Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15702
View
189
Reply

"Bangga Minum Arak, Duduk Serumah Dengan Teman Lelaki," Bekas Suami Cleopatra Tepis Fitnah

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2019 02:26 PM | Show all posts |Read mode
Cleopatra a.k. Datin Cleo yang sebelum ini terpalit isu disangka dirinya seorang pondan ketika mengadakan lawatan kerja ke pejabat YB Syed Saddiq, Menteri Belia dan Sukan.



Cleopatra atau nama sebenarnya Nur Fathiah Syazwana dan pernah menceburi dunia lakonan menggunakan nama samaran Anna Dean juga pernah membintangi drama Dunia Generasi Baru pada suatu ketika dahulu.



Dia juga pernah menggegarkan dunia hiburan apabila kisah perkahwinan dan majlis persandingannya yang gilang gemilang bersama seorang jutawan Forex, Datuk Mohd Nasir Yaakob. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua cahaya mata dan kemudiannya bercerai beberapa tahun kemudian.






Kredit foto : Google Image



Kini, Anna Dean lebih dikenali sebagai Cleopatra di laman instagram dan mendapat perhatian setelah desas desus mengenai penglibatannya dalam dunia politik.





Kredit foto : Instagram



Namun, kecoh pula di media sosial harini apabila bekas suaminya iaitu Datuk Mohd Nasir Yaakob telah memuat naik sebuah posting di Facebook yang mendedahkan perihal kehidupan sebenar ibu tunggal beranak dua ini.



Bekas suami Cleopatra itu dikatakan memuat naik post tersebut kerana tidak tahan dihujani fitnah daripada bekas isterinya. Pernah suatu ketika dahulu, muncul berita tidak sahih mengatakan Datuk Mohd Nasir tergamak menceraikan isteri beliau yang baru bersalin semata-mata ingin bersama Datin Cleo.






Kredit foto:Rotikaya



Datuk Nasir telah memuat naik post mengatakan kehidupan Datin Cleo tidaklah semurni yang disangka netizen.




Kredit foto : Instagram

Ternyata pernyataan ini sangat berat jika ianya semata-mata tuduhan liar dilemparkan terhadap Datin Cleo. Ianya mungkin menjatuhkan maruah sama sekali dengan karier wanita tersebut. Namun, tidak pula dinyatakan apa jenis fitnah yang telah dilemparkan Cleo kepada Datuk Nasir sehinggakan beliau terpaksa memuat naik pernyataan tersebut di media sosial. - CARI



Sumber: Facebook


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:34 PM | Show all posts
okey forrumer yg hebat2 cepat buat CSI
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak posting Nasir kat FB pasai shaming ex-wife dah delete, takdan nal screenshot
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:38 PM | Show all posts
nasibla abam kena kikis... karma
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:40 PM | Show all posts
TAK HENSEM TAP APA
JANJI BANYAK DUIT

promooooooooo utk forex dia dlm radio  
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pantang aku dengan kaki mengikis ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah sapa2 ntah korang berdua ni
Udah2 la
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:51 PM | Show all posts
balasan jugak bagi dia la kalau betul dia buat bekas bini sebab nakkan pompuan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:00 PM | Show all posts
oh yg suara dalam radio tu dia ke? nasir khan ajak meniaga dgn modal RM10 tu? I ingat bapak tiri lopa .
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cop.. Abam tu maksudnya abang lembam ke? Hmm... Kosser nk layan hal kaindalam puki org. Yg pastinya sama2 lembam. Harap duit je banyak
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:02 PM | Show all posts
sesuatu sangatzzzz.

btw, camna nak follow thread eh? sis masih noob so sis dok bukak thread satu2 and cari balik where i left of
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr isu masuk pejabat menteri tetiba isu ntah hapa2..

Aduhai, cheap and free publicity je minah ni dpt..

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:07 PM | Show all posts
abam nasir ni pun satu, dah tau muka cam cleopatra tu kaki kikis...obvious sangat...tapi nak jugak bijik clit dier...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:07 PM | Show all posts
Dulu ex husband defend sekarang cerita bad side plak..nasib kau la cleopatra..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:17 PM | Show all posts
ni sejenis marketing mcm tok lip-sajat-safiey juga ke?

acah2 gaduh, padahal...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sekel replied at 15-11-2019 02:40 PM
TAK HENSEM TAP APA
JANJI BANYAK DUIT


Laa dia ke yang dlm radio tu?
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar jantan loser, halau anak bini untuk perempuan lain konon superior lah sangat, hujung2 meloser sampai AJM meroyan serupa acik kepam 24jam, kau buat bini kau, kau dapat balik balasannya, ini yang dinamakan kurma.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:22 PM | Show all posts
KEMAIN MUKAAAA
sebelum jadi cleo, muka debab je pipi terabur..
dah jd cleo, pipi cengkung kemain..
byak bezaaaa

oh baidewai, mek x mampu nak husnudzon lpas tau abam ceraikan bini sbb cleo,..
umpama cash dtg menghimpit jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:22 PM | Show all posts
Claire96 replied at 15-11-2019 03:02 PM
sesuatu sangatzzzz.

btw, camna nak follow thread eh? sis masih noob so sis dok bukak thread satu2 ...

kalo kat phone, ada satu gmbr bintang..klik jer tuh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:26 PM | Show all posts
baguslah dua2...yang bekas laki cite bad side bekas bini...yang bekas bini cite bad side bekas laki..tak bagi nafkah lah etc...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.254325s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list