2019 03:22 PM
samaaaaaaa
sampai sekrng tak faham prank tu

apa isi prank tu eh? dr awal duk cerita prank...tp apa yg dia pekena pon xtau
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama lgi dah nk kawan.. gf heols dri borneo jugak. Free hair. Org industri jugak. Either production or tv3 mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:03 PM | Show all posts
mimi77 replied at 18-11-2019 05:44 PM
apa isi prank tu eh? dr awal duk cerita prank...tp apa yg dia pekena pon xtau

iols ade tgok video tu kat si emma ig
dia just bgthu yg prank plg sedih bla bla
ntah la aku pun tak fahm
tibe2 lak ada liza abdullah turut nangis same2
lagi la aku tak fahm
pastu video tu tunjuk si zila jalil dok nangis2 peluk2


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kah ziela seksi dah tua?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 18-11-2019 09:09 AM
iols gugel...umo ziela 49, eizlan 48. Okla tu x jauh sgt pon

Astaga, ai tot ZJ dah mid 50s. I rasa sebab badan ZJ besar, tu yang nampak tua nau.
Yang EY ingatkan early/mid 40s. Memang segak betul dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 18-11-2019 03:22 PM
samaaaaaaa
sampai sekrng tak faham prank tu

Prank org tua...kira ok la tu...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:41 PM | Show all posts
ira_sindarella replied at 17-11-2019 11:48 PM
Duorang ni mmg sosial.

Walaupun rokok tak lekang kat tangan, jumpa kawan laki dok peluk kiss p ...

Aiyo mcm tu ke??? I tak follow derang nie.

Harap stop ler merokok sbb tak baik tuk kesihatan jugak and jaga batas pergaulan.

Yg part Liza Abdullah menangis tu mak aihh kuku die
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I know the whole story. Kalau uols rajin view iGS story ZJ especially malam bday selepas balik dari party Tunku Aishah..  surprise bday from one family came to her house (her new family members)
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:43 PM | Show all posts

800214, tolong crop and remove my comment from screenshot. tq
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 17-11-2019 10:52 PM
Iols sll tengok igs dzj. Byk kali org wish selamat pengantin baru. Ingatkan dah menikah. Tp klo dgn  ...

Betul la apa yg kawan2 ZJ wish.. jeng jeng jeng.  Kalau selalu view IgS dia jawapan byk di situ. Rombongan makan2 rojak n cendol lepas kuliah.. siapakah drivernya?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 17-11-2019 10:21 PM
Kat fb acik ziela...malam td...sheols buat live....sheols dok sebelah tok lan....tp sound tak berapa ...

wow sejak bila tok pizz geng dgn dorang
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
fayam replied at 18-11-2019 01:38 PM
Pstu tertgk nme yg DZJ tag rogayah.sharifah tu mcm same jer muke laki yg pgang kek kt ig story zahid ...

Datin Sh Rogayah.. mom to insta femes lola.alhabshee (bff fatah amin)
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 17-11-2019 11:42 PM
Eizlan ke? Macam orang lain je.. i baca komen kat post datin paduka dorang tulis zj ada gambar dgn m ...

Ini lah Dato Syed
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083361s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list