Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8578
View
138
Reply

"Dah-Dahla Tu Berlakon, Jadi Duta OEM, Kami Nak Ziana Zain Buat Lagu Baru.."

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-11-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 15-11-2019 01:34 PM
boleh nyanyi lagi ke ?

You... NekJena, sambil duduk... selamba je tarik key ori, masih mampooo! hokeyyy...

Nah!


Ko raseeee???
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bandingkan ziana dgn siti? Jauh beza. Sah2 siti taraf legend biduanita yg masih aktif lagu berderet2. Si ziana ni 20 tahun lpas punya lagu ulang2 sampai abg jamil mampos. Punya la pemalas nak hasilkan produk. Kosser nak letak sebaris siti dalam advert tu. Mmg taraf bbnu je lah. Sejenis donat jugak macam Misha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Wankembang at 15-11-2019 10:47 PM
ashilalat replied at 15-11-2019 10:36 PM
Kenapa bandingkan ziana dgn siti? Jauh beza. Sah2 siti taraf legend biduanita yg masih aktif lagu be ...


Bab pemalas tu, aku terpaksa setuju dek non!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Wankembang replied at 15-11-2019 10:31 PM
You... NekJena, sambil duduk... selamba je tarik key ori, masih mampooo! hokeyyy...

Nah!

Dah tu kalau still boleh nyanyi macam tu, kenapa la tak buat single baru yang kebabom meletop.
Kasi hajar sket dak2 bbnu tu.
Tiber
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 15-11-2019 10:40 PM
Dah tu kalau still boleh nyanyi macam tu, kenapa la tak buat single baru yang kebabom meletop.
Ka ...

NekJana pemalas! Talent wasted mcm tu je.... Malas sambung komen....
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:53 PM | Show all posts
eh why GV tak panggil sheols jadi juri yach?
daripada astro panggil sheols jadi juri maharaja lawak dolu2 tu better sheols menjuri GV jah

tetiba iols teringat sheols nyanyi tarik2 sekali tepelanting mic jauh pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:57 PM | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 10:23 PM
Kt ig story sheols kot xpun kt ig story orkestra rtm

Kt htv post ig

  

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:06 PM | Show all posts
Ziana Zain ni ,dia nak sgt jadi Jennifer Lopez dan dia pun ada ubah muka dia, yg asli bukan mcm itu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 15-11-2019 10:57 PM
Kt htv post ig

Kalau sheols naikkan sikit key dua tangga mst kedengaran lebih sedap. Thats why meols ckp sheols skrg nyny sekadar nak cari makan. Bkn lagi sbb passion. Br lps tgk nora ngn kak melah perform di semi final muzik2 td. Masih bertenaga dan bagi komitmen tgi dlm setiap persembahan. I percaya team ramlah ram bkn sejenis yg pak angguk layankan demand artis yg mendiva kena sediakan itu ini barulah boleh bg show yang tiptop. Mereka sebaliknya push artis mereka utk sentiasa kekal relevan dan bg yg terbaik walaupun sekadar show promosi di tv.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Wankembang at 15-11-2019 11:20 PM

Ni another versi live lagu Madah Berhelah, KEY ORIGINAL Beb!!!  



Erni part tinggi tu dah cheat tukar soprano!  NekJana belasah chest note, hokey!  Masih power!!!  

P.s: Rasanya better NekJena nyanyi solo je, tak usah yg 2 tu, tak puas dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 15-11-2019 10:30 PM
Lisa tu eh?
Sekarang sheolls manage siapa jer uolls?


Dulu pnh jd manager nora dan alyah sekejap lps bhenti manage zz. Tp based on project je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni antara artis yg paling kaya... Byk duit oiiii.... Tak keje goyang kaki pun takpe... Sumber info dr banker dekat aku ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 15-11-2019 10:26 PM
Ok ntn iols skodeng jap
Npk sheol klu ada event nyanyi pun just biasa2 je. Lps duit banjer sekol ...

