Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16832
View
256
Reply

"Dia Buat Susu Pisang Pula..." Neelofa Diusik Macam Nak Buka Kedai Runcit..

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2019 03:46 PM | Show all posts |Read mode




Mungkin tiada apa yang boleh menghalang usahawan selebriti ini meneruskan empayar bisnesnya.


Setelah sukses dengan hijab, produk kosmetik, baju smart kasual dan terbaharu Neelofa menceburi bidang perniagaan makanan. Lebih menarik, produknya antara yang 'trending' saat ini iaitu susu pisang.


Twitter




Mengambil sempena namanya sendiri tetapi dengan ejaan berbeza, Nilofa hadir memberi pilihan produk lokal kepada rakyat Malaysia (susu pisang yang ada di pasaran kini berasal dari Korea).


Twitter




Jadi, memang tepat lah produknya hadir di kala kegilaan pengguna terhadap minuman susu pisang ini.


Rata-rata warganet teruja untuk turut sama menjadi pengedar produk ini sementara yang lain pula sanggup membeli walaupun belum tahu lagi harga dan rasanya bagaimana.










Rakan artis, Awal Ashaari turut dengan nada bergurau mengusik Neelofa lyang tidak pernah kering idea.


Ig




Walaupun belum berada di pasaran secara rasmi, nampaknya strategi pemasaran Nilofa berjaya di mata peminatnya. Dan ianya menjadi bahan jenaka oleh mereka. Kira berjaya lah kan?





Ig



Wah! Neelofa maju setapak lagi dan tidak mustahil akan hadir dengan produk pelbagai lagi. Tahniah! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:49 PM | Show all posts
sedap apa susu pisang ni...korea punya mahal yang amat
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:51 PM | Show all posts
aku selalu blend susu segar dgn pisang utk anak aku.. sama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:58 PM | Show all posts
pun bolehhhh mek lopa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:01 PM | Show all posts
Kalau sedap apa salahnya. Tapi confirm harga yahudi la kan? Dah nama pun produk retis.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dpt membekalkan 'pisang' utk nilopa selamanya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
susu hl blend ngan pisang...
sedap weh
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jarga mesti harga zionis
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat dulu masa preggy 1st baby. HL ada keluarkan susu pisang. Berkotak2 I minum. Lepas tu dah xde. Sdpnya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:26 PM | Show all posts
kucingitam replied at 15-11-2019 03:51 PM
aku selalu blend susu segar dgn pisang utk anak aku.. sama ke?

lagi sedap kot buat macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Best duit banyk ada idea bisnes terus jalanz..kudos to lojah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:54 PM | Show all posts
kucingitam replied at 15-11-2019 03:51 PM
aku selalu blend susu segar dgn pisang utk anak aku.. sama ke?

ni mcm smoothies kan u.. iols selalu buat for dinner fresh milk+pisang+buah naga.. sedapp & kenyang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:56 PM | Show all posts
Tak sabar nak rasa!!..mcm sedap je..tgok packaging pun dah tertarik..

Mek harap hajjah x jual mahal
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by URUHA at 15-11-2019 04:58 PM

Kalau teringin nau nak susu pisang beli brand Pokka ni je. Sedap gak rasa susu ni. Kt Mydin, Tesco, AEON & pasaraya lain pun ada jual. Yg penting harga x yahudi
IMG_9327.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 15-11-2019 04:57 PM
Kalau teringin nau nak susu pisang beli brand Pokka ni je. Sedap gak rasa susu ni. Kt Mydin, Tesco,  ...

Susu ni sedap
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 15-11-2019 05:00 PM
Susu ni sedap

Memang sodap chuols Tapi meols lagi suka perisa honey dew, mango & strawberry. Feeling nau2
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 15-11-2019 04:57 PM
Kalau teringin nau nak susu pisang beli brand Pokka ni je. Sedap gak rasa susu ni. Kt Mydin, Tesco,  ...

Susu ni cam manis sangat. Iols prefer yang meiji tu. Sedap amat
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 15-11-2019 05:03 PM
Memang sodap chuols  Tapi meols lagi suka perisa honey dew, mango & strawberry. Feelin ...

Ada ke perisa strawberry??? Yg i tau banana honey dew mango and cookies and cream.

My feveret honey dew. Yg lain kureng skit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye...processed milk not good lah. Doctor pun suruh avoid.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 15-11-2019 05:22 PM
Susu ni cam manis sangat. Iols prefer yang meiji tu. Sedap amat

Ye ke chuols? X pernah try g yg brand meiji tu. Chuols beli kt mana je?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.469029s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list