Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33147
View
273
Reply

Eizlan yusuf announce bakal berkahwin. Misteri Ziela jalil kena prank sempena birthday.

[Copy link]

Author: zeitabaei       Show all posts   Read mode

Post time 25-11-2019 10:22 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-11-2019 04:40 PM
Suaminya si Ummi yg hot tu la.. kikiki..

tepuk dahi 44x..... OMG.   kalau  ye pun... mesti sebab duit lah.... tak mungkin sebab rupa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:29 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-11-2019 07:49 AM
Sheila Majid ni jarang dpt tengok dia bersosial mcm geng2 dia  sekarang.

sheila baru lepas berkonsert dgn noah kat indo

last sheila jimba2 dgn geng zy middleton, raja malek etc holiday kat penang

#karatsheilamajid


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 25-11-2019 11:29 AM
sheila baru lepas berkonsert dgn noah kat indo

last sheila jimba2 dgn geng zy middleton, raja m ...

Maksud akak geng yg ni. Last nampak masa doa selamat & baby shower tu aje. Lepas tu diaorg ni ada je gathering tp Sheila x join. Hehehehe.. Tu maksud akak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Paiya replied at 24-11-2019 11:49 AM
datin ni accept friend request lepas tu request friend pula
segan pula nak accept..

Dh stlk ig tu.. semua like by ZJ
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu haa terang2 muka pak syed dukung anak umie heheee
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 05:22 PM | Show all posts
gitewwwwwwwww mualaf serani muda 29th







Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:16 AM | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 19-11-2019 01:45 PM
idris bin jusoh kan...

mamat ni kalau sembang...babi pun boleh terbang

bukan memang ada lombong ke? Pernah terbaca news mengenai bisnes dia. News tu guna nama sebenar dia and takde sebut pasal artis, so aku takla perasan tu berita mengenai bisnes dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:36 AM | Show all posts
supermum replied at 3-12-2019 10:16 AM
bukan memang ada lombong ke? Pernah terbaca news mengenai bisnes dia. News tu guna nama sebenar di ...

lombong tu milik ex wife dia
katanya bekas laki vie dulu yg bg
camtu lah kisah nya
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:53 AM | Show all posts
munchkin replied at 23-11-2019 09:20 AM
Mmg lah biasa. Tapi kalau luar biasa dan dibiasakan ambil screenshot?

Nak screenshot benda y ...

Yang aritu kena screenshot. Sedangkan bukan menuduh pun. Annoy pulak aku yang bawak keluar content komen org dari forum
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:43 AM | Show all posts
masuk sini sbb nk tgk bakal wife eizlan.. lum ade lagi eh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:54 AM | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 19-11-2019 01:45 PM
idris bin jusoh kan...

mamat ni kalau sembang...babi pun boleh terbang

kalau tak silap exwife dia yang gebang cerita lombong arang tu.fake it till u make it.padahal habuk pun tarak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:24 PM | Show all posts
indestructibleR replied at 3-12-2019 11:54 AM
kalau tak silap exwife dia yang gebang cerita lombong arang tu.fake it till u make it.padahal habu ...

kesimpulannya..2..2 mangkuk hayun
habuk pun tarakk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Girl-N-Roses replied at 3-12-2019 12:24 PM
kesimpulannya..2..2 mangkuk hayun
habuk pun tarakk

Tapi i pelik camna exwife dia lps bercerai blh kaya raya eh. Lavish betul lifestyle dia.. Pastu kawin senyap dgn rd
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:08 PM | Show all posts
zeitabaei replied at 3-12-2019 03:44 PM
Tapi i pelik camna exwife dia lps bercerai blh kaya raya eh. Lavish betul lifestyle dia.. Pastu ka ...

dah ex wife kawen dgn bekas menteri RD
mahu tak kaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082482s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list