Mmg patut dihencap pn chuols. Tgk org share yg dia nyny smbl duduk tu. Maknanya sheols masih boleh hit note yg tinggi dgn baik. Tinggal lagi ikhlas ke x jer nk perform utk peminat. Sama jgk psl single tu. Igt lagi x masa sheols menang mentor dgn protege hauk tu? Peminat undi sah2 la bkn sbb mohamad tp sbb zz nak bg sheols modal buat album baru ms tu. Sbb both of them menang 100k setiap sorg yach?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Wankembang replied at 15-11-2019 10:31 PM
You... NekJena, sambil duduk... selamba je tarik key ori, masih mampooo! hokeyyy...

Nah!

Kalau sheols trnkan 2 key pn dr key asal still kedengaran sedap dan power mcm ms ZZ unplugged tu. Tp itulah, dgn artis dan management, 2-2 pn pemalas!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 15-11-2019 10:36 PM
Kenapa bandingkan ziana dgn siti? Jauh beza. Sah2 siti taraf legend biduanita yg masih aktif lagu be ...

Haruslah bandingkan spy zz sedar diri yg sheols sbnrnya boleh dijulang setaraf siti tp sbb sikap donat sheols tu, selayaknyalah dikelompokkan dikalangan artis2 whuareyus tu. Meols speku tukang buat promo advert ni cina, sheols tahu ct jer yg diva, yg lain2 sheols pukul rata sejenis artis sendu jela termasuklah zz. Hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 11:19 PM
Mmg patut dihencap pn chuols. Tgk org share yg dia nyny smbl duduk tu. Maknanya sheols masih boleh ...

Kan... Tembakan NekJena utk high note masih power, kuat & solid walaupun dah beusia 52++  masih kedengaran sama, tak jauh beza masa zaman anak dara.

La ni... Kalu perform kat tv or acara besar selalu TURUN KEY banyak sangat, tu yg mbuatkan suara kdengaran agak kasar & berubah.  Tp... Kita fahamlah, faktor usia tak mcm zaman muda, tp at least jgn turun key banyak sangat.  

Lelagu Zz ni mostly dah sinonim dgn nada2 yg mbuatkan org menunggu 'boleh lepas ke tak ni?" Tu yg specialnya Zz
Wpun terpaksa mnyanyikan lelagu hits beliau yg lama dek kerana LAZYness beliau, tp dgn Key asal makes vokal sheols sounds more tajam & power.  If zz can back to her origin, boleh balik kg BBNU zaman millinia ini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Wankembang replied at 15-11-2019 10:31 PM
You... NekJena, sambil duduk... selamba je tarik key ori, masih mampooo! hokeyyy...

Nah!

hahah x pernah minat dia ni
sbb dr aku kecik tgk dia nyanyi nak macam nak terberak , sorry terhencap pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Wankembang at 15-11-2019 11:53 PM
adelea replied at 15-11-2019 11:33 PM
hahah x pernah minat dia ni
sbb dr aku kecik tgk dia nyanyi nak macam nak terberak , sorry terhe ...


Sorry... Sya tak tanya pun u minat ke tak?

Tak hinggin nak tahu pun. Haha.

Tread ni utk fan & probably x-fans sheolsss .

U yg tak fans ni sibok menyampuk apa kes?  Mkn obat belum jln ke?  Tetiba senghaja menyesatkan diri sini hanya utk share u tak minat sejak kecil??? So?  Like i care... Haha

Sila ke pintu EXIT yg betul yah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 15-11-2019 11:18 PM
Dia ni antara artis yg paling kaya... Byk duit oiiii.... Tak keje goyang kaki pun takpe... Sumber in ...

Dia wat job apa ye byk duit? Igtkn tak berduit sgt sbb suami dia kn tak kije ke apatah dulu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Wankembang replied at 15-11-2019 11:37 PM
Sorry... Sya tak tanya pun u minat ke tak?

Tak hinggin nak tahu pun. Haha.

apbtb , saja tanya dia relevan ke tak
sbb tgk at that age menyanyi sampai tegang2 urat, ada je show dia sumbang mambang, sbb iols ckp dia nyanyi meneran cam nak terberak...


ckp tak minat zz pon tetiba nak suruh org makan ubat pergi mati

mentalnya netizen skrg
iols kias2  bhs halus ziana ni relevan ker
sbb selalu macam jadi undangan je gitu

tak payah la sentap
duhhh mentalnya ,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096423s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list