Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4031
View
79
Reply

[Dunia] Edisi Pedo: Wawancara Ekslusif BBC Dengan Putera Andrew #JeffreyEpstein [#50 - Refresher Video: Budak Lelaki Bogel Terjun Tingkap Buckingham Palace]

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-11-2019 12:56 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 21-11-2019 01:24 PM

Pecah perot sepanjang jalan uols..

Respek acik reporter ni kasi soklan direct tiap kali.



Bagi yang tak tau sape Jeffrey Epstein ni boleh tengok 60 Minutes Australia ni.  Lebih kurang BFF dia la jugak.  Siap ade video tunjok kelibat Prince Andrew kat celah pintu rumah dia tengah babai pompuan keluar..




Saksi/mangse: Virginia Roberts.  

Yang di kanan tu gefren Jeffrey Epstein.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2019 08:38 AM | Show all posts

It's Not Even His Nose



Vavi vetol kalo depe kasi dia escape.

But money talks.  As always..

Kat royal announcement ni pon tak sebut 'the late Jeffrey Epstein':



So now they say he will stop getting his royal allowance from the taxpayers.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi la sinopsis sikit sis nana..apa citer yg pecah perut tu.  Mls nak bazir data bukak bideo.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 18-11-2019 12:33 AM
tikusmontok replied at 17-11-2019 02:38 PM
Bagi la sinopsis sikit sis nana..apa citer yg pecah perut tu.  Mls nak bazir data bukak bideo.

Umpame kalo dipasang alat poligraf kat dia ni menjerit la mesin tu sepanjang jalan..

And..


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:35 AM | Show all posts
Dahla pedo, pembohong besar. Dasar keturunan Saxe-Coburg & Gotha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 18-11-2019 12:35 AM
Dahla pedo, pembohong besar. Dasar keturunan Saxe-Coburg & Gotha.

And.. the Hand Maiden..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:46 AM | Show all posts

moyang sedara dia kan pernah jd suspek Jack the Ripper, kes pedo nih kacang jah bg dia org. BRF elok jah masih simpan andrew nih.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Jab aku gelak tengok dia jawab. Memang kalau pakai poligraf PA failed 100%. Blinking eyes, ketap bibir, ermmm...aaaaa, i.....i..... itu semua cara orang jawab menipu.   nampak.sangat aku ada skill detective boleh tau penipu.   BBC reporter ni pun macam nak gelak dah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:58 AM | Show all posts
selain pedofil, andrew nih ada kontroversi ber-bff dgn Libyan gun smuggler, yg jd org tgh memperkenalkannya dgn Gaddafi dan menantu diktator Tunisia.

pandai dia pilih kawan kan

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 18-11-2019 08:24 AM
dani-rox replied at 18-11-2019 12:46 AM
moyang sedara dia kan pernah jd suspek Jack the Ripper, kes pedo nih kacang jah bg dia org. BRF el ...
Okay alkisahnye bagi yang tak tau.  Mangse2 Jack The Ripper tu sume pelacur2 London yang tau rahsia anak raje tu pegi ambik sekor ni buat bini.  Ye la jaman tu bukan boleh dapat verified akaun Instagram pon kan nak ngaku bini sah.. #RihanaPetra

Sian..  Mati katak aje.  Then that prince got locked up kan?  Opahnye Queen V yang gemok tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:41 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 18-11-2019 01:04 AM
Okay alkisahnye bagi yang tak tau.  Mangse2 Jack The Ripper tu sume pelacur2 London yang tau rah ...

prince eddy mati sakit radang paru2.
Oleh kerana Prince Eddy mati muda, maka adik dia George naik takhta jd raja. George ni la atoknya QE sekarang.

sempat lg mention #rihannapetra

anyhoo... citer psl anak raja dan pelacur ni kan, anak sulung George yg bernama Edward tu la tersohor sbg pelanggan dan simpan pompuan. zaman tuh sedap skit nama panggilan pelacur kelas atasan = courtesan, gituhhh.

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:04 AM | Show all posts
peningnya cerita ala2 kayangan nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 18-11-2019 01:41 AM
prince eddy mati sakit radang paru2.
Oleh kerana Prince Eddy mati muda, maka adik dia George naik ...

Si eddy Tu ke jack the ripper nya?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:22 AM | Show all posts
becir replied at 18-11-2019 02:09 AM
Si eddy Tu ke jack the ripper nya?

antara suspek popular. sayangnya, polis masa tuh incompetent dan cuai. crime scenes were not secured, org ramai lalu lalang jah sambil pijak dan ambik bahan bukti.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:22 AM | Show all posts
kesian budak melayu kena penjara kat landen kes pedo dgn patung tu...padahal kerabat raja englend pun pedo berlesen!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tulis la cerita, isu menarik dah.. video tak best
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 18-11-2019 02:22 AM
antara suspek popular. sayangnya, polis masa tuh incompetent dan cuai. crime scenes were not secur ...

