CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 12447|Reply: 107

Cinta Main-main

  [Copy link]
Post time 14-11-2019 01:35 PM | Show all posts |Read mode
tatau nk buat tajuk apa. tapi over the breakfast, sembang2 psl hati, perasaan & cinta. Keluar la topik lelaki2 yg approach perempuan2 waktu dia sedang marah kt cinta-mati dia. dia approach perempuan tu just nk sakitkan hati GF/Wife dia. Tapi dia x nk pun perempuan tu, jahatkan? yg si perempuan baru diayat sebaris dua dah rase ade "relay". like duh.

in my real life 2 kes mcm ni sy jumpe. yg first case, kwn sekolah sy, kami semua terkejut lps spm dia terus kawin. dia ni pemalu, x pernah la nk bercinta-cinta bagai. kawin pulak dgn kerabat. dia citer laki dia kate "love at first sight". jumpe kt shopping complex, terus ajak kawin. kawan sy ni lak jenis x suke bercinta2, terus setuju. x sampai setahun, laki dia ceraikan dia, sbb GF dia nk balik kt dia. n even sepanjang kawin pun, laki dia duk ingat GF dia je. mcm tu je dia tinggal my schoolmate tu.

kes kedua, kwn uni sy. dia blk cuti sem, tibe2 ade rombongan meminang.tp kawan sy ni jenis berani, dia gi jumpe sdri lelaki tu. n true enuf, lelaki tu tengah frust dgn GF, terus suruh nenek pinang sape2, kojaq sgt.

boys dont to that the girls. tabaik, sian those girls. some girls ade random DM/PM/Text pun dh teruja. terus hati terusik. jgn mainkan hati org, awk tatau bile pulak turn awak.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-11-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
taklah sejahat kau.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-11-2019 01:43 PM
taklah sejahat kau.

Why why why?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 14-11-2019 01:49 PM
Why why why?

takde pape sis.saja random komen.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:55 PM | Show all posts
sbb tu jd ppuan kena bijak sikit..
jgn senang percaya ngan laki..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts


ni relay dol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-11-2019 01:43 PM
taklah sejahat kau.

Jahat tapi feeling feeling diri good layennn..layeenn

Kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah relay, self healed
But honestly dah susah nak cari
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 14-11-2019 02:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 14-11-2019 02:02 PM
Tak pernah relay, self healed
But honestly dah susah nak cari

Tak payah cari..kau hidup dalam dunia khayalan kau sendiri sudah...kurang insan yang kau zalimi....

Kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-11-2019 01:50 PM
takde pape sis.saja random komen.

Jangan komen sebegitu uols
Nnt kang kesian kaka nora org ingat dia mainkan perasaan orang pula..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-11-2019 02:02 PM
kikiki

Jangan gelak.gelak sgt kaka...
Hahaha
Topik ni agak sakit ati
Sebab oermainkan perasaan org.
Kalau iols jumpa bagero 2 ekor tu..iols buat umpan buaya tembaga je
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-11-2019 01:56 PM
ni relay dol.

Hahaha
Iols baru tau bro...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2019 02:52 PM | Show all posts
shernazz replied at 14-11-2019 02:37 PM
Jangan gelak.gelak sgt kaka...
Hahaha
Topik ni agak sakit ati

sila la komen sepatah dua ye. akkk tengok kawan akk yg first tu kesian la.dia budak baik. wpun kami just kwn sekolah takat hai hai bai bai.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:58 PM | Show all posts
sapala yg sudi nk bemain cintan cintun weols..org sesat je kot pm/dm weols ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2019 03:00 PM | Show all posts
rospinki replied at 14-11-2019 02:58 PM
sapala yg sudi nk bemain cintan cintun weols..org sesat je kot pm/dm weols ni

amboi ros. kemahin
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-11-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
aah sis dulu memang satu sekolah.baik je budaknya.dah besar jadi bohsia lak.takpelah rezeki memasing kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 14-11-2019 02:08 PM
lagi satu boleh tak kau suruh tukang cuci baju kau tu berhambus dari thread aku.semak!!!

terima k ...

Semak ke? Tapi...

Hurmm. Ok lah kalau macam tu. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 14-11-2019 03:05 PM
Semak ke? Tapi...

Hurmm. Ok lah kalau macam tu. Hahaha

who are yuss?(-_-)!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa lak ni memacam orang reply aku ni.

habis lah aku kena gangbang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:59 AM GMT+8 , Processed in 0.089953 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list