Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18893
View
2002
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-22) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: ubatnyamuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ezralila replied at 17-11-2019 08:13 AM
Borak2 dulu , sis kena main bola jaring , ada game..hish tua2 kena main sokan ...hope ada bom2 buat  ...

bagus bagus.. kena exercise dan aktif mcm bamben
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 17-11-2019 08:13 AM
rumah 22 cantik kann? munge2 jiwe perakits... mohon kaka teh dapat la naikkan lagi sikit percentag ...

tunggu kakasem, nak tunggu hingga ketampakan mereka berdetim in real.. setakat ni hanya  tengok mereka berdetim dlm clip yy dbuat fans dan igers je.... rasanya soon..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 17-11-2019 08:20 AM
tahniah kaka.. jumpa pun ya anthem versi full.

Jenuh iols membeklog page by page...
Usaha tangga kejayaan....hihihi

#demiamirahisreal
#team100++
#sampaigenggamtangantokkadi
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tikarmengkuang replied at 17-11-2019 07:34 AM
Check in

Ingat kot lps baca igp Kaka observer smlm dah join in le ke c ...


Klau baca s.o punya pov dia nk.ckp, ben sbnrnya dah fall in love sejak sd lagi..
Kan

#team100
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Faaaa replied at 17-11-2019 09:48 AM
Assalamualaikum & Selamat Pagi Perakits Amirah

Selamat berhujung minggu

Suka betul iols posture badan ben time melutut ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Faaaa replied at 17-11-2019 09:48 AM
Assalamualaikum & Selamat Pagi Perakits Amirah

Selamat berhujung minggu

scene ni .. memang Allah yang merancang.. sob sob sob
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Morning! Check in jeeee!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia wujud broo.. dia wujuddd

Manihnya senyum..bamben Screenshot_2019-11-17-10-30-10.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy sangat nahh Screenshot_2019-11-17-10-30-37.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:40 AM | Show all posts
Salam all perakits,

Kakak baru nak check-in.
Ya Ampunnnnnn.... this morning MakTam panik sebab tak jumpa butang 'reply' .
Refresh... log out, Hp, desktop.... semua tak jalan.

Ghoper nya perakits semua dah pindah tingkat duapolohdua!
MakTam dapat memo lambeeetttttt.

*issue purchase order munge matahari buat hiasan rakit baru. Kalau nak tunggu kakaijah, asyik lah dia lepak kantin - bila nak siap oiii*
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:42 AM | Show all posts
Edited by MakTam77 at 17-11-2019 10:48 AM

Fara doza tu dah hilang.
Tinggal komen-komen yang marah kan dia jer.
Dia gi buat id baru le tewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 17-11-2019 10:11 AM
Klau baca s.o punya pov dia nk.ckp, ben sbnrnya dah fall in love sejak sd lagi..
Kan


betul lah tu.... entah2 upload igs kol 1 pagi lepas dapat mimpi solat istikharah?

#deluludarikayangan
#delulusoleh
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dak miwa baru follow future biras ke tu?
Kihkihkih follow je pon iols dah gelabah pankreas
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 17-11-2019 10:32 AM
Happy sangat nahh

iols masih amazed dengan story line SD... takde dragging awal2 epi dah tunjuk qash mimpi puteri, org yg dia x pernah kenal... dari situ penonton dah curious siapa putri ni nanti dlm hidup qash... arghh iols tengok goblin pun tak fefeeling mcm tengok SD...

#biasSD
#teamtakmoveonSD
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 17-11-2019 10:08 AM
tunggu kakasem, nak tunggu hingga ketampakan mereka berdetim in real.. setakat ni hanya  tengok me ...

sekali pun xpernah ada bukti bergambar kan?
adakah:

1. dating dalam kete
2. dating tempat paling sendu takda orang
3. menggunakan taktik penyamaran
4. saksi menghormati privacy
5. netizen mengwhoareyuskan penampakan mereka
6. memang tidak dating. syariah compliance. tp langkawi........


entah lah huahua
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsfaralalala replied at 17-11-2019 10:54 AM
Dak miwa baru follow future biras ke tu?
Kihkihkih follow je pon iols dah gelabah pankreas

Alamak. Beras dah sah ke beras masih belajar?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsfaralalala replied at 17-11-2019 10:54 AM
Dak miwa baru follow future biras ke tu?
Kihkihkih follow je pon iols dah gelabah pankreas

erkkk baru follow ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cek innnnnn

baru dapat cek innnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sayaemaksoho replied at 17-11-2019 11:09 AM
Alamak. Beras dah sah ke beras masih belajar?

Beras dah sah kaka. Baru je follow. Sblm ni mmg x dak
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsfaralalala replied at 17-11-2019 10:54 AM
Dak miwa baru follow future biras ke tu?
Kihkihkih follow je pon iols dah gelabah pankreas

Dia follow sapa uolls? Blur plak iolss dh nk msk thari ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099869s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list