Dani terang la cerita pasal ni kat sini dari awal hingga akhir.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:52 AM | Show all posts
nono86 replied at 18-11-2019 05:09 AM
Dani terang la cerita pasal ni kat sini dari awal hingga akhir.

Kisah Jack the Ripper kah? Matiklah OT

Apepun... Tahukah sis nono, salah sorg suspek Jack the Ripper adalah 'Servant Girl Annihilator' - serial killer misteri yg mengganas di US pd era yg sama. SGA katanya naik kapal lari ke London. Dan menurut pakar kes the Ripper, SGA disyaki sorg tukang masak berbangsa Melayu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2019 09:59 AM | Show all posts

Koo Stark

Edited by tumpanglalu74 at 18-11-2019 02:17 PM
dani-rox replied at 18-11-2019 12:58 AM
selain pedofil, andrew nih ada kontroversi ber-bff dgn Libyan gun smuggler, yg jd org tgh memperkena ...
Skendel dia dulu..  Sori aku silap tadi.  Aku edit balik ni.  Ingatkan skendel Charles.

So why pegi sebut perkataan 'stark' ni ye..  Nak melawak tak bertempat.

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:45 AM | Show all posts
nah la korang ni kalau tak paham

aku amek skit extract mane yg patut courtesy from reddit

1. The Duke of York told Newsnight he went to Pizza Express on the day it is alleged he had sex with a 17-year-old in London.

2.  But the duke, who denies ever meeting Ms Roberts-Giuffre, said in the interview that he had a "peculiar medical condition" which prevented him from sweating.

"I didn't sweat at the time because I had suffered what I would describe as an overdose of adrenaline in the Falklands War when I was shot at and I simply... it was almost impossible for me to sweat."

3. When asked why he would remember a meal at Pizza Express 18 years later, he said: "Because going to Pizza Express in Woking is an unusual thing for me to do, a very unusual thing for me to do."

4. He added: "That's me but whether that's my hand or whether that's the position I but I don't I have simply no recollection of the photograph ever being taken.

"We can't be certain that it's my hand on her left side."

gambar yg dimaksudkan



5. When asked if he could have had sex with her or any young woman trafficked by Epstein, he said: "No, and without putting too fine a point on it, if you're a man it is a positive act to have sex with somebody.

"You have to take some sort of positive action and so therefore if you try to forget, it's very difficult to try and forget a positive action and I do not remember anything."

hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:59 AM | Show all posts
kalau sape tak paham lg meh, aku tlg translatekan ke bahasa pasar

1.  Prince Andrew (PA) ni kawan baik Jeffrey Epstein, bapak ayam terkenal kt yurop yg mati dlm penjara tu. and hanak-hanak ayam heols mmg budak bawah umur yg fresh.  antara customer heols termasukla bill gates and stephen hawking

2.  pastu kantoi PA ni pun antara customer JE, buktinya gegirl dlm gambar tu yg confess sendiri sheols dilacurkan. perempuan yg bersandar tepi dinding tu plak bini JE

3.  masa hari kejadian, yakni 18thn lepas, the girl claimed sheols mengeseks ngan PA  pd tarikh sekian-sekian. PA tak ngaku, instead heols ckp heols gi makan pizza kt Pizza Express, mcm restoran pizza hut la

4. bila reputs tny camne PA leh ingat heols makan kat mana sedangkan 18 thn yg lalu, PA ckp die hengat sbb reputasi heols sebagai anak raja so kalau makan kt tempat awam ni mmg heols hengat sgt sbb heols anak raja opkosla jarang turun pegi makan kt restoran marhaen gitu

5.  the girl yg mengeseks ngan PA ni describe, PA ni kuat berpeluh. PA ni sentap, terus heols wat citer heols kene tembak masa pegi berperang, so kesan daripada tembakan tu heols ni tak bleh kuarkan peluh.

6. PA tak hengat pun heols ada bergambar dgn the girl, heols imply yg seolah2 gmbr tu photoshop jah. tp explanation heols merapu-rapu. heols kate heols bkn jenis yg suka berpeluk2 di tempat awam.

7. pastu heols rasa seks ni something yg positif, so kalau heols mengeseks ngan someone heols mesti ingat punye sbb benda positif kan. so heols tak hengat pun yg heols mengeseks ngan the underage girl

8. tahun 2010, ha masa ni nama JE mmg dah disebut2 sebagai bapak ayam pedofil tersohor, PA ada gi ke rumah heols. and mmg ada bukti ye.  tp PA kata die pegi tu sbb nk putuskan perhubungan ngan JE. tp kenapa heols stay smpi 4 hari? PA ckp tu is a honorable thing to do. benda mulia hokkay berjimba kt rumah bapak ayam berhari2

9. pastu wartawan tny, PA ni rajin pegi rumah JE takkan tak perasan aktiviti illegal pelacuran budak bawah umur kt rumah JE? PA kate sebab heols ni royals anak raya so heols bajet theyols tu orang gaji JE jah

and byk lg la hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100188s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list