Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1552
View
21
Reply

Apa pandangan anda?

[Copy link]

Author: cahaya_emily    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-11-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Apa pandangan korang tentang kenyataan ni?

Lelaki yang mempunyai perangai cpt gelabah cthnya bawak kereta kelam kabut menonong langgar bonggol,lopak,suke cilok juga menggambarkan keadaan mereka diranjang iaitu jenis suke terus terjah, mendayung terlalu laju  dan tak pedulikan kepuasan pasangan.

Berbanding dengan lelaki yg jenis rileks,gaya pemanduan berhemah menggambarkan suasana making love mereka lebih bertenang.



Single Polls, Total 36 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak sangat aku takde keje
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha...samalah kaka..sesi menjahanamkan tred org..

so far..tak pernah dgr lagi camni. laki kalau nak..tetap nak..laju ke..slow ikut lah mana. ada kena mengena ngn sifat dia ke.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Done gitu.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 07:26 PM | Show all posts
kau suka laju laju ke
pelan pelan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
First.......
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam tak ada kaitan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki kan memang berjenis, kalau lelaki yang aktif biasa dia cari perempuan pasif sebab dia nak ada balance, orang yang boleh tegur keaktifan melampau dia,

Kalau perempuan aktif dia bosan pulak dengan lelaki pasif, tak setara energi dia gamaknya, dia berzumba, buat kerja rumah lepas balik kerja, check kerja sekolah anak, kemas dapur, memasak, tido paling lambat, subuh dia bangun dulu, siapkan itu ini apa semua, multitasking, toklaki pulak slow motion, tenang kaedahnya, kerja sikit letih, make love slow gila, jalan jem tenang, biasa orang tenang ni suka menangguh masalah dan overthinking, otak banyak gerak badan slow,

Kalau jantan aktif, dia banyak energi, menjadi ketakutan perempuan pasif, B kenapa bawa laju sangat ni, B kena kelam kabut ni, B u apsal langgar bonggol, B kenapa cucuk angin sabar lah sikit, hujung2 stress dan trauma bini dia

Tapi jangan lelaki aktif kena dengan perempuan aktif , B laju lah sikit lah ayang dah lambat ni, ayang jalan jem lah tak boleh laju2,  cilok lah B tak kan itu pun ayang nak ajar,

Dia jadi cabar mencabar kaedahnya, baru bab kereta boleh bayang bab seks macam mana.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa not sure,  tapi pangkah disagreed
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
aku fikir aku org yg gelojoh bila nk klimaks kot. bila awal2 tu slow slow kot naikkan semangat hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
No such thing la
Variety wajib ada
Time gelojoh time sopan time santun
Mana ada tiap kali pun sama
Boring lah asek terjah je
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau asek sopan jek cam tak best jua
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah loklak mmang loklak la segala perbuatan dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:31 PM | Show all posts
correlation between drivers habit and sexual activities in bed ni memang agak sukar di hubungkaitkan...

mungkin lebih kpd habit seseorang ketika memandu does not correlate with sexual habits in bed...

mungkin pemanduan kereta individu berkenaan kelam kabut...tetapi di ranjang, beliau akan berdayung lebih lama dan menekan dua hon yg berputing itu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kut. Biasanye lelaki ni walaupun dgn pompuan dia gelojoh tapi dgn kereta sendiri dia gentle. First love gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Driving habit mcm takde kaitan dgn kegelojohan sex..

It depends on the level of experience of the user.. if u see it cumming, u know where to steer..
Heheheee...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Poll macam ni pon ada.. Akak pon tak ketinggalan nak vote sebab ini memang rare
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip hakak ngevote...tapi hakak rasa xde kaitan....seks ni bukan depends pada yg dominant ke? Kalo mood baik...foreplay lama...main lama, kalau mood asal main...zassss terus....quicky kalo tetiber horny dan diberi ruang dan peluang tak gituh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki yang pakai kereta tempatan jenis lama berumur lebih 20 tahun kemungkinan besar penis diorang cepat layu.. Kira2 5 minit sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:23 AM | Show all posts
Iris. replied at 22-11-2019 01:28 AM
Lelaki yang pakai kereta tempatan jenis lama berumur lebih 20 tahun kemungkinan besar penis diorang  ...

Why?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097174s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list