Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32874
View
273
Reply

Eizlan yusuf announce bakal berkahwin. Misteri Ziela jalil kena prank sempena birthday.

[Copy link]

Author: zeitabaei       Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 17-11-2019 11:10 PM
Eizlan ni sll blakon dgn production mak kawan akak. Kata kwn akak heols ni bagus giler..sgt bertangg ...

Poket x bape nk tebeell kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 17-11-2019 10:17 PM
Derang ni sosial ke mcm ne???

Duorang ni mmg sosial.

Walaupun rokok tak lekang kat tangan, jumpa kawan laki dok peluk kiss pip tapi alhamdulillah sebab masih Pakai tudung. Selalu buat majlis kesyukuran bagi anak yatim.

Gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 17-11-2019 10:46 PM
Jauh ke beza umur diorang?

Baru cek. Ziela 1970. Eizlan 1971
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan iols kenal dengan eizlan ni, dia pernah jumpa eizlan dengan gf heols. Dari gambar cantik budaknya, muda lagi. Student rasanya. Chinese look
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 17-11-2019 11:53 PM
Baru cek. Ziela 1970. Eizlan 1971

Ingtkn zila tua bnyk dr eizlan rupanya setahun jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 18-11-2019 12:08 AM
Kawan iols kenal dengan eizlan ni, dia pernah jumpa eizlan dengan gf heols. Dari gambar cantik budak ...

iols rasa orang yg sama iols jumpa tahun lepas masa heols dinner date dgn sorang pompuan free hair chinese look itu. EY handsome sangat.

Betul ke gosio heols cerai dgn vie sbb curang dgn yindon? Ada baca kt tred vie.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:29 AM | Show all posts
tahniah lah ey..baka dr dia cun2 hensem jg..dgn yg bekas istri mmg
sepadan kan tp dah sampai situ jer jodoh diaorg..dpt lah 3 org anak
jg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu pc 2 Dec nanti
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Propa je kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ishhh x kan lah dgn ZJ
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang tak lah dengan zj.haritu video surprise birthday ,ada lelaki nyanyi lagu birthday ziela jalil my love sah sah bukan eizlan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat gosip dulu2.m dzj tu mmg suka banget dgn dato shah reza.. tp kawin tok megat..
Kalo kawin dgn dato shah reza skrg  pun ok je.. mmg berjodoh la tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:53 AM | Show all posts
akak polo mokcun ngan makdukun
haram tak paham pekejadah prank nya

ingat nak korek kat thread gossip ni
namun hampeh jah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:49 AM | Show all posts
next nora pulak
selalu org yang meratap2 rindu ni
2-3 tahun kawin lain la
tp dzj ni lama dah kan suami meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:55 AM | Show all posts
Iols terbaca kat benang VSK kat rumah sebelah, katanya masa EY kahwin dengan VSK heols masih berscandal dengan ZJ. Tapi VSK tetap gigih nakkan EY walaupun sheols tau perangai heols. Betul ker chuols? Iols baru tau EY pernah ada apa-apa dengn ZJ
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
power la ahkak tt csi... btw kalau betul, tahniah la eizlan.. ex bini pn dh aman2 dgn datukssss... so heolls pn xkalah la... tinggal masuk cuci kaki gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:01 AM | Show all posts
lotionmilo replied at 18-11-2019 01:11 AM
Memang tak lah dengan zj.haritu video surprise birthday ,ada lelaki nyanyi lagu birthday ziela jalil ...

CORRECT

tak sabar tunggu announcement ZJ pulak


*fav no ZJ..2
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:05 AM | Show all posts
janda dengan bakal, siapa lagi kaya.. ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
camne pulak Eizlan tu anak ikan Ziela sedangkan eizlan tua dua tahun dari ziela?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:14 AM | Show all posts
aku rasa pengakuan kawin tu lah pranknya
siap nangis nangis.. liza abdullah siap minta ampun bagai.. ntah hape hape pranknya


dan aku pun rasa EY  tak  kawin dengan DZL
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095421s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list