Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8595
View
160
Reply

Tubuhku bukan untuk dijual - Kekrul

[Copy link]

Author: pencintaABC    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-11-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by pencintaABC at 17-11-2019 01:13 PM

PELAKON Hairul Azreen menafikan tanggapan segelintir pihak dirinya sengaja tidak berbaju dalam salah satu babak filem Wira bagi melariskan karya itu.

Menurut Hairul, dia menjayakan babak yang menonjolkan tubuh sasanya itu demi memenuhi tuntutan watak semata-mata dan tiada niat lain.

Maaf, saya tidak jual tubuh sasa sebaliknya mahu jual babak aksi untuk menarik penonton ke pawagam.

Babak tidak berbaju itu dibuat untuk adegan pertarungan yang dipaparkan dalam filem ini, katanya.

Menurut Hairul, dia bukan sengaja tayang badan sebaliknya ia atas permintaan sutradara filem itu, Adrian Teh.

Saya hanya ikut arahan pengarah yang mahu babak tidak berbaju bagi memantapkan jalan cerita, katanya yang ditemui di sidang media dan tayangan filem Wira di ibu kota, petang tadi.

Mengulas babak aksi dalam filem itu, kata Hairul, dia tidak serik walaupun ligamen kaki kanannya terkoyak ketika penggambaran.

Saya pernah cedera dalam filem Paskal tetapi kecederaan ketika menjayakan filem Wira paling teruk setakat ini.

Namun, tak mengapa kerana Wira karya aksi yang saya impikan selama ini, katanya.

Hairul turut menzahirkan rasa bangga kerana dapat bekerjasama dengan pengarah lagak ngeri terkenal Indonesia yang pernah membintangi filem John Wick, Yayan Ruhian.

Saya bayangkan diri ini seperti Keanu Reeves yang berdiri di samping Yayan dalam filem hollywood itu.

Yayan sangat bagus dan banyak beri tunjuk ajar ketika babak aksi. Malah, dia sangat merendah diri meski sangat terkenal, katanya.

Filem Wira menggabungkan barisan pelakon dari Malaysia dan Indonesia seperti Fify Azmi, Henley Hii, Yayan Ruhian, Ismi Melinda, Dain Said, Hilal Azman dan Josiah Hogan.

Filem yang menyaksikan kerjasama lima syarikat iaitu Multimedia Entertainment, ACT 2 Pictures, Golden Screen Cinemas, Astro Shaw dan Primeworks Studios itu akan menemui penonton bermula 21 November ini.

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 12 November 2019 @ 10:02 PM
SEO-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 01:11 PM | Show all posts
gambar mana gambar?

boleh meols dengan juri tetap @Kurex buat penilaian sama ada layak atau tak tubuh heols untuk dijual mahupun dihulurkan free jaa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 01:15 PM | Show all posts
Berapa kali nak ulang tayang thread yang sama da
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm tgk wyg ada trailer cter dia ni, mbr aku ckp dia x sesuai bjambang nmpk mcm ppuan sado try hard nk jd lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis ko buat badan demi Allah ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 17-11-2019 01:11 PM
gambar mana gambar?

boleh meols dengan juri tetap @Kurex buat penilaian sama ada layak atau tak  ...

tubuh kekrul cuma utk keknis dengan kekrex
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
keciknya puting dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakikatnya mmg utk menjual pon.. salah satu trick marketing juga.. tp ok lah body heols cantik. Jd layak dipertontonkan di skrin besar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-11-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 17-11-2019 02:33 PM
Hakikatnya mmg utk menjual pon.. salah satu trick marketing juga.. tp ok lah body heols cantik. Jd l ...

Tunggu keluar kat channel UHD 4K estrok ja
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 17-11-2019 02:16 PM
keciknya puting dia

besar kang dh mcm utk nyusu budak pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh, dah agak dah. Mesti si Hairul ni akan ulang dan ulang statement yang sama. Nnti ada lagi lah statement dari dia pasal kecederaan lagi. Kalau kutipan filem berjuta, ulang lagi statement kata tak sia2 tayang badan dan tak sia2 selalu alami kecederaan. Nnti akan ada "#wira" dalam setiap post gambar dia

Padahal ada je artis lain yang tak berbaju dalam filem. Shaheziey Sam, Zul Ariffin, Sofi Jikan dan etc.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
apo..kasi pree pun takmo
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 03:13 PM | Show all posts
kesadoan di badanmu kesenduan di dirimu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat la filem mamat Ni berlakon.... Ai takkan pergi tengok, paskal pun I Tak tengok....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkan jer la dalam benang preview pilem aritu, dah berapa banyak nak bukak benang baru pasal mamat katek ni.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
debab_78 replied at 17-11-2019 02:46 PM
besar kang dh mcm utk nyusu budak pulak...

besar la best
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg eeeewwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 17-11-2019 02:07 PM
tubuh kekrul cuma utk keknis dengan kekrex

Kekrex da cm jenama kondom  kt kilang terbesar malaysia yakni di pontian tu..kilang karex
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan ok tapi klu tukar muka lgi bagus..turn off tgok muka dia ni..gelimat
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo dan kekrul berpisah tiada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.251436s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list