Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25010
View
539
Reply

"Menunggu Macam Aku Masuk Sini Percuma Pulak" - Shuib Sepahtu Mengamuk!

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ini lah dia. bila kaya terus lupa daratan. btw bukan lama pun menunggu. standardnla 45 to 1 hr. dah memang insurans company pun lambat kadangkala. btw bukan prince kot je lama menunggu. Gleaneagles kat jalan ampang tu i menunggu 2 jam utk jumpa doc. orang ramai gila menunggu macamkan klinik satu Malaysia pulak i rasa
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:50 PM | Show all posts
kucingitam replied at 14-11-2019 10:51 AM
ngada sangat si shahmira ni..

ko pikir hospital swasta tu ko bayar, boleh terus masuk bilik ke..
...

puas fikir siapa shahmira. rupanya..... nama sebenar shuib. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:51 PM | Show all posts
encikWawad replied at 14-11-2019 02:48 PM
ini lah dia. bila kaya terus lupa daratan. btw bukan lama pun menunggu. standardnla 45 to 1 hr. dah  ...

klu dia kaya, dia tak g hospital.
doctor gi umah dia

ni baru kaya sikit


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:57 PM | Show all posts
aiyoooooooooo... kritikal sangat ke dia tu?

i baru lepas surgery, i pun tunggu lama gila every Dr appointment dalam keadaan sakit2 cronic illness lagi Shuib... and bila nak masuk surgery pun menunggu lagi.... lagi laa kena delay surgery beberapa jam sebab ada emergency case...

i relax je.. kita tau, bukan kita sorang je sakit dalam Hospital tu

Shuib Shuib...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pihak prince court akan menghadiri aduan anda????
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:04 PM | Show all posts
ciri2 new money
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 14-11-2019 12:14 PM
b4 this kan netz samakan chucky cm thalia dek sejak kurus n berkulit putih tu..

btw ade rupa th ...

Choyyyy sgt nak samakan dgn talia! Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lupa diri. Menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 14-11-2019 11:41 AM
chucky sis tau... thalia tu siapa plak ???

Rosalinda ayamourr
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
poppybee replied at 14-11-2019 12:02 PM
si mira ni, kalau jumpa kat luar boleh tahan kerek muka dia..sejenis muka igt  orang nak serbu dia n ...

Mmg betul sgt
Penah jumpa kat penang , cerita tahun bila ntah
Ya rabbi sombong oi.. muka cm nk cepat2 blah pdahal nan hado pun org kerumun

Siap ada bodyguard abam sado iring dia jalan, siap tggu dia kua toilet

Aiyooo takkan ku lupakan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 14-11-2019 11:58 AM
Kannn lagi2 banyak dah company jadikan prince court ni salah satu panel tak pun covered by claimab ...

Tu blom masuk manusia yg buat prosedur biase...bole setel sehari, tp mibtak admitted sbb nk claim elaun hosp...ade tau manusia gini. Sbb tu ward penuh manjang
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 14-11-2019 02:11 PM
I pernah admit ward jugak... Tp xderlah semahal prince court.. Berjam2 tunggu sb tunggu insurance. ...

Memang betul...nk confirm kan GL tu kdg2 amek masa...bkn nye register terus dpt katil.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:20 PM | Show all posts
Bukan la nak ckp ape kan
org miskin tetibe dapt byk duit
memng gitew ler perangainnya

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
intanazlynna replied at 14-11-2019 02:57 PM
aiyoooooooooo... kritikal sangat ke dia tu?

i baru lepas surgery, i pun tunggu lama gila every Dr ...

Kan... i penah je sorang sorang lepas colonoscopy treatment kat top private hospital, dalam dok dizzy tu tunggu discharged bagai dalam 3  jam jugak.

Waktu warded before that on other case pun sama tunggu nak confirm insurance dari kul 2 sampai kul 6 baru setel boleh masuk bilik.

Hurm .

Shuib ni baru merasa nak pakai private spital ke... jakun tatau mmg private now very busy.

Kalau prince court tu semua geng petronas pi sana haahhahaa. Tu je dah berapa ribu org
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:28 PM | Show all posts
tak payahle nak back up prince court kapitalis. ingat prince court nak tolong ke kalau kau takde duit walau darah dah memancut. motto depa duit dahulu..kalau nak back up pi back hosp gomen atau semi gomen, org indon pon depa tolong walo hutang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Prince court punya service memang slow pun...mungkin x cukup doktor
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:31 PM | Show all posts
geng2 sepahtu ni nmpk jep je low profile, humble...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah orang hospital tu la tak senyum...artis tu korang tau tak...len kali senyum walaupun korang tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi soeb, ko tahu x berapa ramai atok2 yang terpaksa menunggu berjam-jam nak jumpa doctor kerajaan tapi x mengeluh. Memang la ko bayar tapi waiting time hospital bergantung pada kes. Dah bau2 penyakit OKB dah si soeb ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:36 PM | Show all posts
Bos saya cakap Prince Court mmg teruk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104000s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list