Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9510
View
138
Reply

"Dah-Dahla Tu Berlakon, Jadi Duta OEM, Kami Nak Ziana Zain Buat Lagu Baru.."

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 15-11-2019 02:10 PM | Show all posts
Mawar91 replied at 15-11-2019 12:16 PM
Move on kes ape chouls?sory meols terlepas train

lorrr kn sheol berpisah cerai dgn asben? lupaa kaah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:15 PM | Show all posts
buat la koncet, mesti ramai beli tiket
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukul.Besi replied at 15-11-2019 01:02 PM
Satu je ayat i kepada kak G, PEMALAS!!!

Sgt tepat dan padu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 15-11-2019 02:00 PM
No doubt zz ni boleh nyanyi live dgn bagus. Kalau Madah Berhelah tu dia boleh perform key ori sambil ...

Erra fazira pn dh kluar lagu baru dan mv pn dh cecah ratusan ribu siap jd lagu tema sara sajeeda lg kalau xsilap meols. ZZ dan Alin Zain tlg lah buat sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by scrocth at 15-11-2019 02:24 PM

Selain alin yg xfunction langsung sbg manager, antara yg buat zz jd pemalas ni gara2 org sekeliling dia aka so called zianafolks. Tlampau defensive dan membatuapikan peminat2 lain yg jauh ni. Korg xpelah 24/7 berkepit celah ketiak zz so xkisah la dia xkluar album or Single pn. Ni dh nak masuk 2 dekad. Mmg betul kata tokpit dan kak bedah tu, setakat focus on produk oem timbang kilo dan fesyen, u dh jatuhkan standard u sama mcm instafemes yg lain k?  Padanlah cuckoo pn letakkan zz sekelompok dgn artis2 bbnu ja utk promo konsert di sunway lagoon nnt. Sedangkan ctdk dpt special dan solo promotion dlm advert tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Zamani yang tak se-gah kak jena pun dah keluar lagu2 baru walaupun tak se-vasssss sambutan lagu2 bbnu.

Takut tak laku ke kak jena? Tapi kalau kak jena berlakon pun iols suka jah tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:24 PM | Show all posts
sora kak jena dah tak powerrrr dok diam diam jelah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:28 PM | Show all posts
buat konsert comeback terus... menghimpunkan drag queen.....gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 02:22 PM
Selain alin yg xfunction langsung sbg manager, antara yg buat zz jd pemalas ni gara2 org sekeliling  ...

Khennn.. ada ke diva zz diletakkan dgn bbnu. Agak2laaa patutnya zz tu partner dgn ctdk yach dlm promo deyols.. akaq sebagai peminat zz memboikot show tu yachh haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
so nek jena dh nk kene bungkus ke mcm mane ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ziana Zain masih relevan walaupun berpuluh tahun tak keluar produk baru, once a legend always a legend kaedahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:22 PM | Show all posts
lovelytouch replied at 15-11-2019 06:49 AM
Khennn.. ada ke diva zz diletakkan dgn bbnu. Agak2laaa patutnya zz tu partner dgn ctdk yach dlm pr ...

Sebab tu kata sepatutnya dia duduk dengan bbnu sebab dia langsung tak jaga perjalanan karier dia & exclusivity. Sokmo keluar magazine, tapi lagu baru mana? Asyik ulang lagu yang sama, artis lama yang lain pun ada keluar lagu baru, tok jamal, amelina, ella siap duet dengan laki dia lagi.. Sayang sangat, suara dia sedap tapi asyik sibuk berfesyen..dia penyanyi, bukan ig infulencer/socialites/model..

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:29 PM | Show all posts
polluxsstar replied at 15-11-2019 12:46 PM
macamana nk buat dagu mcm diorg ni secara natural? tingin jgk nk ade dagu runcing cmtu.

sepesen dagu diorang ni hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:53 PM | Show all posts
meols penah komen pasal ni kat kawan meols yang karatz zz, terus kena hencap gaytohhh...tapi heshe ni self proclaimed karatz zz, tapi bila tanya eh lagu zz yang sekebun cinta tu tajuknya apa dan2 heshe tak tau choyyy jah...belum tanya lagi album pertama zz tajuknya apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:54 PM | Show all posts
tetap nak compare dengan penyanyi bernombor khennnn....
gila tak power ctdk semua retis jadikan ctdk benchmark yach
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:17 PM | Show all posts
ziana ni boleh je buat lagu yg tak jerit2 tapi aku rasa itu la dia tak nak amik risiko. dia nak jugak berada di takut 90an dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dingin tu ke last single dia?

Ot.. gmbr sitot tu msih nmpk muka dia sama mcm remaja apasal skg ni lain, muka dia keras sgt esp antra hdung n mulut
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:11 PM | Show all posts
Rhyno replied at 15-11-2019 12:15 PM
mampoo lg ke nyanyi live

struggle gak la nk hit high notes bila live...tapi setuju. we want new song from ahkak zz
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:11 PM | Show all posts
September14 replied at 15-11-2019 04:49 PM
Dingin tu ke last single dia?

Ot.. gmbr sitot tu msih nmpk muka dia sama mcm remaja apasal skg ni ...

bibir sheols skrg terjuih2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 06:14 PM | Show all posts
scrocth replied at 15-11-2019 02:19 PM
Erra fazira pn dh kluar lagu baru dan mv pn dh cecah ratusan ribu siap jd lagu tema sara sajeeda l ...

mana pegi ahkak zz punya manager yg lama eh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105425s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list