Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30096
View
273
Reply

Eizlan yusuf announce bakal berkahwin. Misteri Ziela jalil kena prank sempena birthday.

[Copy link]

Author: zeitabaei    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo...kalau betul kasih diaorang bertaut kembali, x betul la gossip eizlan dgn student medic ke apa aritu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dato dan ziela jalil
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh ke beza umur diorang?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sll tengok igs dzj. Byk kali org wish selamat pengantin baru. Ingatkan dah menikah. Tp klo dgn ey, wah bestnya bff jd hubby.

Dzj baik juga dgn vie shantie kan. Diorg pi umrah sesama baru ni kan, dgn ermafatima juga
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mak2 ngan anak sdara je..ape pun kalo dah jodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosip hangat nih... menunggu berita gembira depa huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yea betul sebelum Eizlan kawin dia memang anak ikan zila.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 17-11-2019 10:39 PM
Gigih dak ai ollss

Llarr. Ingat iols. Je mcm cuols. Smua.. Kekeke.. Sorry bang jat meols close dah chuolls punya section utube live sempena gossip hangat suam2 duda janda howts!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Congratz.
Duda dan Balu
Tak payahlah nak kisah usia
Asalkn serasi
Yg penting x runtuhkn rumahtangga org
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dalam tahun ni aku ada nampak eizlan dengan perempuan muda jalan2 kat mall. Gaya macam gf tapi maybe la takde apa2 kot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eizlan ni sll blakon dgn production mak kawan akak. Kata kwn akak heols ni bagus giler..sgt bertanggungjwb jaga dan sara adik2 heols. Perangai pun berjenis. Tak paham mcm mana boleh bercerai dgn bekas bini nya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp masa dinner tu EY ckp.. I'm getting married.. dia x ckp.. 'We are getting married'... Dzj kat sebelah dia jer.
And x faham kenapa Dzj nangis2 ms prank.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelempuk juga announce imngetting married
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn la EY kawen dgn ppuan muda bkn dgn ZJ
Deols bff je kot. Dah kuar news EY kawen ada orh sponsor 2mil hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Eizlan ke? Macam orang lain je.. i baca komen kat post datin paduka dorang tulis zj ada gambar dgn madu. Semalam i dah tanya kat benang lain sebab takda org bukak thread zj kat sini. Cer cuols siasat sape acik nyanyi lagu birthday tu. ni dari igs zahida

ZJ.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Chop jap..apa prank yg dorg buat tu?smpi nangis2 bagai..g cek ig dorg xde lak vid prank tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Korek kat ig shahrezza, tgk slambe je dzj rangkul shahrezza tu. Punya la nak intai. Hahaha. Harap berjodohan. Eizlan tu nmpk baik. Kalau x akhlak anaknya takan baik dipuji melambong erma.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Eizlan Yusof Dapat Tajaan Kahwin RM 2 Juta
By yuya - November 9, 201902380
   

Siapa yang tak kenal dengan pelakon kacak Datuk Seri Eizlan Yusof ni kan. Berita terkini tentang dirinya adalah dia akan mengakhiri zaman dudanya dengan wanita pilihannya.

Menurut sumber, majlis perkahwinan Eizal Yusof ini akan bakal diadakan pada bulan depan serta mendapat tajaan sebanyak RM2 juta.

Wahhh!! Sungguh bertuah rezeki yang tidak diduga oleh Datuk Seri Eizlan Yusof ni ye!

Pastinya perkahwinan dia dan pasangan akan menjadi wedding of the year dan sudah pasti meriah.

Menurut pelakon kacak yang berusia 48 tahun ini juga, dia sendiri tidak menyangka ada pihak yang baik hati mahu menaja perkahwinan dia dengan jumlah sebanyak itu.

Ternya ia adalah rezeki yang tidak disangka-sangka. Mungkin ini yang digelar tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu. Semoga murah rezeki pihak yang menaja Datuk Eizlan.

Sudah pasti sekarang ni waktu yang amat sibuk buat Datuk Eizal menguruskan persiapan pernikahan serta majlis yang akan berlangsung tak lama lagi.

Gosip sebelum ini ada juga mendakwa bahawa Datuk Eizlan sudah mempunyai kekasih hati dan mahu berkahwin dalam masa terdekat namun dia menafikannya.

Tetapi kini masanya sudah tiba, diharap majlis pernikahan Datuk Eizlan akan berjalan lancar seperti yang diharapkan olehnya.

Sebagai rekod, Eizlan Yusof pernah berkahwin dengan Vie Shanti Khan pada 7 Julai 2007 dan dikurniakan 3 orang anak hasil perkongsian hidup mereka.


Namun, pasangan ini telah bercerai dengan talak satu pada 28 September 2014. Dilaporkan juga bahawa bekas isterinya juga telah pun menamatkan zaman jandanya dan akan menimang cahaya mata baru tidak lama lagi.

Semstinya ia adalah waktu yang sangat sesuai bagi Eizlan menamatkan zaman dudanya yang sudah sekian lama. Semoga perkahwinan kedua ini akan bahagia sehingga ke Jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 17-11-2019 11:10 PM
Eizlan ni sll blakon dgn production mak kawan akak. Kata kwn akak heols ni bagus giler..sgt bertangg ...

Poket x bape nk tebeell kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 17-11-2019 10:17 PM
Derang ni sosial ke mcm ne???

Duorang ni mmg sosial.

Walaupun rokok tak lekang kat tangan, jumpa kawan laki dok peluk kiss pip tapi alhamdulillah sebab masih Pakai tudung. Selalu buat majlis kesyukuran bagi anak yatim.

Gittewww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085183s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list