Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8627
View
138
Reply

"Dah-Dahla Tu Berlakon, Jadi Duta OEM, Kami Nak Ziana Zain Buat Lagu Baru.."

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-11-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ke nyanyi live ? Kang tercampak lgi mic
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Wankembang at 16-11-2019 12:13 AM
adelea replied at 16-11-2019 12:00 AM
apbtb , saja tanya dia relevan ke tak
sbb tgk at that age menyanyi sampai tegang2 urat, ada je s ...


Haha... Siapa yg mental? Kalu tak mental tak de maknanya u reply.

U kena ingat, apa2 yg u tulis kena berani terima komen balas org lain, its not u to control.

Kalu u tak minat, itu perkara biasa beb.  Tp tak perlulah jd virus dlm thread org dgn kenyataan yg tidak releven.  Like..."tak minak sejak kecil... Bla..bla... Mcm nak terberak..". So, apa kaitannya?  Itu ko nak banggakan?

Haha.. grow up lah dek.
Dah tinggal berapa kerat penyanyi2 Otai kita yg tinggal kini...  Sya bukannya fanatik sangat Zz ni.  At lest respect lah sikit, wpun tak suka, tak minat. Nanti klu dia dah tak de, nak komen mcm tu gak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 16-11-2019 12:14 AM
Wankembang replied at 16-11-2019 12:11 AM
Haha... Siapa yg mental? Kalu tak mental tak de maknanya u reply.

U kena ingat, apa2 yg u tulis ...


macam la aku sorg yg komen macam ni
ramai je org kat sini pertikaikann dia  tak leh nyanyi live , boleh nyanyi lagi ke

ko pon hencap dia pemalas and ckp wasted talent

ntah pape la dia ni

ahhh podahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Wankembang at 16-11-2019 12:19 AM
adelea replied at 16-11-2019 12:13 AM
macam la aku sorg yg komen macam ni
ramai je org kat sini pertikaikann dia  tak leh nyanyi liv ...


Habis video nyanyian live zz tu apa?  Kan utk menyangkal kritikan org.  Sebenarnya zz masih boleh nyanyi live.  Video tu buktilah tu sudah.  Live dgn key asal lagi.

Tp u komen apa?

"Saya dari kecil tak minat... Mcm nak terberak?"

Apa kaitannya??? Apa sebenarnya yg u nak sampaikan? tidakkah Funny?

Haha...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Wankembang at 16-11-2019 12:33 AM
adelea replied at 16-11-2019 12:13 AM
macam la aku sorg yg komen macam ni
ramai je org kat sini pertikaikann dia  tak leh nyanyi liv ...


Ye saya komen betullah, zz lazy... Talent wasted (i akui zz so talented, tp syg dipersiakan).  Ko faham tak apa yg i tulis ni KRITIKAN MEMBINA?

Tak da pulak sya tetiba masuk rumah org & komen "tak suka zz sejak azali sebab mcm terberak". -- u sedar tak ini bukan kritikan, tp hinaan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Punya lama tunggu lagu baru,  sampaikan si pondan ziana zain 2 dah give up n terus berubah nyanyi lagu nasyid.  Korang knal ke ziana zain 2 tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
fadbulous replied at 16-11-2019 12:27 AM
Punya lama tunggu lagu baru,  sampaikan si pondan ziana zain 2 dah give up n terus berubah nyanyi la ...

kenal ,
kadang2 sian budak tu

tapi alhamdulillah dia berubah
harap ziana appreciate him
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 15-11-2019 09:09 PM
CARI apps i crash je manjang..nape ek?

Betul..kosser
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 16-11-2019 12:30 AM
Betul..kosser

Leceh bukak cari pakai phone!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 15-11-2019 11:18 PM
Dia ni antara artis yg paling kaya... Byk duit oiiii.... Tak keje goyang kaki pun takpe... Sumber in ...

Ape bisness die wei..die sejenis dah kaya nk rilex2 kot..takpela gitu tumpukan pada amal ibadah je boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 15-11-2019 01:22 PM
adek2 semua dah bising kak zz xda album baru
bamnuar next year katanya nk kuar album baru
sempena ...

wow bam nuar dh nk 50
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 02:22 PM
Selain alin yg xfunction langsung sbg manager, antara yg buat zz jd pemalas ni gara2 org sekeliling  ...

sheols nk jd influencer plop dah mcm hajjah
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 15-11-2019 11:44 PM
Dia wat job apa ye byk duit? Igtkn tak berduit sgt sbb suami dia kn tak kije ke apatah dulu tu.

Dia ni zaman gemilang dulu byk job and jenis beringat bukan kaki enjoy... Sheols multimillionaire hokeyy.. Duit pulak pandai invest.. So sheols pun tak kesah nak all out cari duit... Nyanyi and berlakon takat cari duit poket.. Kat article tu pun ckp mcm tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Wankembang replied at 16-11-2019 12:23 AM
Ye saya komen betullah, zz lazy... Talent wasted (i akui zz so talented, tp syg dipersiakan).  K ...

Betul sangat... Aku kalau tak minat retis tu, malas nk masuk thread dia... Ni tak minat tapi masuk semata2 nk komen menyakitkan hati org..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 16-11-2019 12:35 AM
Ape bisness die wei..die sejenis dah kaya nk rilex2 kot..takpela gitu tumpukan pada amal ibadah je ...

I dah reply kt sis suchi.. U baca sana..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 16-11-2019 04:18 AM
Dia ni zaman gemilang dulu byk job and jenis beringat bukan kaki enjoy... Sheols multimillionaire  ...

Kak ZZ yg ada koleksi bag LV selemari kan...jgn lupa yer yg kak ZZ pernah jadi duta jam internasional...omega kan....

Pada kaka...ZZ adalah pesona bintang
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Contohi la ramlah ram yang legend tu. Setiap era ada lagu baru dan ikut trend semasa. Walau kekal imej kg.com dia, ada je lagu baru tau.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sbg kipas susah mati kakjena iols rse dia masih terluka dgn sejarah perkahwinan sheols..
beliau xdpt hadam og jd mak jands kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 11:19 PM
Mmg patut dihencap pn chuols. Tgk org share yg dia nyny smbl duduk tu. Maknanya sheols masih boleh ...

Aku pun masa tu fikir dia dpt 100k tu mungkin laju album dia siap..nak bayar ramli ms. Sekali dekat 10 tahun dah..hampeh.

Ke duda dia rembat duit tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mek jenna
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115099s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list