Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25138
View
539
Reply

"Menunggu Macam Aku Masuk Sini Percuma Pulak" - Shuib Sepahtu Mengamuk!

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2019 03:36 PM | Show all posts
Carcosa replied at 14-11-2019 11:10 AM
Kau sakit apa?? Kalau ada org lagi parah drpd kau, iaini zon merah, nak kena layan kau dulu jgk ke?  ...

baca komen uols.. rasa release...
ahahah... ape yg terbuku dia hati tu uols dah keluarkan... ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:37 PM | Show all posts
mohdcrow replied at 14-11-2019 03:34 PM
Salah orang hospital tu la tak senyum...artis tu korang tau tak...len kali senyum walaupun korang ta ...

kalau pon tgh kalut lari2 bawak org emergency

ehh restis ternama kereta mewah
kena stop
tatang dia say hello tunduk hormat

hat emergency tu ketepikan dulu

bukan artis plak
later pon boleh gitu

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula-mula baca cerita dia ni pun iols nak komen "sindrom OKB". Komen kedua, bebal ke dia ni semua perkhidmatan hospital ada waiting time dan kena dahulukan kes kecemasan. Iols boleh sabar dengan kebodohan, tapi kalau bodoh sombong memang rasa nak tampo. Jangan ingat duit boleh beli semua, boleh tundukkan semua orang ikut apa ko nak. You are not living in this world alone, hujung2 yg ko marah tu juga ko hadap nak dapatkan medical treatment
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:39 PM | Show all posts
azimodin replied at 14-11-2019 03:35 PM
Adoi soeb, ko tahu x berapa ramai atok2 yang terpaksa menunggu berjam-jam nak jumpa doctor kerajaan  ...

kan, lagi kesian... shuib ni mengada je
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:41 PM | Show all posts
suiskipas replied at 14-11-2019 03:19 PM
Memang betul...nk confirm kan GL tu kdg2 amek masa...bkn nye register terus dpt katil.

ya...pas tuh sama jer mcm gov...kena tunggu doc dtg ward sma bagai...run segala test bagai..even gov pun dah ala2 mcm swasta...bezanya....yuran murah+undang2 spital ketatlah....xmcm swasta bebas kuar masuk 24jammmm

tp IJN pun ada peraturan melawat....walau swastaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:41 PM | Show all posts
encikWawad replied at 14-11-2019 02:48 PM
ini lah dia. bila kaya terus lupa daratan. btw bukan lama pun menunggu. standardnla 45 to 1 hr. dah  ...

thomson kd tu pon
mmg mcm sepital gomen
nak warded kes jantung pon
kena tunggu berjam2
penuh gila katil.. and manjang penuh ya

now otw nak beso kan sepital
masih progress
parking dia pon himpit sampai ketepian jalan
kena saman pon kena la redha sbb dah xde parkir



Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 14-11-2019 03:37 PM
kalau pon tgh kalut lari2 bawak org emergency

ehh restis ternama kereta mewah

Tula...aku rasa tu la sebab utama yang dia nak marah tu...pasal lambat tu just nak cari pasal jer...

So alert la hospital2 swasta seluruh malaysia, kalau dia ni datang reject jer siap2 sebelum korang kena komplen, alah tak rugi pun takat duit dia sorang, berlambak lagi orang datang hospital korang...biar dia pegi hospital gomen semula, baru sedor asal usul skit
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:45 PM | Show all posts
mawarika replied at 14-11-2019 03:04 PM
Choyyyy sgt nak samakan dgn talia! Kihkihkih

ada filter talia tak?


tapi kalau tgk muka dia masa masuk wad tempoh hari mmg tak tallly pon dgn talia
tak flawless pon

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:47 PM | Show all posts
kucingitam replied at 14-11-2019 10:51 AM
ngada sangat si shahmira ni..

ko pikir hospital swasta tu ko bayar, boleh terus masuk bilik ke..
...

salahkan ejen insuran dia
masa jual insuran  ejen kata tak yah tunggu mcm kat hospital gomen
sekali kena tunggu lama , mau tak naik hangin member tu
tapi abam, kalau kena warded ada bnyak kemungkinan, samada bed / bilik tak available, atau GL tu insuran company  lambat approve atau staff hospital yg slow.
jadi bini ko la kena follow up kat celah bedah mana proses GL tu
lain la kalau bayar cash, ko hulur ja duit terus zaass masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak modi ysuku pakai porsche time sakit pn dh xreti bersabar

Kau igt kau sorg have have yang masuk spital tu dan nurse doktor nk bg kautamaan kau kau sorg je?

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa lak nak tanya dia sakit apa...sebab banyak hisap vape ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:49 PM | Show all posts
cikatilia replied at 14-11-2019 03:41 PM
thomson kd tu pon
mmg mcm sepital gomen
nak warded kes jantung pon

aku selalu juga ke thompson ni
lagi pantas la dari KPJ Damansara atau Gleneagles.
tapi dah makin mahal sejak kena tookover.

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
johnazizul replied at 14-11-2019 11:54 AM
Sudah la shuib... dasar banjar parit haji amin,.. dulu hang pi sekolah comot... sekarang baru terken ...

Pergh self claim budak sains

Fefeeling budak pandai time sekola dulu kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:54 PM | Show all posts
kalau boleh selfie... baring pun mcm tengah control muka bajet tu..
then masih ok lagi laa tu.. istighfar je byk2...
bini ko, tudung terbang ke ? upload plak gambar..
tak sedor ke nampak aurat bini semata nak tunjuk tengah sakit?
ntah2 attitude sendiri gitu, so what you give you get back la...

jangan sampai orang ramai2 doa kan kejatuhan ko sampai kembali tak mampu like before... so bawak2 tone down sikit. muka laki bini tak kacak dan cun pun.. Ko pun tak berbakat mana.. jadi DJ pun tak kelakor.  Sepahtu Reunion harap Jepp je penggerak. Takde Jepp, haus masing2.  so nak bawak kemana lagak tu?

Over je retis Msia ni. Tolong laa.. rengsa sgt tengok retis Msia berlagak mcm value ko millions...
Achievement level utk dikenali seluruh Asia pun tak lepas, tapi lagak acah2 international level Keanu Reeves dah. KR worth millions pun aman2 super humble... yihhhhhhhhh

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
OK la tu dia komplen... Kalo government tentu dia x blh nak komplen,silap2 dia kn komplen balik....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:03 PM | Show all posts
suiskipas replied at 14-11-2019 03:17 PM
Tu blom masuk manusia yg buat prosedur biase...bole setel sehari, tp mibtak admitted sbb nk claim  ...

of cuz laa. kena masuk hopital walau satu malam nanti tak boleh claim heheh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 14-11-2019 03:54 PM
kalau boleh selfie... baring pun mcm tengah control muka bajet tu..
then masih ok lagi laa tu.. ist ...

Terhakis sudah nilai budak kampung yg sentiasa redha dan sabar dengan ujian Allah. Jadilah mcm ikan di laut yg tak pernah masin walau bertahun berendam dlm laut yg masin airnya. Ni dah mcm ikan masin lupa asal usul. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Perenggan last tu memang win, hehehe!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:07 PM | Show all posts
Memang bagus pun apa yang dia buat.  Lagi2 private hosiptal, dah lah bayar mahal.   
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 04:12 PM | Show all posts
refer pada gambar
shuib ada pompuan lain ker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092656s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list