Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25005
View
539
Reply

"Menunggu Macam Aku Masuk Sini Percuma Pulak" - Shuib Sepahtu Mengamuk!

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Hosp swasta skrg dh mcm hosp kerajaan. MKsud i, bilangan pesakit. Kt KPJ i dtg pkl 9 pg pkl 12:30 br dpt jumpa dktr. Nk komplen pun tk sampai ht. Mmg org ramai pun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
KekDurian replied at 14-11-2019 10:56 AM
Prince court tu mmg lembaps pun..

KPJ Ampang Puteri pun sama . Nk2 bila time nk discharge , punya la lama.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau sakit apa?? Kalau ada org lagi parah drpd kau, iaini zon merah, nak kena layan kau dulu jgk ke? Just because kau pelawak terhanjing? Puiii lah. Cuba reverse kan keadaan?? Kau bkn pelawak, dlm zon merah, kapak dah terpacak kat kepala, tp Prince Court layan pelawak terhanjing dulu, walaupun sakit2 manja je?? Mesti kau ngamuk jgk kan?? Sudahla Shuib, jgn berlagak. Pegi layan muka bini Chucky kau yg perasan Thalia tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
First time dapat rawatan di hospital swasta ke ape dia ni.........
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:13 AM | Show all posts
macam kau sorang je pergi swasta. sekarang ramai je dah pergi swasta sebab ada insurance. semakin dikenali semakin nampak perangai sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-11-2019 11:07 AM
Orng bodo lg jakun sbg okb camni la. Dia xtau semua sepital pon ada triage stage. Lainlah klau e ...

Dia ingat pergi prince court yang mahal tu, lengang je seba charge mahal. Sekali ramai orang. Eh, i cannot la this couple..bajet kaya n bagus sangat both. Jangan sampai satu hari nanti, sakit terbaring tak boleh buat apa n satu persatu rezeki ditarik balik. Tak reti bersyukur langsung. Bukannya duduk sampai half day pun kat hospital tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 14-11-2019 11:03 AM
Kali nih iols setuju dgn Shuib nih.  Dah charge mahal, kena buat kerja efisien.  Kalau buat kerja ta ...

Kalau rasa tak boleh tunggu, sila pergi hosp lain. Mmg mane2 hosp skrg penuh....tak kire la gov ke private. Diirg charge mahal ade sebab jgk. Bukan setakat nk cepat je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:18 AM | Show all posts
kot ye pun complain la dgan cara yg bertamadun.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 14-11-2019 11:09 AM
Yes btl.iols pg hosp tuttttt siap suruh tgu berejam..blh blk rumah dulu utk tgu warded sbb nya on  ...

My fren semalam admitted kat private hosp. Mmg agak lama tunggu bilik sbb bilik full. Bkn kuasa kite nk tentukan cepat ke lambat. Mmg la sebolehnye kite nk cepat kan. Lg plak skrg ramai dh ade kesedaran ttg insurans. Sbb tu hosp private skrg penuh sokmo...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat JB ni ada satu hospital swasta kau register pukul 10am, belum tentu dapat jumpa doktor sebelum pukul 1pm...
Patient ramai dah macam hospital kerajaan aje...
Sejak tu I pindah hospital baru pulak, lepas tu pindah lagi hospital baru....
Orang jarang sakit takpe kot tukar2 doktor..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:22 AM | Show all posts
ini lah akibatnya apabila dah tua2 baru merasa masuk spital swasta
terasa mulia gila sebab sebelum ni masuk spital pree dilayan ala kadar saja
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
KekDurian replied at 14-11-2019 10:56 AM
Prince court tu mmg lembaps pun..

Ye. Sgak lembap sikit
tapi jauhhhj lebih baik
dari gomen hospital
jadi bersyukur la
kalau mampu pegi swasta
kalau dulu sakit boleh saja
harungi kelembapan hosptl gomen
apalah sgt menunggu sejam 2
kat hosptl swasta
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu lmbt tunggu tu xpe lagi kot...cuma staff buat muka tu mmg i cannot go....have to agreee with shuib...kt bayar mahal ni sbb nk service tiptop..one of it ialah layanan staff pd customer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kes baru merasa masuk hosp swasta kot.. expectation di layan mcm vvvip..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba pikir sudut positif..kdg2 benda ni jadi ujian kita sebagai hamba Allah.
Berlapang dada..dan bersabar.
Sebab itu..kita selalu doa dipermudahkan segala urusan.mmdgn harapan berjalan lancar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sombongnya bila dah bnyk duit yer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:41 AM | Show all posts
Carcosa replied at 14-11-2019 11:10 AM
Kau sakit apa?? Kalau ada org lagi parah drpd kau, iaini zon merah, nak kena layan kau dulu jgk ke?  ...

chucky sis tau... thalia tu siapa plak ???
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:43 AM | Show all posts
Iols speku heols first time pergi hospital swasta dan heols expect dapat layanan VIP. Rupanya nan hado. Tu yang mengamuk tak cukup tanah, terus bukak twitter taip dengan penuh rasa marah.

Iols terbaca kat FB, Allah dah bagi nikmat kesenangan, jadi Allah uji dengan kesabaran pula. Haaa gitchuuuu iols jadi ustajah porem
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Takyah la panas2 bang.. Tu pon nak post.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:47 AM | Show all posts
camni la bila org dh xsuka..semua nk kutuk..
betul la shuib ckp tu,time nk register insurans bukn main ejen guna ayat..perlu ke tunggu lama2 kt gomen spital,pg swasta cpt xyah tunggu lama..
org dok agung2 kn swasta staff rajin muka ada senyum..padahal muka masam mencuka

bile org komplen ckp layan ikut priority plak.
dh tu klu ikut priority pun ttp boleh bg layanan yg bgus kan?xyah la nk masam mencuka bile patient tanya bila turn dia..
aku dh kne prince court ni,mmg lembab sgt2 staff xmesra
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120269s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list