Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8561
View
138
Reply

"Dah-Dahla Tu Berlakon, Jadi Duta OEM, Kami Nak Ziana Zain Buat Lagu Baru.."

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-11-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih sedap ke suara??
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cari la balik Saari Amri.. kot kot dia byk simpan lagu utk Ziana Zain dlm peti harta karun dia.. kalo nk buat come back buat lagu sedap2.. lirik x payah nk puitis sgt ala ala Ahmad Fedtri Yahya.. potong stim..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara dia dh x best.. byk urat putus kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowfish replied at 15-11-2019 06:45 PM
Suara dia dh x best.. byk urat putus kot

Sbnrnya bukan tak best, tp sheols skrg menyanyi dh xletak effort mcm dulu. Menyanyi acah2 jer asal dpt payment. Ikutkan sheols mampu lg hit note tinggi. Senang cita, tlampau money oriented, sedangkan kalau sheols produce material yg bkualiti, the money will chase her back.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 15-11-2019 06:14 PM
mana pegi ahkak zz punya manager yg lama eh?

Meols speku manager lama dh xkuasa nak ikut rentak zz yang xserius nak bekerja. Walaupun theyol masih berkawan tp kalau artis malas nk kerja, manager sah2 la xdapat gaji.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 15-11-2019 03:54 PM
tetap nak compare dengan penyanyi bernombor khennnn....
gila tak power ctdk semua retis jadikan ctd ...

haruslah ctdk jd benchmark yachh.. penyanyi mana je lg yg layak dijadikan benchmark.. gayytoohhh menjilat ctdk.. lols
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 07:10 PM
Sbnrnya bukan tak best, tp sheols skrg menyanyi dh xletak effort mcm dulu. Menyanyi acah2 jer asal ...

kan mcm dah x passionate dah nak menyanyi lg.. pegi la masuk kelas vocal tu.. awak penyanyi yg hebat skalipun vocal kalo dah lama x ditrain mmg haukk jgk jdnya nnt.. sayang tau..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 15-11-2019 07:25 PM
kan mcm dah x passionate dah nak menyanyi lg.. pegi la masuk kelas vocal tu.. awak penyanyi yg heb ...

Meols boleh sense yg sheols dh xnak berpenat lelah menyanyi. Asal kluar suara jer pastu dpt payment n thats it. And yes betul kata chuols, sheols mcm dh hilang passion. Menyanyi semata2 nk cari duit ja. Xboleh la mcm tu, kdg2 utk dptkan ganjaran lebih, kita sendiri xleh la bkira sgt dgn kerja atau servis yang dilakukan. Tp memandangkan ramai org yg disekeliling sheols hanya jd pak angguk saja, xda yg nak menegur. Inilah hasil dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dgr dia nyanyi live still lg bole hit high note walaupun tk setinggi madah berhelah AJL dedulu. But still bole tp tak kemas. Even pegang mic bila tarik pun terus hilang suara. Nk kekal jd penyanyi g la masuk kelas vocal n belajar blk. Tak kalu 10 tahun kedepan harusla cerita masuk paper pasal how she survive jaga anak2 jah jgn royan mcm royani sudah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
I sokong acik jena jen kluarkan lagu baru
Canmer sheols kekal dalam industri tapi xdeer produk aper2
Asyik ulang lagu yang 20thn lepas ajerr
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:09 PM | Show all posts
CARI apps i crash je manjang..nape ek?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg btul kak zeeyanah ni, ada bakat vocal smua tpi pemalass ye, kesian karatzz kak zeeyanah ado idolat jenis selfish gytoooh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mixed at 15-11-2019 10:16 PM
scrocth replied at 15-11-2019 07:10 PM
Sbnrnya bukan tak best, tp sheols skrg menyanyi dh xletak effort mcm dulu. Menyanyi acah2 jer asal ...


Esk sheol ada kt konsert oks rtm sabah ada live di tv2 bole la kita jd juri tgk suara kak zz


IMG_20191115_212641.jpg

Lupa nak tag gf abamnuar @mimi_77
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 15-11-2019 09:29 PM
Esk sheol ada kt konsert oks rtm sabah ada live di tv2 bole la kita jd juri tgk suara kak zz

...

Wow!!!
Ada anuar zain
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 15-11-2019 09:29 PM
Esk sheol ada kt konsert oks rtm sabah ada live di tv2 bole la kita jd juri tgk suara kak zz

...

Meols dh dgr yach rehearsal. Sheols nyny tiada kepastian. As expected dia lowered kan key dan nyanyi mcm nak tak nak ja. Cer kalau naikkan sikit key tu dan project sikit suara, mesti best.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 09:51 PM
Meols dh dgr yach rehearsal. Sheols nyny tiada kepastian. As expected dia lowered kan key dan nyan ...

Tgk kt mn sheol reheasel tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nsmy replied at 15-11-2019 09:35 PM
Wow!!!
Ada anuar zain

Ada 2 anak pak zain opcos mesti last show retis lain sendu x di kenali gitew

Cc @mimi_77
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 15-11-2019 10:17 PM
Tgk kt mn sheol reheasel tu

Kt ig story sheols kot xpun kt ig story orkestra rtm
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 10:23 PM
Kt ig story sheols kot xpun kt ig story orkestra rtm

Ok ntn iols skodeng jap
Npk sheol klu ada event nyanyi pun just biasa2 je. Lps duit banjer sekolah anak dah ok kot hihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 07:11 PM
Meols speku manager lama dh xkuasa nak ikut rentak zz yang xserius nak bekerja. Walaupun theyol ma ...

Lisa tu eh?
Sekarang sheolls manage siapa jer uolls?

:O
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096920s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list