Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8503
View
138
Reply

"Dah-Dahla Tu Berlakon, Jadi Duta OEM, Kami Nak Ziana Zain Buat Lagu Baru.."

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-11-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nk ckp pasal kaya, acik mariah & celine dion tu berjuta kali lg kaya dek tapi they love music so much lagu baru tetap keluar demi peminat yachhh. Siap melabur duit sendri buat konsert. sbb apa? THEY LOVE MUSIC. Zz love music x dek non?? So akaq demand nak lagu baru yachh demi menidakkan statment ni. Gittcheww
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 16-11-2019 09:03 AM
Kalau nk ckp pasal kaya, acik mariah & celine dion tu berjuta kali lg kaya dek tapi they love music  ...

Siti pon tahap kaya, bak kata haterz sheols, baik goyang kaki dok umah main dgn aafiyah dato k. Sokmo kena hencap gile duit nk tanggung family. Tp still buat lagu konsert.

Plis nek jena..produce la at least satu lagu yg woww
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 16-11-2019 12:00 AM
apbtb , saja tanya dia relevan ke tak
sbb tgk at that age menyanyi sampai tegang2 urat, ada je s ...

dik, yg tu kurang mental, ada yg lebih teruk dari ni pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 16-11-2019 09:03 AM
Kalau nk ckp pasal kaya, acik mariah & celine dion tu berjuta kali lg kaya dek tapi they love music  ...

she will love the music when the music give roi aka money
zero investment quick return

if she have to invest
shed rather sang the same song sampai ang jamil mampos

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by meow_tompok at 16-11-2019 11:24 AM

soalan serious, kalau dia release lagu baru korang nak dengar ker? Erra fazira punye lagu tu tak selera nak dengar.

Bagi aku mudah jer, penyanyi lain ada, lagu2 lain pun ada, internet tanpa batasan dah boring dgn lagu msia bole dengar lagu artis negara lain.

To ZZ bye bye ler... teruskan pemalas atau buat sesuatu dgn kritikan ni. Kalau pemalas baik takpayah muncul lagi. Peminat tak tunggu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 16-11-2019 11:20 AM
she will love the music when the music give roi aka money
zero investment quick return


aku dah lama bye bye kan ZZ
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:19 PM | Show all posts
sedap dada dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 16-11-2019 11:23 AM
soalan serious, kalau dia release lagu baru korang nak dengar ker? Erra fazira punye lagu tu tak sel ...

Betul tu sis meow. Tempoh sheols vacuum dari produk seni tu lebih kurang 15 tahun Amelina menghilangkan diri terus tu. Baik jadi amelina, muncul blk at least dh ada 2 single n job lebat siap masuk gv lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:29 PM | Show all posts
kemain scary lagi rupanya sekarang ni
macam witch pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Now betulla kan teori copy org sana org sini boleh kekal relevan haha

Takpelah tak jadi trensetter pun..

Tetibe teringat thread kak sepit siput. Ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mn artis2 ni maintain life.. Jadi duta pun bukan selalu.. Tgk pada gaya,  blh tahan gak maintenance acik ziana
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 16-11-2019 09:55 AM
Siti pon tahap kaya, bak kata haterz sheols, baik goyang kaki dok umah main dgn aafiyah dato k. So ...

Akaq malaslaa nak sebut ctdk walaupun begitu niatnya tp nnt kata balik2 nak dicomparekan jugak dgn ctdk makanya akaq comparelah dgn artis bertaraf antarabangsa sesuai dgn status zz yg bertaraf duniaa agittcheeww. Tapi hencap tetap hencap yacchh
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin juga ZZ tak yakin lagu baru dia dapat kalahkan lagu "sekebun bunga" atau dingin. Sama ada dia kekal dalam genre yang sama atau buat kelainan sikit. Tapi iols suka je tengok dia berlakon

Btw, iols risau betul tengok artis2 yang dah kahwin , ada anak nyanyi lagu high pitch.
Takut dorang ada darah tinggi, tak pasal pengsan pulak. Sebab dulu ada kes orang karoeke nyanyi lagi high pitch then pengsan ke apa ntah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 12:15 AM | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 02:19 PM
Erra fazira pn dh kluar lagu baru dan mv pn dh cecah ratusan ribu siap jd lagu tema sara sajeeda l ...

buat lagu comeback ala2 cher - you believe tu  pun dh okay...umur 50+ terus melekat no.1 dlm hot 100 billboard

tak perlu tarik2.. asalkan mesra dgn pendengar.


Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 12:23 AM | Show all posts
Bergosip replied at 16-11-2019 06:16 PM
Mungkin juga ZZ tak yakin lagu baru dia dapat kalahkan lagu "sekebun bunga" atau dingin. Sama ada di ...

dingin tu pun tak boleh banding dgn single2 zz yg popular 90-an hingga awal 20-an. dgn sekebun cinta pun lagilah..

mengenangkan dingin tu pun ala2 sendu gak, cuma diselamatkan utk pencalonan final ajl.



Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak ziana nyanyi lagu Tiada Kepastian kat Konsert Fenomena RTM smlm.

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
x penah rasa dia nyanyi sedap
mcm menjerit jah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:20 AM | Show all posts
Kalau perhati, DSN punya lagu taklah meletop2 macam zaman muda-muda, tapi dia rajin buat orang tak lupakan dia sambil mempertahan gelaran satu-satunya artis bernombor kat malaysia. Lepas tu rajin buat konsert walaupun lagu semua sama je. Kalau tengok budak-budak muda sekarang bukanlah peminat DSN cuma diorg respect title "nombor satu" dan "penyanyi legenda" je.

ZZ tak yah pikir samaada lagu tu meletop or tak, just keluarkan je lagu. Dan yang penting, tolong jangan obses dengan politik mcm DSN. Dari Malaysia's sweetheart terus ada ramai haters di kalangan orang politik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg ZZ, the only penyanyi wanita Yang sangat iols teringin nak jumpa depan2 ..minat since sekolah rendah okay
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols beruntung sebab kebanyakan peminat sheols pondan2 gayboy
depa2 ni la "tonggak" industri hiburan ..yang sanggup beli apa saja produk kalau dah minat
tapi awas.. depa ni jugaklah yg akan kritik kaw kaw kalau x puas hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098185s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list