Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2697
View
20
Reply

"Artis Sendu Macam Aku, Kerja Dah Selesai Bayaran Tak Dapat-dapat!" - Amyza Aznan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2019 12:12 PM | Show all posts |Read mode
Foto: Harian Metro




Sedih jadinya Amyza Aznan apabila menerima layanan yang tidak sepatutnya daripada pihak produksi.


Katanya, ada segelintir produksi yang tidak adil dalam mebuat bayaran kepada pelakon selain sering memberi keutamaan kepada artis baharu dan mempunyai pengikut yang ramai.


"Jangan cakap artis tak bagi komitmen, mual layan kerenah macam ni. Macam ni layanan untuk artis sendu macam aku, followers sendu, tulisnya di Instagram.


Via mStar Online


Tambahnya, walaupun dah berbelas tahun berlakon, kerja dah selesai tapi masih nak kena tanya bila bayaran nak dibuat.


"Terima kasih buat produser yang profesional dan produser yang acah-acah profesional. Maaf saya tak pandai mengipas, yang salah tetap salah," tambahnya.




  



Sementara itu, rakan artisnya, Azhan Rani menasihati Amyza agar tidak mengeluarkan kenyataan di media sosial.








Takut pula dilabel sebagai 'artis kekwat'.


"Mu baru dapat award best actress. Mu up pasal ni, mu nanti kena macam aku la. Artis kekwat. Ni zaman artis dengan kru saja kot yang kena ikut jadual. Bab bayaran kena ikut mood dia orang."




  



Sabarlah Amyza. Memang itu realiti dunia hiburan. Yang cantik dan muda sentiasa didahulukan. - CARI

*Kemas kini terbaru: Amyza Aznan sudah memadam posting tersebut di laman Instagramnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Eii.. Gigi tu gi bleach sikit boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar apa tu yg diremove
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:40 PM | Show all posts
hnngghhh sedapnyer
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah nasib badan.. Selagi belum level mira filzah, ig x der 5juta follower, jgn harap nk dpt payment on time..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nt-ViruS replied at 15-11-2019 06:40 AM
hnngghhh sedapnyer

Badrul tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:49 PM | Show all posts
reveal jah nama production tu...
tu mesti simpan lama2 dalam akaun sendiri nak makan dividen dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak kaiaa ni kurus kerempeng sangat..
Klu berisi sikit dia ni lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Reveal sikit producer mana yg x byr tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia menang award cerita apa ni woi?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:07 PM | Show all posts

thread ni pasal badrul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 16-11-2019 02:19 PM
monsterwife replied at 15-11-2019 08:56 PM
Dia menang award cerita apa ni woi?


Telefilm Batik Zakiah.

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 15-11-2019 03:41 PM
Dah nasib badan.. Selagi belum level mira filzah, ig x der 5juta follower, jgn harap nk dpt payment  ...

Migha sengau suara tercekik bijik doyan pun org byr ontime..iya dok
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian.. sendu sgt dia ni sampai xda org nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 08:47 AM | Show all posts
iolls pelik..persatuan artis kemain lagi...tapi issue camni tak boleh settle...bukan masalah baru...dari dulu issue payment ni...tak boleh ker persatuan blacklist ker apa ker production yg tak bayar artis ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 16-11-2019 02:17 PM
Telefilm Batik Zakiah.

Terlayan iol sampai habis... best cter ni nangis iols.. lakonan smua best, scene faezah elai yg ckit tu pun buat iol nangis... bgus dia blakon
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 17-11-2019 10:02 AM
Terlayan iol sampai habis... best cter ni nangis iols.. lakonan smua best, scene faezah elai yg ck ...

Tu la I pun tertengok smpai abis smlm.. ending dia x sangka sangat mcm tu.. last2 mmg terus dia kuatkan hati ckp anak dia mmg dh xde, kena culik 20/30 tahun dulu.. patutlah kak amyza blh mng supporting actress cite ni kn.. eyka farhana pun bagus (tercalon best actress drama).
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 16-11-2019 02:17 PM
Telefilm Batik Zakiah.

Sedih pulak citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:01 PM | Show all posts
kakak myza kuruih nau nau laa..
bila nk berisi sket. dari dlu smp skrg maintain jer.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.132736s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list