Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5964
View
2038
Reply

** ~ JOM MERoyan/BERborak DI PAHANG - V126~**

[Copy link]

Author: mattzzx       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:10 AM | Show all posts
cintan66 replied at 18-11-2019 08:22 PM
Byk pilihan matt
Semua ada, ikut minat kita

ooo...
matt tak langgan pun netlix...
mahal juga kan?



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:11 AM | Show all posts
cintan66 replied at 18-11-2019 08:23 PM
Alhamdulillah sihat

Kita beri keutamaan kerja dulu, forum bila free je

betul tu cintan
utamakan kerja hakiki kita dulu...
bila free boleh lah layan sampai lebam


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:15 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-11-2019 09:48 AM
terima kasih matt sebab selalu tag nay masuk umah borak

sama sama nay

ada ramai orang lebih meriah lah umah kita


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:17 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-11-2019 09:49 AM
lelaki bila masuk umur 35 baru ada maturity
untuk jadi seorang ayah yang betul2 garang n tegas


ooo kalau ayah bawah umur 35 tu kurang garang lah yaa?
tapi kadang2 ayah tak perlu garang sangat pun untuk anak jadi takut
ada ayah yng baik dan tak garang tapi anak2 dia takut dan hormatkan dia..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:19 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-11-2019 09:50 AM
tak dia suruh makan ikut turn
siapa cepat dia makan dulu

ooo gitu..
mungkin dia tak nak staff dia membawang masa makan kot...hehee


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:21 AM | Show all posts
seroja23 replied at 19-11-2019 10:47 AM
gituuuuuuu...siap pujaan hatiku lagi

mesti lah...
pujaan hati semua forumer2 kat sini lagi


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 11:22 AM | Show all posts
seroja23 replied at 19-11-2019 10:48 AM
assalamualaikum semua...

semalam n hari ni mood helokkkk sangat ni

wsalam seroja

diharap mood seroja sentiasa baik


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:52 AM | Show all posts
mattzzx replied at 19-11-2019 11:10 AM
ooo...
matt tak langgan pun netlix...
mahal juga kan?

Tak silap dlm rm50 ++ je matt
Astro lg mahal.... cintan dah terminate astro
Citer pun dah berulang2

Iflix free matt blh install kat hp
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:53 AM | Show all posts
mattzzx replied at 19-11-2019 11:21 AM
mesti lah...
pujaan hati semua forumer2 kat sini lagi

tudiaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:54 AM | Show all posts
mattzzx replied at 19-11-2019 11:22 AM
wsalam seroja

diharap mood seroja sentiasa baik

mattttt...matt dh tgk ke medal kemenangan dam aji
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:54 AM | Show all posts
mattzzx replied at 19-11-2019 11:11 AM
betul tu cintan
utamakan kerja hakiki kita dulu...
bila free boleh lah layan sampai lebam

Skrg cintan dah free, masak pun dah
12.15 nnti baru gi mengrab... pastu antar ke sekolah semula 1.15 utk paper ptg pula
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:54 AM | Show all posts
cintan66 replied at 19-11-2019 11:52 AM
Tak silap dlm rm50 ++ je matt
Astro lg mahal.... cintan dah terminate astro
Citer pun dah berula ...

lama x tgk drama, movie
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:56 AM | Show all posts

Mesti sibuk sgt tu sampai xdan layan movie
Kalau layan citer siries rasa x nak stop kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:58 AM | Show all posts
mattzzx replied at 19-11-2019 11:17 AM
ooo kalau ayah bawah umur 35 tu kurang garang lah yaa?
tapi kadang2 ayah tak perlu garang sanga ...

Betul matt...
cintan garang dgn anak, hubby tak
Tp bila daddy ckp/ nasihat semua ikut dgr
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:01 PM | Show all posts
L211 replied at 18-11-2019 10:34 PM
org kuantan tp bhijrah luar dr Malaysia.. bulan puasa sure balik Kuantan

Oh dah duduk oversea la ni
Kira blk puasa dan beraya la ya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:03 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-11-2019 09:47 AM
tu lahg masuk pon sekali sekala jer
rumah dah roboh pon nay masih reply lagi

Masuk sekali sekala xpe
Jgn tinggalkan terus.... nnti kaka merindu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:05 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 19-11-2019 10:16 AM
lepas ni panjang la langkah

Wajip
Abis je anak exam nak gi JB dulu dan masuk spore

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:07 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 19-11-2019 10:21 AM
a,ah...tu pun rasa tak cukup (tamak)

Haha ramai mcm tu.... lepas ni blh sambung cuti
Kalau annual leave byk lg lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 12:07 PM | Show all posts
cintan66 replied at 19-11-2019 11:52 AM
Tak silap dlm rm50 ++ je matt
Astro lg mahal.... cintan dah terminate astro
Citer pun dah berula ...



betul tu astro ulang2...
RM50++ tu yg pakej paling murah atau ada lagi murah?

apa beza iflix dan netflix?



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 12:08 PM | Show all posts
cintan66 replied at 19-11-2019 11:54 AM
Skrg cintan dah free, masak pun dah
12.15 nnti baru gi mengrab... pastu antar ke sekolah semula 1 ...

sempat lagi meroyan sebelum 12.15 tu...

ari ni cintan masak paa?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085529s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list