Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33082
View
273
Reply

Eizlan yusuf announce bakal berkahwin. Misteri Ziela jalil kena prank sempena birthday.

[Copy link]

Author: zeitabaei       Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada terbaca kat paper mana ntah EY nak kawen Kan... Nak buat kenduri RM 2 juta ke apo ntah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:38 AM | Show all posts
tahniahlah nak kawin....moga dipermudahkan segala urusan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:54 AM | Show all posts
VespaSilbe replied at 18-11-2019 10:32 AM
Ada terbaca kat paper mana ntah EY nak kawen Kan... Nak buat kenduri RM 2 juta ke apo ntah..

kelas keje kawin 2 juta ko..mesti dpt anak dara ni

untungla janda2 kawin lg pun berabis mcm pengantin baru..duda pun nk juga


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 17-11-2019 10:04 PM
Yea betul sebelum Eizlan kawin dia memang anak ikan zila.

Oooooooooooo kemain
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 17-11-2019 10:10 PM
Eizlan ni sll blakon dgn production mak kawan akak. Kata kwn akak heols ni bagus giler..sgt bertangg ...

Dengar gosip ex minik xbagos. Sebelum kahwin pon ada yng dah nasihat eizlan psal minik tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 17-11-2019 10:53 PM
Baru cek. Ziela 1970. Eizlan 1971

Makdatok iols ingat ziela tua 10 tahun dari eizlan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 17-11-2019 11:42 PM
Eizlan ke? Macam orang lain je.. i baca komen kat post datin paduka dorang tulis zj ada gambar dgn m ...

Ooo chuols dpt sc shot yg ni lebih jelas.  Bukan ey la kan.  Sbb dari ig zahida yg mula tu mcm jauh sikit nampak dari belakang tinggi putih so ingat si ey hehehe so klu nya ey bkn dgn ziela la  kan kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 17-11-2019 11:43 PM
Korek kat ig shahrezza, tgk slambe je dzj rangkul shahrezza tu. Punya la nak intai. Hahaha. Harap be ...

Yg ni pun i tgk macam ha selambanya.. Peluk gitu walau bff dah lama.  Tapi life artis mmg mcm tu sape pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan eizlan ni dulu gossip dgn nanu baharudin tu ke? Ke aku salah orang?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:27 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-11-2019 10:58 AM
Dengar gosip ex minik xbagos. Sebelum kahwin pon ada yng dah nasihat eizlan psal minik tu

vsk kan janda muda masa nikah sama ey...kat mana tah ritu mek baca, dlm porem gak rasanya...
pastu nikah ey..
cerai anak 3, nikah rd..
mmg ade dgr cite x helok sal janda ey nih..

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:32 PM | Show all posts
mokcun punye prank pun... ko mmg nak mati ke hape? dah tua2 pun bingai patut laki tinggal.. eh... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rogue98 at 18-11-2019 01:57 PM
wak_lu replied at 18-11-2019 09:05 AM
malam tadi tgk ig story ziela...masa fiz fairuz tanya dia..ziela ckp x silap prank tu bgtau erma f ...


Haah tu yg erma mcm risau jer n ckp prank ni boleh buat sekali jer seumur hidup. And dia ckp x wish pun bday kat ziela haritu so ziela tu ingat betul lah dia dah mati or nak mati... eeeeee.. apa punye prank lah... Kesian beria2 ziela tu nangis.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelesnya....huhu......
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade bce komen kt ig umie aida yg mse post prank tu..netizen tu ckp DZJ dh kawen dia kte bermadu juga..kire mse prank tu madu DZJ pon ade skli..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pstu tertgk nme yg DZJ tag rogayah.sharifah tu mcm same jer muke laki yg pgang kek kt ig story zahida tu.. macam lah same..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 18-11-2019 12:32 PM
mokcun punye prank pun... ko mmg nak mati ke hape? dah tua2 pun bingai patut laki tinggal.. eh... ha ...

Ayat last tu mmg sentap kalau dia baca hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:08 PM | Show all posts
zeitabaei replied at 18-11-2019 11:30 AM
Ooo chuols dpt sc shot yg ni lebih jelas.  Bukan ey la kan.  Sbb dari ig zahida yg mula tu mcm jau ...

baik uols  edit tajuk ni mcm main terjah saje kang kena saman br tau
dia bergeng baik dgn tok fiz yg nk saman nitizen
dah la xda tanda soal.

iols cuma nak ckp EY bkn nak kawen dgn ZJ
EY akan kawen org lain huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ziela lagi tua dari eizlan uban ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wooooa Illuminati couple sangqt weh
Bukan 'kakak-kakak' ke ZJ dengan EY ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:22 PM | Show all posts
akubest replied at 18-11-2019 06:53 AM
akak polo mokcun ngan makdukun
haram tak paham pekejadah prank nya

samaaaaaaa
sampai sekrng tak faham prank tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082703s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list